İkiniz için de en sağlıklısı ne ise öyle olsun canımKontrolden geldim. Ne açılma var ne suyum geliyor. Her şey yolunda görünüyor dedi doktor.
Cumartesi son kez muayene edecek. Yan odadaki dr arkadaşımdan da görüş alacağım dedi. İkimiz bi kontrol edelim seni ona göre Sezeryan mi yoksa suni sancı ile mi başlatalım süreci bi istişare eder pazartesi de yatısını yaparız dedi.
Bebek biraz gelmeye gayret etse açıklık vs olsa suni sancıyla başlatır sonuna kadar da giderim ama hiç tık yok dedi. Bebeği de yormak istemiyorum tüp bebek zaten zor elde ettiğin bi yavru dedi.
Bakalım cumartesi hep beraber netleştiririz dedi.
En hayırlı nasıl olacaksa o şekilde nasip olsun inşallah
10 dk yı 15 e çıkarmayı deneyebilirsin canım bebişin yağlı süte ulaşması içinCanim teşekkür ederimvalla bizim bebiş fix hep aynı tavrı sergilemeye başladı 10 dk birini 10 dk birini emiyor ucu bırakıp oraya kafasını sokup uyuyor ve asla bir daha ağzına almıyor memeyi 10 dkda hepsi geliyor olabilir mi herkesde aynı suremiymis bu acaba
Bunu sormaya girdim foruma bu kadar olurKızlar emzik kullanan var mı kadar
canum ben de senin gibi hemen hemen günde 4 kez 50-60 cc veriyorum emzirmeden sonra. daha az verince doymuyo zaten.Canımmm benim oğlum da 28inde doğdu. Biz de kilo alamadık. Yarın kontrol var öyle korkuyorum ki. 3960 doğmuştu. En son 3700dü. Mamaya başladık 1 haftadır. Benim ki de az uyuyor. Hem emziriyorum hem mama ama uyumuyor. Kaç kere mama veriyorsun günde? Ben 4 kere 60 cc veriyorum. Doktor günlük 40 50 gr alması lazım dedi
bol su içiyorum pekmez yiyorum yeşillik tüketiyorum. cok yorgun hissediyorum o yüzden her gün ozel bir şey hazırlayamıyorum kendime. benim de oyle uyku oncesş emiyor emiyor saatlerce. uykuya dalması da cok uzun sürüyprYa yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Hiç ayırmasam öyle yaşayacak çocuk göğsümde. Hele gece sürekli emmek istediğinde süt kalmıyor göğsümde. Süt arttırıcı neler Yapıyorsunuz?
ben canım direkt hastanede başladım. iyi ki de veriyorum yoksa hiç susmazKızlar emzik kullanan var mı
Allah analı babalı büyütsün insallaaajjjKızlar selam, kaç gündür burayı kasılmalarımla meşgul etmiştimben vajinal doğum yaptım 18 kasım tarihli oldu kızım, saatlerce sancı kasılma açılmayan açıklık ne varsa yaşadım, henüz doğurmamış vajinal düşünen arkadaşlar sorunuz varsa alabilirim
ben direkt hastanede verdim tuttu cok şükürBunu sormaya girdim foruma bu kadar olurBenim ilki almamıştı uyku konusu benim sınavım olmuştu. Şimdi direk hastanede mi versem diyorum Verenler ne zaman verdi ve tutuyor mu bebişler?
Off sorma ya uyanmıyor ya da uyumuyor. Sütümü sağıyorum bebebao ile çok çıkmıyor ama bebek emerken sıkılıyorum elimle hep süt var. Makine çekmiyor sanırım.bol su içiyorum pekmez yiyorum yeşillik tüketiyorum. cok yorgun hissediyorum o yüzden her gün ozel bir şey hazırlayamıyorum kendime. benim de oyle uyku oncesş emiyor emiyor saatlerce. uykuya dalması da cok uzun sürüypr
Valla denedim cnm olmuyor ağır uyuyor baya korkuyorumBizim sağlık ocağında ki ebe en hassas ayakları diyor topuklarına vur diyor kıyamıyırsan sanki ısırır gibi yap diyor ıslak bi pamukla sil diyor öyle yapabilirsin canım
Yani sarilik ihtimali yoksa bir diger ihtimal doyuyor olmasi. Mama zaten baya tok tutuyormus, anne sutune oranla. Ben mesela bugun hic mama vermedim, sirf aktifligini olcmek icin. Dun mesela bu cocugu doyuramiyordum, bugun de acikmiyor ve cok uykulu. Hic anlamadim ben bu isi. 2 gun sonra dogum kilosuna ulasip ulasmadigina bakicaz. Ben de cok sıkıldım bu duruma, yani bir bebeği beslemek ne kadar zor olabilirdi kiBenimki de uyanmıyor sarılık olsa bile gerileyecek dedi doktor zamanla ama bu arada kilo kaybı olacak korkuyorum.altını açınca bile mızmızlanıyor ama tam uyanma olmuyor bebeyi çok gelmiyor diye çok emmiyor sağıyorum ve mama veriyorum mama da 90 veriyorum artık kilo kaybı olmasın diye ama uyuyor sürekli bugün çok aktif veremedim cnm baya sıkkın
Kaçıncı günde düştü cnm göbeği ? Benim 10. Gün daha düşmedi 3 haftaya kadar normal kabul edilir dedi doktor ama uzun sürüyor gibiKızlar doktordan geliyoruz bebişi muayene etti göbeği düşmüştü 5 gündür ama içinde böyle azıcık bi parça kalmış bizim göremediğimiz yerde onu temizledi, biz bilmezdik valla doktor demese başına gelen oldu mu
Hem emzirmek hem doyurmak kiloyu korumak vs baya zormuş.doğum kilosu kaçtı ? Kaç günde kaç kilo kaybetti cnm , sütüm çok olsa sağımdan verim alırdım da sanırım sütüm de çok değil iyice kafaya takmaya başladımYani sarilik ihtimali yoksa bir diger ihtimal doyuyor olmasi. Mama zaten baya tok tutuyormus, anne sutune oranla. Ben mesela bugun hic mama vermedim, sirf aktifligini olcmek icin. Dun mesela bu cocugu doyuramiyordum, bugun de acikmiyor ve cok uykulu. Hic anlamadim ben bu isi. 2 gun sonra dogum kilosuna ulasip ulasmadigina bakicaz. Ben de cok sıkıldım bu duruma, yani bir bebeği beslemek ne kadar zor olabilirdi ki
kontrole çağırmadı dr ben saglık ocagına götüreceğim cuma kilosu için. ben de sıkınca geliyor ama bebeğe yetecek kadar değil işte. mesela 60 cc mama veriyorum doyuyor rahatlıyor. beni emse de 60 cc cıkmaz mesela.Off sorma ya uyanmıyor ya da uyumuyor. Sütümü sağıyorum bebebao ile çok çıkmıyor ama bebek emerken sıkılıyorum elimle hep süt var. Makine çekmiyor sanırım.
Sizin kontrol ne zaman?
dün 21.00 da uyusun diye uğraşmaya basladım öncesinde de baya uyanıktu. saatlerce emdi 30 cc mama verdim yine aglıyor agzı aranıyor yine emzirdim süt olmadığı için emerken ağladı. üzerini değiştirdim hareket yaptırdım masaj yaptım konustum şarkı soyledim yine acıktı mama verdşn. saat gece 02.30 oldu uyudui 5 saat boyunca uyanık kaldı uyutmaya çalıştım resmenOff sorma ya uyanmıyor ya da uyumuyor. Sütümü sağıyorum bebebao ile çok çıkmıyor ama bebek emerken sıkılıyorum elimle hep süt var. Makine çekmiyor sanırım.
Sizin kontrol ne zaman?
Evet bize de öyle söyledi haftasında düştüKaçıncı günde düştü cnm göbeği ? Benim 10. Gün daha düşmedi 3 haftaya kadar normal kabul edilir dedi doktor ama uzun sürüyor gibi
Benim bugün çok ağrım var özellikle solda doktor kremi sürme kendi haline bırak dedi bi süreBenimde dikişlerin şiş acıyor. Bir tane krem verdi iz kalmasın diye onu sürüyoruz sabah akşam
Çok normal canım bende spinal sezeryan oldum 1 aya yaklaştık halen çok yorulunca sırtım ve dikişlerim ağrıyorSezeryan olan arkadaşlar evdeki durumunuz ne? 6. günüm ama hala yatıyorum dinlenme modundayım. Ev işiyle annem ilgileniyor. Spinal için vurulan iğne yeri sırtım ağrıyor bugün. Dikişlerimde ağrıyor sızlıyor gece yataktan kalk bebeği beşikten al koy taşı dikişlerimi zorluyor biraz normal mi sizce bu?
Biberondan icmiyorsa isitincada içmez heralde canim siringayla versenYaa ben sağ memeyi sağıp vermek istiyorum ama biberondan içmiyor sağıp koysam biberonda ısıtsam olur mu ki sizce