2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Günaydın canım kızımı kreşe bırakmaya gitti eşim gelsin gidicez. Onu da sürüklemeyelim dedik yanımızda. Baya regl kanı gibi geliyor artık. Ya yerleşmedi hiç adete çevirdi ya da bilmiyorum ama hayatımda bu kadar ağrı yaşamadım.
Çok çok geçmiş olsun tatlım Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
Doktor dan snra haberdar edersin bizi de

Kozlar benim biraz canö sıkıldı ve moralim bozuldu ben geçen troid değerlerime bakim önceki gebeliğimde problem yaşamıştım ama o normal alt ast karaciğer değerlerim yüksek netten baktım çok kötü şeyler yazıyor dua edin düşsün değerlerim bu hafta tekrar kan baktırmaya gitcem

Kozlar benim biraz canö sıkıldı ve moralim bozuldu ben geçen troid değerlerime bakim önceki gebeliğimde problem yaşamıştım ama o normal alt ast karaciğer değerlerim yüksek netten baktım çok kötü şeyler yazıyor dua edin düşsün değerlerim bu hafta tekrar kan baktırmaya gitcem
Geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.. iyi düşün iyi olsun bol dua ...

Oyy bebeğim Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine Şafi ismiyle şifa versin sana inşallah 🤲🤲

Sizleri de üzdüm kusura bakmayın tatlı heyecanlarınız var. Böyle bişey yaşayıp da buraya yazacağım aklıma gelmezdi. Nasip değilmiş diyelim vardır Allahın bir bildiği. Haber vericem çok sağolun kızlar
Haber bekliyoruz senden öncelik sağlığına kavuşursun inşalalh . Öyle şeylerde söyleme Allah hepimizi hakkımızda hayırlı olan şeyi nasip etsin inşalalh. Eğer hamileyken umarım düşük değildir önlenebilir. Değilsen de regl oldun deyip en koşa zamanda hamile olmanı dilerim 💜

Sizleri de üzdüm kusura bakmayın tatlı heyecanlarınız var. Böyle bişey yaşayıp da buraya yazacağım aklıma gelmezdi. Nasip değilmiş diyelim vardır Allahın bir bildiği. Haber vericem çok sağolun kızlar
Asla öyle düşünme lütfen ben de ve bu grupta başka kadınlar da bu yoldan geçtik. Seni çok iyi anlıyoruz. elinden geldikçe yüreğini ferah tut. Vardır Rabbimin bir hikmeti

Hiç bildiğim birşey değil ama internete de çok şey yapma malum bilgi kirliliği dolu . En önemlisi doktor sen ona sor belki boş yere canını sıkıyorsun

Böyle mi oluyo canım kimyasal gebelik amin inşallah inan hiç bi bilgim yok bişeyler duymaya ihtiyacım var.
Ben 3 gün önce öğrendim adetimden 52 çıktmıştı beta sonra ağrılarım arttı lekenlenmem oldu adet günümden bir gün sonra kanamam başladı zaten sabaha kadar ağrısını çekmiştim. Sağlıksız gebelik olduğu zaman vücut kanamayla atıyor sonrasında sağlıklı gebelik olur Allahın izniyle sıkma canını hayırlısı böyleymiş

Gastroentljiye yönlendirdi onada haftaya anca gidebileceğim
Canımı durduk yer düşme anladığım kadarıyla değerler düşebilir galiba napılması gerekiyorsa yapar düşürürsün şimdiden canını sıkma belki düşündüğün kadar kötü de değildir canım

evet en az o civarda olması gerekmiş. kalp atışı için 3500/5000 civarı yazıyor internette ama keseden 2 hafta sonra çağırıyormuş çogu doktor onu daha deneyimlemedim :)
bnm beta ctsi günü hesaplamama göre 6000 buluyr acaba kalp atişi da duyar miyiz dersin arkadşm🤭

bnm beta ctsi günü hesaplamama göre 6000 buluyr acaba kalp atişi da duyar miyiz dersin arkadşm🤭
Canım benim kontrolüm pazartesi keseyi görecek doktor betada 7000 lerde olacak muhtemelen bende görürse sanada net bir cevap verebilirim sanırım :)) gerçi senin benden önceymiş randevun :) sen bana bilgi verirsin artık :)

X