Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Hayirli aksamlar kizlar duaniza ihtiyacim var konturol muaynesine geldim yatisverdiler bana🥹 bebisin kafasi cok asadaymis rahimde incelme varmis ama acilma yok sancim yok aslinda ama doktor var dedi yatis verdi hemsireye sordum doguma alcaklar belkide dedi ama benim hicbir belirtim yokki korlutdu beni baska bi hemsirede takip edilcek sadece erken dogum riskin var onu ertelemeye caliscaklar dedi dua edin lutfen korkuyorumda hic beklemiyordum boyle bisey dogurmakdan da korkuyorum suan anladim 34+1 iz bebis icinde daha erken
Korkma sakin ol bol bol dua et Allah büyük. İnşallah zamanında doğurursun. Benim ki de rahim ağzına yakın ama bende de açılma yok nst de sancı çıkmadı. Zor günlere girdik korkuyla yaşıyoruz. 🙏🥺

Canım okudum yazdıklarını maşallah gğzel kilo akdırmışssın bebeğe şekerim çıkmasa bende yüklenicem yemeğe ama ciper geliştiriciden sonra şekerim iyice bi ilginç oldu. Benim de bebek her an gelebilir sata göre benden 1 gün öndesin ciğer gekiştirici hatırlatma dozunu ne zaman yapmayı düşünüyor doktorun. Bende her ihtimale karşı tekrar yapılmasını istiyorum ama doktor bişey demedi o yüzden soruyorum
Tarih vermedi ama doğumdan önce yapıcaz dedi zaten sürekli nst gircem artık cuma günü çağırdı sonra pazartesi dedi muhtemelen doğumdan birkaç gün önce yaptırır gibi

Canım okudum yazdıklarını maşallah gğzel kilo akdırmışssın bebeğe şekerim çıkmasa bende yüklenicem yemeğe ama ciper geliştiriciden sonra şekerim iyice bi ilginç oldu. Benim de bebek her an gelebilir sata göre benden 1 gün öndesin ciğer gekiştirici hatırlatma dozunu ne zaman yapmayı düşünüyor doktorun. Bende her ihtimale karşı tekrar yapılmasını istiyorum ama doktor bişey demedi o yüzden soruyorum
Evet şekerli şeylerde çok yedim tatlıya abandım biraz ama onun yanında her gün et yemeye çalıştım proteinde güzel kilo aldırıyor diye balık yağı kullanıyorum ayrıyetten şeker olmasaydı nesquikli sütü önerirdim oda muhtemelen işe yaradı birde süt ve kaşar aşırı tükettim şimdi önümüzdeki günlerde yine abanıcam doğuma kadar 2 buçuk geçmesi için

Hayirli aksamlar kizlar duaniza ihtiyacim var konturol muaynesine geldim yatisverdiler bana🥹 bebisin kafasi cok asadaymis rahimde incelme varmis ama acilma yok sancim yok aslinda ama doktor var dedi yatis verdi hemsireye sordum doguma alcaklar belkide dedi ama benim hicbir belirtim yokki korlutdu beni baska bi hemsirede takip edilcek sadece erken dogum riskin var onu ertelemeye caliscaklar dedi dua edin lutfen korkuyorumda hic beklemiyordum boyle bisey dogurmakdan da korkuyorum suan anladim 34+1 iz bebis icinde daha erken
Bu bebişler neden erken gelmek ister ki yaw 37 den sonra gelmek isteseler keşke ama canını sıkma ellerinden geleni yapacaklardır ama doğsa bile uzun süre küvözde kalmaz sağlıklı olsunda önemli olan o her ihtimale karşı ciğer geliştirici vursalar keşke

Korkma sakin ol bol bol dua et Allah büyük. İnşallah zamanında doğurursun. Benim ki de rahim ağzına yakın ama bende de açılma yok nst de sancı çıkmadı. Zor günlere girdik korkuyla yaşıyoruz. 🙏🥺
Inslh ilkdefa hastanede yztiyorum onun stresi bebek erken gelirse onun stresi eşim yok yurtdisinda ay cok kotu oldum ya dogum korkusuda sardi

Bu bebişler neden erken gelmek ister ki yaw 37 den sonra gelmek isteseler keşke ama canını sıkma ellerinden geleni yapacaklardır ama doğsa bile uzun süre küvözde kalmaz sağlıklı olsunda önemli olan o her ihtimale karşı ciğer geliştirici vursalar keşke
Benim 2 hafta once yapildi ciger gelisdirici kuzum

Bence sadece takip edilecektir canım ya çat diye öyle almazlar doğuma hemen sanki. İnşallah dayanır bi 37'ye kadar

Bugün bebo çok sakin ya, doktor günde 10 hareket iyi dedi sıkıntı yoktur tabi ama insanın canı sıkılıyor yine de. Gerçi yorgunum da epey. Sizinki de değişken mi böyle 🥲 genelde kuduruktu bugün garibime gitti.
Hiç evhamlanma canım. Yorgunluk çok etkiliyor. Benimki de öyle. Biz yorulursak onlar da yoruluyor demekki diyorum ben☺️

Allah yardımcın olsun canım. Hemen doğuma almazlar bence bi süre takip ederler. Hastanede olman da iyi hatta. Her durumda hızlı müdahale ederler. Dualarımız seninle. Bebiş tam vaktinde sağlıkla gelsin inşallah 🙏🙏

Allah razi olsun inslh 2 3 hafta da bekler suana kadar dogum aklimda yokmus demekki ya korku sardi
Hiç korkma canım. Artık son haftalardayız hepimiz. Sırayla hepimiz sağlıkla doğuracağız. Eşim yurtdışında demiştin refakat edecek birileri var mı yanında?

Inslh ilkdefa hastanede yztiyorum onun stresi bebek erken gelirse onun stresi eşim yok yurtdisinda ay cok kotu oldum ya dogum korkusuda sardi
Korkma sakin olmaya çalış. Biz çok erken dönemi atlattık. Benim yeğenim de 35.Haftalar da doğdu. Prematüre doğdu küvez de kaldı. Şimdi 5 yaşında sağlıklı ama aşırı Yaramaz bi çocuk on çocuğa bedel😂😂

Canımm inşallah korkulduğu gibi bir şey olmaz, taburcu ederler yeniden sağlıkla ikinizi de 🙏 Nasıl bir müdahalede bulunacaklar ki acaba hastane

ben bu cumaya aldim grip asisi randevusu hem aile hekimi hem hastane ol diyor antikoru bebege geciyormus, beni de koruyor kis vakti dogum sirasinda ve sonrasinda bir de griple ugrasamazsin dediler aklima yatti olacagim ben.
vajinal dogum istiyorum bu sefer ama plesantama bagli carsamba belli olacak, yalnız bebek cok asagida bende bacaklarimin arasinda kafasini tasiyor gibiyim 37 de aliriz pleasanta cok asagidaysa dedi doktor en son.
bu sekilde normal gelmesini bekleyemeyiz plesanta rahim agzini tikar bebek cikamaz kanaman cok olur dedi.
eger biraz olsun yukardaysa beklicekler bakalim
Bende perşembe bir sorayım doktora olmamda bi sakınca olur mu diye. 37 de alacak olsalar da erken bi vakit değil benim gözümde 37 ler mucize gşbş bişey resmen😂. Eğer bi tercih hakkım varsa hiç riske atma normal yapmak istiyorum diye. Sonuçta ger türlü sonuç bebeğe kavuşmak😊

Canım korkmakta o kadar haklısın ve o kadar doğal ki bu duygun, yaşa gitsin dibine kadar. Korksan da korkmasan da, eşin yanında olsa da olmasa da herşey olacağına varacak. Ben bugün doğuma alınmayacaksın gibi hissediyorum. Alınırsan da emin ol hayırlısı böyleymiş. Hepimiz günümüzü bekliyoruz. Benimki aralık, bana da bugün doğuracaksın deseler, eşim yanımda da olsa zılgıtı basarım sanırım. Bu doğuma hazır olmadığımız için değil, doğuracağız biliyorz ama bugün için planlamamıştık bunu. Bilinmezlik, planın dışına çıkılması en büyük stres faktörleri zaten bu hayatta. Şu saatten sonra ne olursa en güzeli olacak kuşum 🙏🏼 dualarımız seninle ❤

Evet şekerli şeylerde çok yedim tatlıya abandım biraz ama onun yanında her gün et yemeye çalıştım proteinde güzel kilo aldırıyor diye balık yağı kullanıyorum ayrıyetten şeker olmasaydı nesquikli sütü önerirdim oda muhtemelen işe yaradı birde süt ve kaşar aşırı tükettim şimdi önümüzdeki günlerde yine abanıcam doğuma kadar 2 buçuk geçmesi için
Önlem iyi olur canım her hafta nst ye girmen doktorun yakından takip etmesiyle hiçbir sorun olmadan bitecek bu süreç. Balık yağı benşm de var hamile kalmadan möllers omrga 3 kullanıyordum. Şimdi imiom kullanıyorum. Acaba omega da mı kullansam perşembe bi sorayım. Valla herşeyi yemek istiyorum ama şeker ölçümü de yaptığım için herşeyi porsiyonlu yiyorum. Benim bebiş de biraz geride elimden geldiğince büyütmeye çalışıyorum 🤭

Canım çok geçmiş olsun daha önce başka birinde hastanede yatışla doğumun ertelendiğini görmüştüm. Hatta taburcu olup hamileliğe de devam etti. Umutsuzluğa asla kapılma. Şimdi doğsa bile ellerinden geleni yaparlar ama erteleme şansı var ki sana bu şekilde söylemişler. İnşallah istediğin zamanda istediğin şekilde bebeğine kavuşursun 🙏🏻

X