Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ayni sizin gibiydi ruyamda erkek bebegim olacagini gormustum, cin takvimine gore kizdi ama erkek bebek bekliyorum simdi 🥰 sizin ne zaman belli olacak cinsiyet 😊
Benim fetalde kız çıktı aslında ama yine de acaba oluyorum ahahahah her ne kadar imkansız gibi olsa da. Birkaç parça şey aldım kız bebek için sanırım bu yüzden “ya erkek olursa diye” düşünceler/rüyalar sarıyor etrafımıı 😂😂😂

Ben burada grip asisi ve oksuruk asisi diye bisey varmis onu olucam aralikta kizlar, aranizda olan var mi hamileyken? TRde yapiliyor mu?
Birisi eczanede grip aşısı yapıldığından bahsetmişti ama ben yaptırmadım. Öksürük aşısını bilmiyorum maalesef

benim fetalde soylemediler kiii, burda yasakmis ama keske deselerdi, ebe 13+4 te o ultrasonda bakti beraber baktik kizdi ya cok eminim hahahah inanilmaz yani ebe de soylemisti, valla sok icindeyiz :KK70:

ya eveet, annemleri gorseniz iki tarafinki de hayirlisi olsun uzuldum falan dedi en basta hahahaha sonra topladilar :KK70: dedigin gibi bi taraf full erkek ondan kiz istediler, bizimkilere de ben kiz ya eminim diye bastirdigim icin onlar da etkilenmis ilk basta hepsi erkek diyodu, ay bi garibiz valla ya :KK70: ama yani bu bebisin degismesi imkansizdi sanki, artik her hikayeye inaniyorum ama bebis saglikli sukurrr. sadece sanki ilk bebis kiz olsa daha iyi olurmus gibiydi hahahah
Abisi olmuş olur ikinci bebişin artık her türlü avutabiliriz kendimizi 😄 😄 Ben de artık evin tek kızı, tek prensesiyim. Evde 3 erkek tarafından paylaşılamamanın keyfini yaşarım diye düşünüyorum. Bizde de çok erkek var eşimin tarafta da bizim tarafta da kız torun yok ama artık kabullendim kız evlat yerine kız torun severim inşallah 🥲

Benim fetalde kız çıktı aslında ama yine de acaba oluyorum ahahahah her ne kadar imkansız gibi olsa da. Birkaç parça şey aldım kız bebek için sanırım bu yüzden “ya erkek olursa diye” düşünceler/rüyalar sarıyor etrafımıı 😂😂😂
Sizin fetalde belli olduysa daha degismez artik😂

Ay ben de sürekli kendimi duyurmak için yırtınıyorum ya yazık bize geçen hafta kaşık ağrısı ile gittim işte ben de yürüyemedim bile..
Sınıf öğretmeni misiniz yoksa branş mı? İnsan sınıf yönetimi konusunda zorda kalınca bağırabiliyor ama bence fazla yıpratmayın kendinizi. Geçmiş olsun 🥰

Kizlar benim son 2 tahlilde idrarda amorf fosfat kristalleri görüldü yaziyor doktora sordum su ic falan dedi ama ben herkesten daha fazla su iciyordumdur hamilelikten once de bu boyleydi. Kum vardir hamilelikten once de vardir falan dedi ama eylulde ve daha oncesinde yaptırdığım tahlilde cikmamis eve gelince farkettim. Basina gelen var mi acaba doktoru aciklama yapan ?

Kizlar ya bebek hareketlerini hala hissetmiyorum ben tamam daha erken aslinda ama ilk bebekde 16 haftada hissediyordum suan 17 haftalik olduk yatiyorum odaklanarak dinliyorum ama yok. Ilk gebeligimde yemek yerken falan baya hissediyodum bu haftada

Kan tahlili sonucuna göre mi doktorunuz dedi kullanın diye yoksa tahlil yapmadab mı önerdi?
Tahlil yapmadan önerdi çokta iyi geliyor. Akşamları kasılmalarım oluyor karnım taş gibi oluyor magnezyum içiyorum 8.30-9 gibi. yatana kadar bayağı rahatlatıyor. bacaklarıma da çok kramp giriyodu ve kasıklarıma ani sancılar giriyordu iyi geldi bir nebze 🙏🏻

Kizlar ya bebek hareketlerini hala hissetmiyorum ben tamam daha erken aslinda ama ilk bebekde 16 haftada hissediyordum suan 17 haftalik olduk yatiyorum odaklanarak dinliyorum ama yok. Ilk gebeligimde yemek yerken falan baya hissediyodum bu haftada
Bebeğin yerleşmesiyle ilgilidir. Benim ilk gebeliğim 18. haftadayım daha hiç hissetmedim aslında tam olarak ne hissedeceğimi de bilmiyorum siz biliyorsunuz biraz daha zaman geçince hissedersiniz canınızı sıkmayın

X