Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bişe sorcam benim JUNOm geldi ama ayak kısmı yüksek ortası boş gibi sevmedim ben bunu sizin gelince baksanıza bi aynı mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    146,6 KB · Görüntüleme: 49
  • image.jpg
    image.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar E bebekten bu pantolonu aldım ve sepette 209 TLye düşüyor. Aşırı rahat ve kalıbı güzel ❤️

#reklam değil

Eklentiler

• IMG_5626.png
    IMG_5626.png
    156,4 KB · Görüntüleme: 63
Bişe sorcam benim JUNOm geldi ama ayak kısmı yüksek ortası boş gibi sevmedim ben bunu sizin gelince baksanıza bi aynı mı
Hepsiburada yorumlarında biri ayak desteği olmadığını yazmış. Bir de biri baş kısmı çabuk çöktü yazmıştı. https://app.hb.biz/w5JFPua61Gsn şu ürünü de değerlendiriyorum. Karar veremedim

Bende de iki tane olsa öyle yapardım. Kızlar bir de kulaktan ateş ölçer,hava nemlendiricisi ve burun aspiratörü önerilerine de açığım😄
Ateş ölçer nexux marka düşünüyorum uygun ve kaliteli diğerleri daha araştırmadım kivi iyi değilmiş nemlendiricisi bi arkadaşım dedi ama bilemiyorum tabi

Ateş ölçer nexux marka düşünüyorum uygun ve kaliteli diğerleri daha araştırmadım kivi iyi değilmiş nemlendiricisi bi arkadaşım dedi ama bilemiyorum tabi
Bu ikisini favladım ama iyice yorumlara bakmam lazım tabi 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-04-21-30-30-244_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-11-04-21-30-30-244_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2024-11-04-21-31-53-207_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-11-04-21-31-53-207_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 42
Ay ben ateş ölçeri normal çubuk olandan aldım eczanede görüp hoşuma gidince ilk aylarimda 🥹 hepsi aynı işi görmez mi acaba bilemedim şimdi

Ay ben ateş ölçeri normal çubuk olandan aldım eczanede görüp hoşuma gidince ilk aylarimda 🥹 hepsi aynı işi görmez mi acaba bilemedim şimdi
Ondanda var bende evde pili bitti deneme yapcam da Canim iş görür varsa tabi bunlar daha pratik oluyo büyüyünce bence koltuk altına koydurmuyolar ya

X