2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
İkiniz için de en sağlıklısı ne ise öyle olsun canım

10 dk yı 15 e çıkarmayı deneyebilirsin canım bebişin yağlı süte ulaşması için

Kızlar doktordan geliyoruz bebişi muayene etti göbeği düşmüştü 5 gündür ama içinde böyle azıcık bi parça kalmış bizim göremediğimiz yerde onu temizledi, biz bilmezdik valla doktor demese başına gelen oldu mu

canum ben de senin gibi hemen hemen günde 4 kez 50-60 cc veriyorum emzirmeden sonra. daha az verince doymuyo zaten.

bol su içiyorum pekmez yiyorum yeşillik tüketiyorum. cok yorgun hissediyorum o yüzden her gün ozel bir şey hazırlayamıyorum kendime. benim de oyle uyku oncesş emiyor emiyor saatlerce. uykuya dalması da cok uzun sürüypr

Allah analı babalı büyütsün insallaaajjj

Off sorma ya uyanmıyor ya da uyumuyor. Sütümü sağıyorum bebebao ile çok çıkmıyor ama bebek emerken sıkılıyorum elimle hep süt var. Makine çekmiyor sanırım.

Sizin kontrol ne zaman?

Yani sarilik ihtimali yoksa bir diger ihtimal doyuyor olmasi. Mama zaten baya tok tutuyormus, anne sutune oranla. Ben mesela bugun hic mama vermedim, sirf aktifligini olcmek icin. Dun mesela bu cocugu doyuramiyordum, bugun de acikmiyor ve cok uykulu. Hic anlamadim ben bu isi. 2 gun sonra dogum kilosuna ulasip ulasmadigina bakicaz. Ben de cok sıkıldım bu duruma, yani bir bebeği beslemek ne kadar zor olabilirdi ki

Kaçıncı günde düştü cnm göbeği ? Benim 10. Gün daha düşmedi 3 haftaya kadar normal kabul edilir dedi doktor ama uzun sürüyor gibi

Hem emzirmek hem doyurmak kiloyu korumak vs baya zormuş.doğum kilosu kaçtı ? Kaç günde kaç kilo kaybetti cnm , sütüm çok olsa sağımdan verim alırdım da sanırım sütüm de çok değil iyice kafaya takmaya başladım

Off sorma ya uyanmıyor ya da uyumuyor. Sütümü sağıyorum bebebao ile çok çıkmıyor ama bebek emerken sıkılıyorum elimle hep süt var. Makine çekmiyor sanırım.

Sizin kontrol ne zaman?
kontrole çağırmadı dr ben saglık ocagına götüreceğim cuma kilosu için. ben de sıkınca geliyor ama bebeğe yetecek kadar değil işte. mesela 60 cc mama veriyorum doyuyor rahatlıyor. beni emse de 60 cc cıkmaz mesela.

Sizin kontrol ne zaman?
dün 21.00 da uyusun diye uğraşmaya basladım öncesinde de baya uyanıktu. saatlerce emdi 30 cc mama verdim yine aglıyor agzı aranıyor yine emzirdim süt olmadığı için emerken ağladı. üzerini değiştirdim hareket yaptırdım masaj yaptım konustum şarkı soyledim yine acıktı mama verdşn. saat gece 02.30 oldu uyudui 5 saat boyunca uyanık kaldı uyutmaya çalıştım resmen

Çok normal canım bende spinal sezeryan oldum 1 aya yaklaştık halen çok yorulunca sırtım ve dikişlerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…