Ben şuan bile kullanıyorum memitolar büyüdüğü için.ama emzirme atletleri daha rahat oluyor. Oğlumdan kalma vardı ama yine almayı düşünüyorum.
Atletler müthiş oluyor ya.oglumdan kalma var yine almayı düşünüyorum.hamisken bile rahat oluyor.
Bende benzerini krafttan almıştım oğlumda.cok kullanışlı güzel oluyor.
Al benden de okadar.aynisini geçen bende dedim.ayni kiloda oğlumu doğurdum.suan yürümekte zorlanıyorum.sanirim 32de rapor alcam.oturdugum yerden kalkamiyorum.oturmasam iyi.kalkinca ayakta 5dk beklicem yoksa adım atamıyorum.bacak başlangıçlarım ve rahim çok aşırı aciyor.ben yıkama utulemeyi yaptım yerleştirdim dolabına. hastaneye gidecekleri de ayirdim ama valize yerleştirmem gerek.valla 38.haftayi gorurmuyum bilmiyorum.ama dayânabildigim kadar dayanmak istiyorum.oglum 38+5 te alinmisti.kizimda da sabredip dayanabilirsem 38+5, 2 ocağa denk geliyor.hayirlisiyla hepimiz sağlıcakla doguralim inşallah
Ben oglum da emzirdigim halde sık sık mastit oluyordum maşallah iyydi sütüm.dedigin gibi pedi kullanmadım bende.kapak kullandım ve Philips in plastik kapakları oluyor süt ona doluyordu.ondan çok kullandım.ilk zaman göğsüm çok yara oldu lansinoh kremle birlikte kapak kurtardı.bebegi emzirirken tepiniyordum resmen.
Kuzum kardeşimin ilk bebegi de erken doğum oldu kilo kaybediyor ama sonra almaya başlıyor içini ferah tut.