Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar oğlum hastaydı biliyorsunuz, ağız içi dışı yara dolu, hiçbir şey yemiyor içmiyor gece de uykular haram ağlamaktan helal oldu yavrum eli sürekli ağzında acı çekiyor. Bende sürekli onu ayağımda sallıyorum bi öyle rahat ediyor zaten öyle uyur. Ya sallamaktan ya da yorgunluktan sanırım ben çatı ağrısı çekiyorum. Pelvis kemiklerim ağrıyor bişeyler batıyor kemiklerim ayrılıyor sanki, ilk gebeliğimde yaşamamıştım böyle ağrı ama pelvik taban egzersizi yaptığımdan bu ağrıyı biliyorum , umarım önemli bişey değildir de geçicidir 🥹
Cok gecmis olsun.bende dun heralde doguruyorum dedim bel kasik agrisi ikisi birden gecmiyor dinleniyorum birde gece 2 2.30 gibi dalabilmisim cok sukur dedim bugunde dogurmadim 😅

Cok gecmis olsun.bende dun heralde doguruyorum dedim bel kasik agrisi ikisi birden gecmiyor dinleniyorum birde gece 2 2.30 gibi dalabilmisim cok sukur dedim bugunde dogurmadim 😅
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Çok yoğun ve yorucu günler geçirdim ilk defa böyle oldum beni de bi korku sarmadı değil makatıma kadar vuruyor ağrı 😣

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Çok yoğun ve yorucu günler geçirdim ilk defa böyle oldum beni de bi korku sarmadı değil makatıma kadar vuruyor ağrı 😣
Cok yormamiz gerekiyor kendimizi ve her firsatta dinlenmemiz gerekiyor cocuklu hamileler olarak ama iste herzamn istedigimiz gibi gitmiyor.allah yardimcimiz olsun 🤲

Anneler selam, ben de 28. Haftadayım. Bir kaç saattir göbek deliğimin çevresinde başlayan bir ağrı var. İçten sızı şeklinde. Bebiş çok hareketli. Ayaktayken artıyor yatınca azalıyor. Bir de tuvalete gittiğimde sanki bebek çıkacak gibi bir his geliyor. Baskı hissediyorum. Sürekli tuvaletim var gibi, yapsam da bitmiyor sanki. Çok panik yaptım. Normal mi bunlar acaba. Yatınca geçen ağrıdan korkmayın diyolar da öyle olmuyo maalesef :KK43:

Arkadaşlar öğrencimin tarama testi sonucu ben yaptırmadım anlamadım da doktor çok üstüne gitmiş 17. Haftaya giriyor bebeği almayı önermiş ya da amniyosentez yapılacak demiş doktoruma gitmeme baya var ona da soracağım

Eklentiler

• fe96868a-3834-4b4a-a530-fdb30ec6f50a.jpeg
    fe96868a-3834-4b4a-a530-fdb30ec6f50a.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 59
  • ddd422c6-1439-4857-9284-8b1b00c513fc.jpeg
    ddd422c6-1439-4857-9284-8b1b00c513fc.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar öğrencimin tarama testi sonucu ben yaptırmadım anlamadım da doktor çok üstüne gitmiş 17. Haftaya giriyor bebeği almayı önermiş ya da amniyosentez yapılacak demiş doktoruma gitmeme baya var ona da soracağım
50:1 çok yüksek bi risk. Rabbim en doğru kararı vermeyi nasip etsin

Canim selam park yatak ben elele madre kullaniyorum ogkuma anne yani da oluyor uzun süre kullanilir bence ben bebek gelmese yatak yaptirmazdim babasi getirirse mintessori yatağa gecicek insallah benim hamilelikte de emzirirken de bedenim ayniydi ama 1 beden buyuk almistim 85b giyiyordum 90 a gecmistim bunda da lcwden sütyenli emzirme atleti aldim müthiş rahat pişik kremini oksizinc en icerik olarak temiz diye biliyorum onu kullancam yine şampuan ve kremleri mustela tercih ediyorum ilk bebegimdeki gibi deterjanda minoris aldim benim park yatagin icine alt kata gecince yatak gerekti icinden cikan cok ince
Çok teşekkür ederim canım dikkate alacağım 🌸

Ben şuan bile kullanıyorum memitolar büyüdüğü için.ama emzirme atletleri daha rahat oluyor. Oğlumdan kalma vardı ama yine almayı düşünüyorum.

Atletler müthiş oluyor ya.oglumdan kalma var yine almayı düşünüyorum.hamisken bile rahat oluyor.

Bende benzerini krafttan almıştım oğlumda.cok kullanışlı güzel oluyor.

Al benden de okadar.aynisini geçen bende dedim.ayni kiloda oğlumu doğurdum.suan yürümekte zorlanıyorum.sanirim 32de rapor alcam.oturdugum yerden kalkamiyorum.oturmasam iyi.kalkinca ayakta 5dk beklicem yoksa adım atamıyorum.bacak başlangıçlarım ve rahim çok aşırı aciyor.ben yıkama utulemeyi yaptım yerleştirdim dolabına. hastaneye gidecekleri de ayirdim ama valize yerleştirmem gerek.valla 38.haftayi gorurmuyum bilmiyorum.ama dayânabildigim kadar dayanmak istiyorum.oglum 38+5 te alinmisti.kizimda da sabredip dayanabilirsem 38+5, 2 ocağa denk geliyor.hayirlisiyla hepimiz sağlıcakla doguralim inşallah 🤲 🤲 🤲

Ben oglum da emzirdigim halde sık sık mastit oluyordum maşallah iyydi sütüm.dedigin gibi pedi kullanmadım bende.kapak kullandım ve Philips in plastik kapakları oluyor süt ona doluyordu.ondan çok kullandım.ilk zaman göğsüm çok yara oldu lansinoh kremle birlikte kapak kurtardı.bebegi emzirirken tepiniyordum resmen.

Kuzum kardeşimin ilk bebegi de erken doğum oldu kilo kaybediyor ama sonra almaya başlıyor içini ferah tut.
Mastitle nasıl başa çıkıyordunuz? Çok saçma ve acılı bir şey ya. Perişan oldum. Saat başı süt sağ dediler. 2 saatte bir sağıyorum ama bu sefer uyumaya hiç vaktim kalmıyor

Aynı durumu yaşıyorum cidden yatakta sağ sola dönerken bile zorlanıyorum 😂 ama tabi şuan karnım oğluma hamileliğime göre daha büyük ondanda kaynaklananbilir😊 bende ne zaman doğurcam merak ediyorum doktor ne zaman gün verir 😅
Bnm de böyleyken doğum yapmıştım oğlumda.sezaryense zaten 38 oldun mu almak istiyorlar.ben 38+5i görmek istiyorum inşallah.2 Ocak oluyor 🤣🤣
Tri 21 baya yüksek çıkmış.fetal DNA yaptiramiyor mu bu haftalar da acaba
Mastitle nasıl başa çıkıyordunuz? Çok saçma ve acılı bir şey ya. Perişan oldum. Saat başı süt sağ dediler. 2 saatte bir sağıyorum ama bu sefer uyumaya hiç vaktim kalmıyor
Emzrmek çok güzel ama mastit Berbat bsy.saat başı sagmadim ben .oğlumu emzirdim eğer mastit olacagimi anlarsam hemn oğlumu emzirirdim.simdi yine korkuyorum.oglumda sağolsun gece gündüz emzik gibi kullanirdi memeyi ama ilk zamanlar tabi midesi ne kadar ki biraz emip uyuyorlar.ozamn zor oluyor ben sağıp buzluğa atardim ama öyle saat başı değil.

Kızlar oğlum hastaydı biliyorsunuz, ağız içi dışı yara dolu, hiçbir şey yemiyor içmiyor gece de uykular haram ağlamaktan helal oldu yavrum eli sürekli ağzında acı çekiyor. Bende sürekli onu ayağımda sallıyorum bi öyle rahat ediyor zaten öyle uyur. Ya sallamaktan ya da yorgunluktan sanırım ben çatı ağrısı çekiyorum. Pelvis kemiklerim ağrıyor bişeyler batıyor kemiklerim ayrılıyor sanki, ilk gebeliğimde yaşamamıştım böyle ağrı ama pelvik taban egzersizi yaptığımdan bu ağrıyı biliyorum , umarım önemli bişey değildir de geçicidir 🥹
Yaaa gecmis olsun.agiz içi yaralarına dut pekmezi oneriyorlar ama sanırım senin oğlan küçüktü. pekmez yasak mı değil mi bilmiyorum o aylarda.degerlerinde düşüklük mu var acaba.ilk gebeliklerimizde genelde çoğumuz yaşamadık sanırım bu ağrıları.ben yürüyemez haldeyim nerdeyse o pelvik ağrısından.sanki yere düştü düşecek gibi.😢Allah yardımcımız olsun hepimizin.acı cektigimi her görüşünde eşim sen de dogurcan da dio 🤣🤣🤣sanki bilerek acı çekiyorum 🙂↕️

Bnm de böyleyken doğum yapmıştım oğlumda.sezaryense zaten 38 oldun mu almak istiyorlar.ben 38+5i görmek istiyorum inşallah.2 Ocak oluyor 🤣🤣

Tri 21 baya yüksek çıkmış.fetal DNA yaptiramiyor mu bu haftalar da acaba

Emzrmek çok güzel ama mastit Berbat bsy.saat başı sagmadim ben .oğlumu emzirdim eğer mastit olacagimi anlarsam hemn oğlumu emzirirdim.simdi yine korkuyorum.oglumda sağolsun gece gündüz emzik gibi kullanirdi memeyi ama ilk zamanlar tabi midesi ne kadar ki biraz emip uyuyorlar.ozamn zor oluyor ben sağıp buzluğa atardim ama öyle saat başı değil.
Anladım teşekkürler 🙏🏻

Yaaa gecmis olsun.agiz içi yaralarına dut pekmezi oneriyorlar ama sanırım senin oğlan küçüktü. pekmez yasak mı değil mi bilmiyorum o aylarda.degerlerinde düşüklük mu var acaba.ilk gebeliklerimizde genelde çoğumuz yaşamadık sanırım bu ağrıları.ben yürüyemez haldeyim nerdeyse o pelvik ağrısından.sanki yere düştü düşecek gibi.😢Allah yardımcımız olsun hepimizin.acı cektigimi her görüşünde eşim sen de dogurcan da dio 🤣🤣🤣sanki bilerek acı çekiyorum 🙂↕️
Çok teşekkür ederim 🙏 pekmez yasak değil 14 aylık hatta dün verdim ama üzüm pekmezi verdim bugün ağzına bişey almadı ödü kopuyor canı yanacak diye 🥹 değerleri de iyi aslında hastalığının 2.gününde dr a gittik iyiydi değerleri ama ateş uzun sürünce böyle oldu sanırım
Valla benim kalça kemiklerim fecaat durumda hemde bebe ters durmasına rağmen resmen yanlarıma tekme atıyor. Benimde eşim bu halimi görünce erken doğurmayasın dedi😅 alem bunlar valla

Merhaba teyzeleri herkes hemen hemen son hallerini paylaşınca bende paylaşmak istedim bize de kaç haftadır yüzünü göstermiyordu son dakikada supriz yaptı gülümseyerek 🧿🧿
maşallah ya ne güzel gülümsemiş 🥺 içimizde böyle tatlı tatlı gülümseyen minik birilerin olduğunu bilmek ne güzel 😍

Bende ocak 8 gibi 38 haftalık olıyorum bi sorun olmazsa o hafta alırlar sanırım 😍
Alır bence.hatta bana tam 38de alalım çok dayanamazsan dedi.28 Aralık olunca dedim bı kaç gün daha sabrederim anı bı durum olmazsa dedim bakalım.eger 2 Ocak beklersek kizcemle 58gunumuz kalmış oluyor hayırlısıyla 😍🥰

X