- 15 Ocak 2024
- 992
- 471
Tamam canım benim bu trombofoli panelinde pıhtı çıktı şükür senin normal çıkmış . Hiç sıkıntı olmaz Allahım izniyle
Ay Allah razı olsun çok korkuyorum inşallah öyledir. Kaybımı söyledim tbaki bir kaç kan değeri istedi iyi çıkınca bir şeye gerek yok dedi. İnşallah sağlıkla kucağmza alırız bu mübarek ramazan ayı hürmetine. Peki oruç tutuyor musun canım ben tutuyorm dr tut dedi sorun yokCanım benim birinde bebek hiç görünmedi sadece kese . Düşük olmadı kürtaj oldum. Diğerinde kalbi durdu düşmedi kürtaj oldum: benimde bunlara bakıldı. Benim ikiside sıkıntılı çıktı. Senin doğru test yazılmış şükür hiçbirşeyin çıkmamış ilk gebelikte kaybı normal karşılıyorlar genetik bozukluk diye. Ne şanslısın hemen test yaptırmışsın . Şükür herşeyindr normal inşalalh ark arkaya doğuracağız
Oyy hadi inşallah canm benimYarın 10.30 da muayene olacağım geçen sefer keseyi görmüştük inşallah kalp atışını duyabilirim yarın
ben de Almanyadayım. burada da belirli bir haftadan önce görülse bile cinsiyet söylemiyorlar yasa gereğiCinsiyete 20 ci haftada soyluyorlar asla once soylemiyorlar.inslhh tesekkur ederim
Evet İngiltere’de de öyle 10 haftadan önce ultrasona almıyolar ve 20 haftadan önce cinsiyet yasa gereği söylemiyorlarben de Almanyadayım. burada da belirli bir haftadan önce görülse bile cinsiyet söylemiyorlar yasa gereği
Canım ben tutmuyorum tutamıyorum. Denedim elim ayağım titredi dedim bu sene nasip değilmiş sen zorlanmıyorsun tut bebeklere şimdilik sakıncası yok . Ayrıca hiç korkma büyün testlerin temiz çıkmış maşallahAy Allah razı olsun çok korkuyorum inşallah öyledir. Kaybımı söyledim tbaki bir kaç kan değeri istedi iyi çıkınca bir şeye gerek yok dedi. İnşallah sağlıkla kucağmza alırız bu mübarek ramazan ayı hürmetine. Peki oruç tutuyor musun canım ben tutuyorm dr tut dedi sorun yok
Herhalde orada aldırma yada ilaçla düşürme var ondan mı acaba. Sonuçta ülkemizde kürtaj hala suç günah gibi birşey ya. Orada daha rahatlar bu konuda cinsiyet istedikleri gibi olmazsa diye belki önlem. Ama ben çatlardım kızlar Allah size kolaylık versin artık ultrason resimleri atarsınız biz buradaki doktorlara sorarızEvet İngiltere’de de öyle 10 haftadan önce ultrasona almıyolar ve 20 haftadan önce cinsiyet yasa gereği söylemiyorlar
Zorlanıyorum ve üstelik ben çalışıyorum ama Allah o kuvveti veriyor 2 gün bıraktım 8 gün tuttumCanım ben tutmuyorum tutamıyorum. Denedim elim ayağım titredi dedim bu sene nasip değilmiş sen zorlanmıyorsun tut bebeklere şimdilik sakıncası yok . Ayrıca hiç korkma büyün testlerin temiz çıkmış maşallah
İnan 2 ay boyunca bir sürü test verdik gerçekten hatırlamıyorumZorlanıyorum ve üstelik ben çalışıyorum ama Allah o kuvveti veriyor 2 gün bıraktım 8 gün tuttumbilmiyorum Allah kerim akşamlar 2 bardak süt içiyorum o beni baya tutuyor bir de iştah 0 stresten inşallah Allah kucağımzı boş bırakmaz aptt ve trombin zamanı testlerini yaptı mı doktorun
İnşallah canım benimİnşallah gönlünden geçen ömrüne nasip olsun canm benim
İdrar için erken belki kanda çıkar
Tamam canım zaten haftaya kadar bekleyecegim gelmezse direk kan vereceğim.İnşallah hamilesindir ama test yanıltıcı ben 5 gün arayla test yorum biri negatif diğeri pozitif sen az bekle olmadı kan ver o garanti canım
Ben 2 ay önce kürtaj oldum psikolojik olarak toplamadım dr ilk regl sonrası dene dedi ve ben hiç ihtimal vermedim gerçekten bilsem 1 ay daha beklerdim ama sürpriz 1 şekilde ilk denemede hamile kaldımİnan 2 ay boyunca bir sürü test verdik gerçekten hatırlamıyorumeşim ayrı ben ayrı testler. Genetik kan yumurta sperm aklına ne geliyorsa Allah kabul etsin inşallah orucunu bende tam tersi iştah maşallah ve sanki 7/8 aylık hamile gibi hep açım
Kaç tane kaybın var.hamileysen testte çıkar eczaneden alıp bak istersenKızlar son adet tarihim 16 Şubat, yarın ilk kez gideceğim doktora. Pıhtılaşması olanlar bi bakabilir mi acaba, durumu böyle olup iğne kullanan var mı? Dr bana coraspin vermişti ve hamile kalırsan gel igne başlayalım demişti, var mı benim durumumda olan?
İnşallah canım benim inşallah. Ya çoğu doktor dinletmiyor evet ısıdan dolayı en rahat 7. Ve 8. haftada duyuluyor diyorlar ama işte insan panik oluyor ne bileyim deli ettim kendimi hahahOy oy daha minnacık haftaya dinlersin kuzum açıkcası ben kalp sesini duymasam olur öyle pıt pıt ekranda gözüküyor ya o bana yeter. Ben 8 haftalık falan olunca dinlemek istiyorum diyorlar ya bebişe zarar verebilir diye ne bilim korkuyorum ondan
Canım öyle gibi duyduk ama net değildi haftaya inşallah daha iyi duyarız2 mm de bile kalp atışı başlsdıysa çok güzel
Benim bildiğim kadarıyla canım hapı keserler iğneye başlarlar. Benim de heterozigot ama benim paı1 4g 5g heterozigot bende düşük olmasın diye kan sulandırıcıyı kestiler iğne de vermediler beni riske attılar %5. Senin benim bildiğim kadarıyla iğne kullanman gerekiyor.Kızlar son adet tarihim 16 Şubat, yarın ilk kez gideceğim doktora. Pıhtılaşması olanlar bi bakabilir mi acaba, durumu böyle olup iğne kullanan var mı? Dr bana coraspin vermişti ve hamile kalırsan gel igne başlayalım demişti, var mı benim durumumda olan?
Canım benim ekstra faktör v de heterizegot. Bende Ecopirin kullanıyordum hamile kalınca beta takibi yaptı ilk randevuda da daha 4 haftalıktı yanş minnak kese gördü . Keseyi görünce oskapar 6000 kan sulandırıcı iğneye başlattı ekstra Ecopirin kullanmaya devam ve duphaston kullandırıyor banaKızlar son adet tarihim 16 Şubat, yarın ilk kez gideceğim doktora. Pıhtılaşması olanlar bi bakabilir mi acaba, durumu böyle olup iğne kullanan var mı? Dr bana coraspin vermişti ve hamile kalırsan gel igne başlayalım demişti, var mı benim durumumda olan?
Kuzum bende hapı da bıraktırmadı . Herhalde o değerlere göre değişiyor galibaBenim bildiğim kadarıyla canım hapı keserler iğneye başlarlar. Benim de heterozigot ama benim paı1 4g 5g heterozigot bende düşük olmasın diye kan sulandırıcıyı kestiler iğne de vermediler beni riske attılar %5. Senin benim bildiğim kadarıyla iğne kullanman gerekiyor.
Aaa o zaman faktöre göre değişiyor doktorun uyguladığı prosedür. Benim normalde pıhtı attığı için beynime net kullanmam gerekiyordu hamileliğimde oksapar veya clexane hatta yazıldı da ama nöroloji doktorum bir de çok fazla kanı sulandırırsak bebeği düşürürsün. Kullanmamanın sana %5 zararı var diyerek iğneyi de ecopirini de iptal etti. Ama sizin faktörler daha riskli. Benim paı1 heterozigot. Homozigot olsaymış çok tehlikeliymiş.Kuzum bende hapı da bıraktırmadı . Herhalde o değerlere göre değişiyor galiba
Canım öyle gibi duyduk ama net değildi haftaya inşallah daha iyi duyarız