2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım burda ebeler 36. haftadan sonra rasberry leaf tea, günde 3-5 hurma (hurmanın boyutuna göre) ve seks öneriyorlar
Ben 36. haftada değilim 36 olunca başlayacağım

Hurma neyse yenir de, diğeri için benim gücüm kuvvetim kalmadı :) çok zorlanıyorum artık :) haftada 1 zar zor eşimin gönlü olsun diye yapıyorum ama nefes nefese kalıyorum. Eziyet oluyor iyice :/ gün aşırı nasıl yapıcam bilmiyorum

Bana demir ve iğne hariç bütün vitaminleri bıraktırdı.bende anlamdım ya. Birde şey hiç sorgulamıyorum koşulsuz doktor ne derse yapıyorum maden suyu İçiyorum aslında ama yetmiyor galiba .
Bana da magnezyumu bıraktırdı yavrum 34ten sonra kullanmıyoruz, kasılmaları önlüyormuş, doğumu geciktirmesin diye bıraktıkk

Aman dikkat et canım geçmiş olsun

Canım burda ebeler 36. haftadan sonra rasberry leaf tea, günde 3-5 hurma (hurmanın boyutuna göre) ve seks öneriyorlar
Off facia ya çok zor oluyor ilşki son zamanlar ya ben kaldiramiyorum cok .s sirf açilma olur belki diye haftada 2 oluyor yoksa kaldirilcak gibi değil aci ekstra oluyor. Hurmaya da başliycam bugün rasberry nedir canım onu anlamadimne çayi.

Masallah 4. Bebiş mi saglkla gelsin
Yaş kaç acaba
Bende bekarken 4 çocuk hayalim vardı ama ikinci çocukta kalacağım sanırım
Ama yine de ikinci bebeğim gibi süpriz hamile kalırım üçlerim diyorum
Çocukları çok seviyorum bana dua edebilirsiniz üçlemem için

ayy ben o işi bırakalı çok oldu walla olmuyor zaten orda birşey var kapalı gibi ben rahat edemiyorum o yüzden bayadır yok bizde öyle şeyler

Tamamen doğuma destek diye arada teklif ediyorum ama eşim yanaşmıyor zar sor yaşıyorsun zaten son nefesini böyle verme boşver diyor
(Bende hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı var nefes alamıyorum )

tabii ederim. 12 yaşında ikizlerim var. Birde 10 yaşında oğlum. Uzun bir aradan sonra 4. Bebişimiz çok şükür. Bizde çok seviyoruz çocukları

Ben de İnternette çok gördüm o yüzden aldım birde sabit kalıp sağım beklemek beni çok sıkar diye düşündüm o yüzden takıp rahat hareket etmek istediğim için bunu tercih ettim
Neyse kullan sen canm ben sizlerin tecrübesine göre alırım artık

Kızlar 36. Haftadan sonra tansiyon düşüklüğünüz oldu mu normal bu haftalarda dediler kendimi de iyi hissediyorum ama 9.4-3.7 çıktı tedirgin oldum doktoruma mesaj attım ama cevap yazmadı daha

Canlar ben bitik haldeyim 17 iş günü daha işe gelicem ama şuan uyuyamamak beni çok fazla etkiliyor.işte çok zorlanmaya başladım.dün gece 12 de yattım, önceki günde 12 de yattım sabah 7 de uyanıyorum hergün aksam 7 ye kadar çalışıyorum.Ben bebekli kısma şimdiden geçtim gibi hissediyorum.Geceleri en az 3 kere wc ye kalkıyorum sabah da saat 6-7 de uyanınca zorluyor.Ben 37. Haftaya kadar çalışınca hiç dinlenemeden doğurursam diye korkmaya başladım.en geç 38 de olsa da bari bir hafta evde yatsam sürekli uyusam ve sonra doğursam ne güzel olurdu.

Kızlar 36. Haftadan sonra tansiyon düşüklüğünüz oldu mu normal bu haftalarda dediler kendimi de iyi hissediyorum ama 9.4-3.7 çıktı tedirgin oldum doktoruma mesaj attım ama cevap yazmadı daha
Doktor ölç sürekli dedi ama bakmıyorum ben bir iki kere normal çıktı diye, sürekli bakmak lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…