Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Hayirli aksamlar kizlar duaniza ihtiyacim var konturol muaynesine geldim yatisverdiler bana🥹 bebisin kafasi cok asadaymis rahimde incelme varmis ama acilma yok sancim yok aslinda ama doktor var dedi yatis verdi hemsireye sordum doguma alcaklar belkide dedi ama benim hicbir belirtim yokki korlutdu beni baska bi hemsirede takip edilcek sadece erken dogum riskin var onu ertelemeye caliscaklar dedi dua edin lutfen korkuyorumda hic beklemiyordum boyle bisey dogurmakdan da korkuyorum suan anladim 34+1 iz bebis icinde daha erken
Hayırlı haberlerle gel inşallah korkma kontrol altında olman daha iyi ❤ allah yavruna sana sağlık sıhhat versin 🙏🏻

Hayirli aksamlar kizlar duaniza ihtiyacim var konturol muaynesine geldim yatisverdiler bana🥹 bebisin kafasi cok asadaymis rahimde incelme varmis ama acilma yok sancim yok aslinda ama doktor var dedi yatis verdi hemsireye sordum doguma alcaklar belkide dedi ama benim hicbir belirtim yokki korlutdu beni baska bi hemsirede takip edilcek sadece erken dogum riskin var onu ertelemeye caliscaklar dedi dua edin lutfen korkuyorumda hic beklemiyordum boyle bisey dogurmakdan da korkuyorum suan anladim 34+1 iz bebis icinde daha erken
Canım geçmiş olsun geçen cumartesi de benim sancım çıktı. Ki 32+4tü daha. Açılmam yoktu hemen 2 serumla çözdüler o günden beri mümkün olduğunca yatıyorum şu an normale donduk merak etme bi şey olmayacak.

Kızlar göğüs ucu kremlerini bir ay önceden sürün diyorlardı. Hatırlatmak istedim. Ben bugün başladım. Ama acaba haftada kaç sürmek lazım. Şuan bile çok huylandım ya 🙄 inşallah hassaslığı azalır amin.

Şu videodan sonra haftada bir sürmeye karar verdim, uyarmamak için. 37den sonra masaj yapıp, gümüş kapak takın diyor. Ben 36dan sonra başlarım heralde.

Son düzenleme:
kızlar ben çalışabilir raporu aldım da bunu aldıktan sonra rahatsız hissettiğim bir gün sağlık ocağından bir iki günlük rapor alabiliyor muyum? bilgisi olan var mı acaba? bir de 38. haftanın dolduğu gün çalışamaz raporu alıcaz ya o gün çalışacak mıyız? perşembe gününe denk geliyor diyelim o gün çalışmam gerekiyor mu? okul idaresi hiçbir şey bilmiyor. ne sorsam daha da kRıştırıyprlR kafamı
Canım 36 bitip, 37den gün alınca izne başlıyorsun diye biliyorum ve raporun üstünde izin tarihin yazar. Yani ekstra çalışamaz raporu olmuyor bildiğim kadarıyla. 32den sonra sağlık sebebi ile rapor alamıyorsun diye biliyorum. Ben yanacak olan yıllık izinlerimi kullanıyorum mesela şuan.

@Orangegreysky @eelifeylull S SarilmaSaldirisi çok teşekkür ederim kızlar ♥️ okul da dilekçe istiyor da hastanedeki raporlama bölümü ısrarla gelip çalışamaz raporu alman lazım dedi. ben de 36da ayrılacağım. hatta o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ya hiç hamileymiş falan dinlemiyorlar 😭
Evet canım alman gerekiyor. Ne zaman düşünüyorsu? Hazır ara tatil online ken yararlanirsin inşallah ondan sonraki pazartesi ayrılırsın

Evet canım alman gerekiyor. Ne zaman düşünüyorsu? Hazır ara tatil online ken yararlanirsin inşallah ondan sonraki pazartesi ayrılırsın
ondan sonra bir buçuk hafta daha gidicem o gözümde büyüyor. olabildiği kadar bebeğe ayırmak istiyorum şu izin olayını

Kızlar göğüs ucu kremlerini bir ay önceden sürün diyorlardı. Hatırlatmak istedim. Ben bugün başladım. Ama acaba haftada kaç sürmek lazım. Şuan bile çok huylandım ya 🙄 inşallah hassaslığı azalır amin
Ben henüz bu konuyu doktorla konuşmadım. Ne zaman başlamam lazım bilmiyorum kızımda da erken surmemistim. Bir de süt için takviyeye başlayacağım. Onu da sormam lazım bu haftaki kontrolde

Ben henüz bu konuyu doktorla konuşmadım. Ne zaman başlamam lazım bilmiyorum kızımda da erken surmemistim. Bir de süt için takviyeye başlayacağım. Onu da sormam lazım bu haftaki kontrolde
Ebebekteki maltlar iyi diyorlar. Onlardan alasım var benim. Sor bakalım ne diyecek Doktor'un. Bize de yaz canım mutlaka

ondan sonra bir buçuk hafta daha gidicem o gözümde büyüyor. olabildiği kadar bebeğe ayırmak istiyorum şu izin olayını
Hımm evet o zaman tatilden sonra özellikle zor geliyor calisması🥹 Allah kolaylık versin canım benim de son 4 günüm ara tatilden sonra 37 oluyorum ama bu hafta geçmiyor ilk günden yoruldum.

Kızlar göğüs ucu kremlerini bir ay önceden sürün diyorlardı. Hatırlatmak istedim. Ben bugün başladım. Ama acaba haftada kaç sürmek lazım. Şuan bile çok huylandım ya 🙄 inşallah hassaslığı azalır amin.

Şu videodan sonra haftada bir sürmeye karar verdim, uyarmamak için. 37den sonra masaj yapıp, gümüş kapak takın diyor. Ben 36dan sonra başlarım heralde.

Bir de denedik yani başarılı yapabilirseniz ayva çekirdeği yapın 🙏🏻 kremler zaten şart ama doğal şeylerde sürsek iyi olur

Ebebekteki maltlar iyi diyorlar. Onlardan alasım var benim. Sor bakalım ne diyecek Doktor'un. Bize de yaz canım mutlaka
Takviye olarak ben mfk nın advictor aldım ama çok da erken başlamak istemiyorum 37de falan başlarım muhtemelen. Doğum sonrası bir de bestlak kullanacağım. Yine doktora sorup yazarım canım

pis ağustos ya:) gerçi benim tam o ara kusmam durmuştu, ondan oldu belki.
sonrası da senle tamamen aynı. 1.8 kilo aldım 🥰

halen kusuyor olman cidden üzücü ama dayan artık, az kaldı.🙏
yani içini rahatlatır mı az bilmiyorum ama mide yanması kusmadan kötü bende. kusmaları tercih ederdim, hele bazı akşamlar..yanma yok, di mi?
Mide yanmam da çok çok kötü :KK43: bulantıdan daha kötü dediğin gibi. Yemek borum tahriş olmuş zaten sıcak bir şey içemiyorum. Gaviscon rennie hiçbir şey fayda etmiyor, midem yandıkça da bulantım artıyor. Aynen az kaldı artık sağlıklı olsunlar da. Çözüm bulabiliyor musun yanmaya?

Hımm evet o zaman tatilden sonra özellikle zor geliyor calisması🥹 Allah kolaylık versin canım benim de son 4 günüm ara tatilden sonra 37 oluyorum ama bu hafta geçmiyor ilk günden yoruldum.
gerçekten merdiven çıkmak imkansız hale geldi. çocuklar da gidicem diye midir nedir iyice kudurdular bu aralar 😅 Allah yardımcımız olsun canım 🙏🏻

Ağda zararlı diyorlar ama bi arkadaş vardı burda demişti ben çok gittim daha gebeliğin ortalarındaydık sanırım. Yani gidenler var doktoruma yine sorarım ona göre giderim. En kötü çatı muayenesi zamanı giderim naısl olsa 38 e yakın oluyor doğum da olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
ben olabilirim baştan beri 4 kez falan gittim bir kez jiletle aldım. 1 haftaya galan tekrar gideceğim uzadı. Birde aralık başı giderim. Temizliğe önem veren bir yer evime yakın o yüzden içim rahat gidiyorum. Jiletle falan hemen çıkıyor kaşınıyor ağda bir süre götürüyor en azından. Canımda çok acımıyor kendimi kasığ germiyorum o yüzden zor gelmiyor bana

30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız

30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
Doktorum bana şey demişti senin üst kısmın kısa olduğu için rahmin direk ciğerlere baskı yapıyor o yüzden nefesin yetmiyor gibi oluyor öyle hissettiğin an pencreyi açıp hava almanı öneririm demişti bazı kadınların göğüs ile karın arası kısa olur dedi

X