Konuyu görünce ben de araştırdıklarımı sizinle paylaşmak istedim. Ben de 12+5 günlükken yaptırdım. Sonucu 6 gün sonra geldi. 3 firmayı araştırmıştım. Eurofins, Panaroma natera ve Veritas my prenatal. İlk firma Fransa’ya gönderiyor ama birkaç şikayet gördüm. 370-380€ gibi bir fiyatı vardı. Panaroma Amerika’ya yolluyormuş ve sonuçları 2 haftayı geçik sürede geldiğini okudum. Kargoda kanın 2 hafta gitmesini istemedim açıkcası. Veritas da Barcelona’ya yolluyor. Almanya’daki merkeze girene kadar kanı takip edebiliyorsunuz. Cihazları ve tanı teknolojisi sanki daha iyi gibi geldi ve ben bunu seçtim. Bir de şikayet sitelerinde yanlış sonuçla alakalı hiçbir yorum yoktu. Bu da seçmemde etken oldu. 460$ kapsamlı paket olanı diğeri de 420$’dı. (Trizomi 13 , 21 ve 18 e bakıldı. Tüm cinsiyet kromozomu hastalıkları ile tüm delesyon ve duplikasyonlara bakıldı, paket bilgisinde bu yazıyor. Kanımı almaya eve geldiler ve ertesi gn dhl kargo takip numarasını verdiler, takip ettim. 6gün sonra sonucum geldi , maşallah temizdi. Doktorunuzun adını verirseniz cinsiyet bilgisinin olduğu rapor da ona gidiyor. Bize gönderilen raporda diğer tüm sonuçlar var ama cinsiyet yazmıyor ( sağlık bakanlığı yasaklamış) inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Benim araştırmalarım bu yöndeydi.