2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar gece uyuturken tamamen karanlık ortamda mi uyutuyorsunuz?
Led gece lambası aldık loş bir ortam. Tamamen karanlık değil. 40ından sonra karanlık olması gerekiyormuş ama. Büyüme hormonu ve melatonin karanlıkta salgılanıyormuş

Hastanede hemşireler 5 sn de boşaltıyordu şırıngayı. Biz de hızlı vermemiz gerek diye düşündük. Bizimki bir çekince şırınga yarıya iniyor. 2. Çekişte bitiyor. Acaba yavaş yavaş mı vermek lazımdı?

Led gece lambası aldık loş bir ortam. Tamamen karanlık değil. 40ından sonra karanlık olması gerekiyormuş ama. Büyüme hormonu ve melatonin karanlıkta salgılanıyormuş
Benim kiz bu gün 40 günlük oldu beşik yanında kullanmak için gece lambası alsam mi acaba. Yani şu an ledli ortamda uyuyor. Hani ses falan duyarsam o zaman ışığı hemen yakınımda tutarım ama artık karanlık ortama geçelim

Ayak altını ıslatarak dene canım birde bende öyle uyandırıyordum anca merak etme bir süre sonra kendi uyanmaya başlar

Loş ortamdayiz biz kusarsa flan diye
Ben de loş ortamda uyutuyorum gece kaltığımızda rahat oluyor ama büyüme hormonu için tamamen karanlık gerekiyormuş şuan cesaretim yok
Saat 4te uyandı hala uyumuyor saat 10 oldu. Emerken kucağımda uyukluyor o yetiyor herhalde
Benimki de öyle ya başka bebek vat mıdır böyle diyordum mutlu oldum başka bebekler de böyleyse normaldir benim bildiğim yenidoğan hep uyur benim kız bugün 4-5 saat uyanıktı mesela aglamıyor da bakınıyor memeye alınca iki dk gözleri kapanıyor hareket edince hemen açıyo

emzik ne güzel ilk hafta almıştı benimki danışman meme reddi olur dedi vermemeye başladım şimdi de öğürüyo verince ben de alıştırmak istiyorum bir yöntemi var mıdır acaba alması için

Kızlar bu kusma olayı beni bitiriyor ya. Bugün boğulma tehlikesi atlattık resmen. Bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum

Beni de bu gün için çağırdılar emzirmeye ilk defa bebeğimi kucağıma alabildim çok güzel emdi. Yarın kan sonucuna göre taburcu edebiliriz dediler. Arayacaklarmış, bekliyoruz bakalım. Doğalı 10 gün oldu hala bekliyorum meleğimi sütümü sağıyordum eşim götürüyordu. Ayrıntılı yazmışsınız çok teşekkür ederim darısı benim gibi bekleyen annelerin başına.

Kızlar 8kasımda dogum yaptım bebişin hala göbek bağı düşmedi kızlarımın ki 7-8gunde düşmüştü var mı bizim gibi hala düşürmeyen

Ah keşke emse beni emmiyor ki çekse gelecek belki de

Merhaba ilk doğumum herşey normal doktorum da vajinal doğumdan yana kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba birde belirtilerinin nelerdi?

Kızlar dün doğum yaptım göğüslerim hemen yara oldu ya ebe bı kez çektirdi orada kan topladı napabilirim
Lansinoh gögüs ucu kremi kullanıyorum ben. Süt sağma makinesi çok acıtıyordu kızartıyordu artık ağlıyordum acısından bebek de küvezde diye sağmak zorundaydım. Bu krem çok iyi geldi sağım sonrası sızlarken sürünce 30 saniye içinde bende sızlamayı acıyı kesiyor. Yavaş yavaş da alıştım sanırım artık eskisi kadar da acımıyor... Ebebekten 40ml 475tl.ye aldım.

Kızlar bu kusma olayı beni bitiriyor ya. Bugün boğulma tehlikesi atlattık resmen. Bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Yan yatış yastıkları var destekli, belki için rahat eder. seninki nasıl uyuyordu pozisyon kaynaklı mı oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…