Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu uyku gurusu için bebeğimin boynunu çok rahatsız etti yorumuda çok fazla - bazı yorumlarda da bebeğim hiç rahat etmedi yazıyor öyle görünce bir kararsız kaldımBaharays ve uyku gurusu alacak arkadaşlar. Pazaramadaki fiyatlardan daha aşağı düşmeyecekmiş diye duyum aldım. Ben oradan alıyorum sizlerde bakın isterseniz
Aaa hiç görmedim o yorumları. Ama çoğunluk memnun ya. Sonuçta hiç bir ürün herkesi memnun etmiyorKızlar bu uyku gurusu için bebeğimin boynunu çok rahatsız etti yorumuda çok fazla - bazı yorumlarda da bebeğim hiç rahat etmedi yazıyor öyle görünce bir kararsız kaldım
Ben gebelikte önce 80 B kullanıyordum . Bu fotosunu attığım 90 B (64 kiloydum 74 kiloyum) . Ben de göz kararı aldım evde denedim ne tam oturup dar oldu ne de bol . Çok rahat geldi bana .Lcw kac beden aldınız ben bi beden buyuk alayim dedim ama sanki 3.4 beden büyük cok genis begenmedim pek ya
Selam canım ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim sorularına. Diğer arkadaşlarımız da yardımcı olacaktır.Kızlar selam. Sormakistediğim bir kaç şey var belki konuşulmuştur ama yaşadığım süreçlerden dolayı okuyamadım herşeyi.
1- park beşik alırken nelere dikkat etmem gerek hangi özelliklere bakmam lazım ve tavsiyeleriniz varsa marka yazarsanız sevinirim. Ben 2+1 evde oturuyorum ve kızımın odası zaten çok dolu başka yatak koyamam uzun bir süre yatakodasında bizimle yatıcak bebiş o yüzden uzun süreli kullanmalık birşey istiyorum.
2- emzirme sütyeninin bedenini neye göre seçmemiz lazım şuan 90 giyiyorum hamilelikten önce 85 ti. Doğumdan sonra kaç olur hangi beden almam lazım neye göre hesaplıyım?
3- pişik kremi sudocrem kullanmıştım kızımda şimdi yine sudocrem almayı düşünüyorum başka tavsiyeniz var mı?
4- şampuan ve deterjanı incia aldım %100 doğal dediler kokusuz zaten geldi. Başkatavsiye varmı yada iyi midir incia bilemedim
5- he birde son olarak park beşiğin içine ekstra yatak aldınız mı almam gerekirse hangi marka nasıl özellik tavsiye edersiniz?
Park yatak için mammico diye bir markanın ürününü çok önermişlerdi eğitimde. Eğitmenin videosu buSelam canım ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim sorularına. Diğer arkadaşlarımız da yardımcı olacaktır.
1- park beşik alırken nelere dikkat etmem gerek hangi özelliklere bakmam lazım ve tavsiyeleriniz varsa marka yazarsanız sevinirim. Ben 2+1 evde oturuyorum ve kızımın odası zaten çok dolu başka yatak koyamam uzun bir süre yatakodasında bizimle yatıcak bebiş o yüzden uzun süreli kullanmalık birşey istiyorum. Bir çok park yatağın ölçüsü aynı oluyor ama bazılarınınki küçük oluyor eğer Uzun süreli kullanacaksan ölçüsünün yeterli büyükte olmasına dikkat etmelisin. Onun dışında uzun süreli kullanacağın için iskelet sisteminin sağlam olmasına dikkat etmelisin. Keskin köşeleri veya çıkıntıları olmamalı çünkü ayaklanmaya başladığında tırmanmaya çalışabiliyormuş bebişler. Ben park yatak almadım ama bunlar eğitimlerden öğrendiklerim bilindik markalardan alırsan sorun yaşamayacağını düşünüyorum
2- emzirme sütyeninin bedenini neye göre seçmemiz lazım şuan 90 giyiyorum hamilelikten önce 85 ti. Doğumdan sonra kaç olur hangi beden almam lazım neye göre hesaplıyım? şimdiki sütyen bedeninden özellikle cup olarak 1 beden büyük almalısın demişti benim aldığım yer. Ben normalde 95C kullanırken emzirme sütyenini 95D aldım
3- pişik kremi sudocrem kullanmıştım kızımda şimdi yine sudocrem almayı düşünüyorum başka tavsiyeniz var mı? Sudocrem pek önerilmiyor aslında. Weleda , aveeno , Mustela , incia , bepanthol , sebamed bunlara bakmanızı öneririm.
4- şampuan ve deterjanı incia aldım %100 doğal dediler kokusuz zaten geldi. Başkatavsiye varmı yada iyi midir incia bilemedim güzel markalar almışsın hiç kafanı başka şeylerle karıştırma
5- he birde son olarak park beşiğin içine ekstra yatak aldınız mı almam gerekirse hangi marka nasıl özellik tavsiye edersiniz? Evet alman gerekiyor. Yüksekliği 8-9 cm olan sünger ve üzeri doğal kaplama olan yatak tercih etmelisin. Sert olmalı , sen elinle bastırdığında elin içine gömülmemeli ve elini kaldırdığında hemen eski haline gelmeli. İşbirin yataklarına bakmanı öneririm coco ve arya modelleri tercih ediliyor genelde.
Selam canım ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim sorularına. Diğer arkadaşlarımız da yardımcı olacaktır.
1- park beşik alırken nelere dikkat etmem gerek hangi özelliklere bakmam lazım ve tavsiyeleriniz varsa marka yazarsanız sevinirim. Ben 2+1 evde oturuyorum ve kızımın odası zaten çok dolu başka yatak koyamam uzun bir süre yatakodasında bizimle yatıcak bebiş o yüzden uzun süreli kullanmalık birşey istiyorum. Bir çok park yatağın ölçüsü aynı oluyor ama bazılarınınki küçük oluyor eğer Uzun süreli kullanacaksan ölçüsünün yeterli büyükte olmasına dikkat etmelisin. Onun dışında uzun süreli kullanacağın için iskelet sisteminin sağlam olmasına dikkat etmelisin. Keskin köşeleri veya çıkıntıları olmamalı çünkü ayaklanmaya başladığında tırmanmaya çalışabiliyormuş bebişler. Ben park yatak almadım ama bunlar eğitimlerden öğrendiklerim bilindik markalardan alırsan sorun yaşamayacağını düşünüyorum
2- emzirme sütyeninin bedenini neye göre seçmemiz lazım şuan 90 giyiyorum hamilelikten önce 85 ti. Doğumdan sonra kaç olur hangi beden almam lazım neye göre hesaplıyım? şimdiki sütyen bedeninden özellikle cup olarak 1 beden büyük almalısın demişti benim aldığım yer. Ben normalde 95C kullanırken emzirme sütyenini 95D aldım
3- pişik kremi sudocrem kullanmıştım kızımda şimdi yine sudocrem almayı düşünüyorum başka tavsiyeniz var mı? Sudocrem pek önerilmiyor aslında. Weleda , aveeno , Mustela , incia , bepanthol , sebamed bunlara bakmanızı öneririm.
4- şampuan ve deterjanı incia aldım %100 doğal dediler kokusuz zaten geldi. Başkatavsiye varmı yada iyi midir incia bilemedim güzel markalar almışsın hiç kafanı başka şeylerle karıştırma
5- he birde son olarak park beşiğin içine ekstra yatak aldınız mı almam gerekirse hangi marka nasıl özellik tavsiye edersiniz? Evet alman gerekiyor. Yüksekliği 8-9 cm olan sünger ve üzeri doğal kaplama olan yatak tercih etmelisin. Sert olmalı , sen elinle bastırdığında elin içine gömülmemeli ve elini kaldırdığında hemen eski haline gelmeli. İşbirin yataklarına bakmanı öneririm coco ve arya modelleri tercih ediliyor genelde.
Park yatak için mammico diye bir markanın ürününü çok önermişlerdi eğitimde. Eğitmenin videosu bu
Demek ki modelden farkediyor benimkide 90b ama 110 sankiBen gebelikte önce 80 B kullanıyordum . Bu fotosunu attığım 90 B (64 kiloydum 74 kiloyum) . Ben de göz kararı aldım evde denedim ne tam oturup dar oldu ne de bol . Çok rahat geldi bana .
Canim selam park yatak ben elele madre kullaniyorum ogkuma anne yani da oluyor uzun süre kullanilir bence ben bebek gelmese yatak yaptirmazdim babasi getirirse mintessori yatağa gecicek insallah benim hamilelikte de emzirirken de bedenim ayniydi ama 1 beden buyuk almistim 85b giyiyordum 90 a gecmistim bunda da lcwden sütyenli emzirme atleti aldim müthiş rahat pişik kremini oksizinc en icerik olarak temiz diye biliyorum onu kullancam yine şampuan ve kremleri mustela tercih ediyorum ilk bebegimdeki gibi deterjanda minoris aldim benim park yatagin icine alt kata gecince yatak gerekti icinden cikan cok inceKızlar selam. Sormakistediğim bir kaç şey var belki konuşulmuştur ama yaşadığım süreçlerden dolayı okuyamadım herşeyi.
1- park beşik alırken nelere dikkat etmem gerek hangi özelliklere bakmam lazım ve tavsiyeleriniz varsa marka yazarsanız sevinirim. Ben 2+1 evde oturuyorum ve kızımın odası zaten çok dolu başka yatak koyamam uzun bir süre yatakodasında bizimle yatıcak bebiş o yüzden uzun süreli kullanmalık birşey istiyorum.
2- emzirme sütyeninin bedenini neye göre seçmemiz lazım şuan 90 giyiyorum hamilelikten önce 85 ti. Doğumdan sonra kaç olur hangi beden almam lazım neye göre hesaplıyım?
3- pişik kremi sudocrem kullanmıştım kızımda şimdi yine sudocrem almayı düşünüyorum başka tavsiyeniz var mı?
4- şampuan ve deterjanı incia aldım %100 doğal dediler kokusuz zaten geldi. Başkatavsiye varmı yada iyi midir incia bilemedim
5- he birde son olarak park beşiğin içine ekstra yatak aldınız mı almam gerekirse hangi marka nasıl özellik tavsiye edersiniz?
Canım çinko içeren pişik kremleri kesinlikle düzenli kullanılmamalı diyor doktorlar ve hemşireler. Sadece çok pişik olduğunda çinko içerikli kremler kullanılmalıymış diğer türlü zararlıymış. Bi sende araştır istersenoksizinc en icerik olarak temiz diye biliyorum onu kullancam
Ben Weleda aldım. Ama bir doktor Baboon ve Naturaliz oneriyordu. Olur da memnun kalmazsam onlardan alacağım.
Ay tsk ederim valla lansinoh gogus ucu krem alacaktim iyi oldu
Çoğu kişi de gördüm bende hatta farklı marka aynı model çok ürün var benim oğlusu memnun edemedikBunun aynı modelini ama başka marka olanını arkadaşım kullanıyor memnundu aslında , demekki bu da herkese göre değişen bir ürün
Teşekkür ederim canım, bakıyorum hemenBaharays ve uyku gurusu alacak arkadaşlar. Pazaramadaki fiyatlardan daha aşağı düşmeyecekmiş diye duyum aldım. Ben oradan alıyorum sizlerde bakın isterseniz
Bence zaten pişik kremi düzenmi kullanilmamali ben ilk genelde kantaron yaği denerim geçmez ise krem ile müdahale ederim düzenli kullandigim bişey degil zaten ki bence en inatçi pişige de iyi gelen tek şey sudocrem ve arko c kremCanım çinko içeren pişik kremleri kesinlikle düzenli kullanılmamalı diyor doktorlar ve hemşireler. Sadece çok pişik olduğunda çinko içerikli kremler kullanılmalıymış diğer türlü zararlıymış. Bi sende araştır istersen
Pisik kremi surekli kullanilacak birsey degil bazilari her alt degistirmede krem suruyor gereksiz temiz icerikli pamuk kullandigin takdirde kreme ihtiyac bile duyulmuyor.bebisin popisi ara ara gunde yikanmali biraz bezsiz kalmali hava alsin surekli kapali kalmasin muslin ortup ustune biraz oynuyorum bebekle ben o ara hem popisi hava aliyor hemde rahatliyor .bnm bu yontemler ile bebeklerimin pisik oldugunu hatirlamam olursada mustela ve sudocrem aldim.Canım çinko içeren pişik kremleri kesinlikle düzenli kullanılmamalı diyor doktorlar ve hemşireler. Sadece çok pişik olduğunda çinko içerikli kremler kullanılmalıymış diğer türlü zararlıymış. Bi sende araştır istersen
Kesinlikle katiliyorum sanaBence zaten pişik kremi düzenmi kullanilmamali ben ilk genelde kantaron yaği denerim geçmez ise krem ile müdahale ederim düzenli kullandigim bişey degil zaten ki bence en inatçi pişige de iyi gelen tek şey sudocrem ve arko c krem