2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar hiç bulantı belirtisi başlayan var mı? Böyle yoğun değil ama hafif bir tiksinme gibi…

Merhabaa
Son adet 30.01
6 haftalık gebelikle dahil oldum...

İsteyen herkese nasip olsun inşallah

Beta hgc 12000 çıktı ama karından ultrasonda doktor göremedi sizce sıkıntılı bir durum mu var kızlar
daha çok küçük bugün doktora gittim konuşmak için hiç bakmayalim dedi
16 sında bakarız kesin görürüz hem dedi

hayırlı olsun sizin de 6 haftalık değil miii :)

kalp atışlarını salı günü dinleyeceğiz, siz duyabildiniz mi
Evet yeni girdim 6’ya, tabi uygulamaya göre böyle belki doktor farklı söyler. Yarın gideceğiz ilk ultrasonlu muayeneye canım daha sadece kan testi yapıldı.

Kızlar

Ben bu hafta olayını anlamıyorum ben sizden 5 gün önce adet olmuşum (25 ocak) (yumurtlama da 10 şubat gibiydi) ama ben 4+5 e yeni giriyorum
Bu hafta sana doktorunun söylediği mi? Ben tamamen banu çiftçinin uygulamasına göre konuşuyorum orada 5+1 gözüküyorum bugün. Doktor belki farklı söyler yarın gideceğim.

peki ne gibi belirtileriniz var?
ben dün gittim 6 haftalık dedi dr keseyi gördük. haftaya tekrar gideceğim. ama mide bulantısı yok. gögüslerde hassasiyet şişlik yok. sadece karın ağrısı mı kasık ağrısı mı böyle alt tarafta ağrı var o kadar. başka hiç belirtim yok

Bende göğüslerde hassasiyet, arada bir regl sancısı gibi ağrı giriyor, tam o böyle hamilelerin yaşadığı mile bulantısı diyemem ama kıyma vs canım istemiyor kokuyormuş gibi geliyor. Yorgunluk oluyor acayip bir de uyku hali. İş yerinde günü zor tamamlıyorum. Bende de belki sizin gibi sadece kese görünebilir. Doktor alttan mı karnınızdan mı ultrasonla baktı?

Bende hiç gögüslerde hassasiyet yok ya bulantı vs falan da yok bilemedim o yüzden. ben aslında kan testi vermeye gittim. dr ultrasonla baktı keseyi gördü hiç gerek yok dedi kan testine ama ben vermiş bulundum. sonucu da çıkmadı hala :) ultrasonla görünce fotograf verdi hiç alttan bakmadı. haftaya bugün gel kalp atışlarını dinleyelim dedi,

Merhaba bnmde iki aksamdr belim ağrıyor ve adet öncesi karında olan ağrılar gibi agri oluyor bulantı yok göğüs hassasiyeti arada oluyor arada olmuyor kac hastalığım bilmiyorum anlamıyorum o hesaptan pek 7 subatti sat

En azından benim gibi belirtisi olmayan da varmış sevindim tek olmadığıma :)
4 haftalık muhtemelen sizinki gittiniz mi doktora?

En azından benim gibi belirtisi olmayan da varmış sevindim tek olmadığıma :)
4 haftalık muhtemelen sizinki gittiniz mi doktora?
Dun ikinci kanı verdim bugün arayacağım doktoru ne zaman geleyim diye düne kadar bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordum

Dun ikinci kanı verdim bugün arayacağım doktoru ne zaman geleyim diye düne kadar bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordum
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

bende karın ağrısı, batma dışında hiç belirti yok. Belki zamanla bulantı, baş dönmesi vs başlar daha erken mi bilemiyorum.

Amin canm inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…