- 25 Haziran 2024
- 525
- 1.612
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.361
Selamlar umarım her şey yolunda gider hepimiz için sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize tecrübeli bir anne olarak bebek arabası görüşünü almak istesem bana Chicco nun bir arabası geldi tanıdığım birinden ama fazla hantal tekerlekleri de çok sağlam değil gibi. Araba ilk aylarda ne kadar kullanılıyor hemen almalı mıyım yoksa bununla idare edip beş altı aylıkken ihtiyacına göre mi almalıyım karar veremiyorum. Bir de bizim aracımız yok yeni doğduğunda hastane veya doktor kontrollerine taksiyle gidip geleceğiz. Pratik bir bebek arabası daha mı iyi olur yoksa ana kucağı sling ile mi taşırız. Kafam çok karışık biraz tecrübelerinden bir tavsiyen olur mu banaHerkese merhaba
Çok giremiyorum, geriden geliyorum mesajların çoğuna bakamıyorum ama umarım bebişlerinizle beraber iyisinizdir.
Gebeliğimin 23.haftası içindeyim. 2 hafta önce taşındık. İlk hamileliğimde de bu dönemlerimde ev taşımıştım. Evi toplamak, yerleştirmek küçük bir çocukla hamile bir anne olarak çok zorladı ama yerleştik çok şükür.
Bebeğim kıpır kıpır maaşallah. İlk hamileliğimde bu kadar yoğun hissedemiyordum hareketleri. Çok güzel bu hisler.
Alış verişlere de başlanmış ne güzel. Ben daha hiçbir şey almadım. Miniğimin ablasından ayırdıklarımı kontrol edip eksiklerini 7. ay dolmadan tamamlamayı planlıyorum. Beşik, puset, ana kucağı gibi büyük parçalar zaten mevcut. 0-3 ay birkaç kıyafet alsam yeterli olacaktır. İnstagram da ilk çocuk, ikinci çocuk ihtiyaç listeleri oluyor ya çok doğru sadece bebek bezi ve ıslak mendil eksiğimiz var gibi hissediyorum şu an.
Yaaa o kadar güzel oldu ki bu hemen aldım teşekkür ederim ikisini de aldım hatta hem çöp kovası hem gümüş kapak. Bir de ilk defa üye oldum 150 de oradan düştü 1400 küsur tuttu. Çok teşekkür ederimKızlar çöp kovasıyla, gümüş kapağı n11 den aldım. 100 TL indirim verdi 1514 e düştü ikisi. Korbelli bu fiyta başka yerde bulamamıştım. Alacak olanlar varsa bilginize