- 13 Kasım 2023
- 217
- 464
- 38
Canım burda ebeler 36. haftadan sonra rasberry leaf tea, günde 3-5 hurma (hurmanın boyutuna göre) ve seks öneriyorlar
Ben 36. haftada değilim 36 olunca başlayacağım
Evet bunu gördüm bende ama nasıl bilmiyorumBen kablosuz olandan aldım bundan
Bana da magnezyumu bıraktırdı yavrum 34ten sonra kullanmıyoruz, kasılmaları önlüyormuş, doğumu geciktirmesin diye bıraktıkkBana demir ve iğne hariç bütün vitaminleri bıraktırdı.bende anlamdım ya. Birde şey hiç sorgulamıyorum koşulsuz doktor ne derse yapıyorummaden suyu İçiyorum aslında ama yetmiyor galiba .
Aman dikkat et canım geçmiş olsunSancım var biraz kesinin kenarlarında. Sabahtan beri biraz arttı ama geçer inşallah yakında. Oturup kalkarken biraz zorlanıyorum vücudumda hala çok kan var bir de büyüğüme hala çıkamadım o da sancı yapıyorayrıca bu çok akıllı anne adayınız bacağının uyuştuğunu farketmeyip toto üstü yere kapaklandı 1 saat önce neyse ki iyiyim tuttum kenardan da sert düşmedim
AminnnMaşallah maşallahAllah yardımcınız olsun yeni gördüm sizi ben cinsiyetler ne
Off facia ya çok zor oluyor ilşki son zamanlar ya ben kaldiramiyorum cok .s sirf açilma olur belki diye haftada 2 oluyor yoksa kaldirilcak gibi değil aci ekstra oluyor. Hurmaya da başliycam bugün rasberry nedir canım onu anlamadimne çayi.Canım burda ebeler 36. haftadan sonra rasberry leaf tea, günde 3-5 hurma (hurmanın boyutuna göre) ve seks öneriyorlar
Bana demedi dpktorum böyle bişi bn de birakayim o zmn yaBana da magnezyumu bıraktırdı yavrum 34ten sonra kullanmıyoruz, kasılmaları önlüyormuş, doğumu geciktirmesin diye bıraktıkk
Masallah 4. Bebiş mi saglkla gelsinAy bende takip ediyorum hep ama çok sık yazamıyorum. Doğum yapan annelerimize sağlıkla kavuşmasını diliyorum. Gözünüz aydın canlar. bende çalışıyorum ve 4. Bebişim doğacak inşallah. 3,4 aydır haftada bi yarım gün kadın alıyorum. Düzen iyice oturdu öğrendi iyi oldu böyle. Büyük temizlikte tam gün geliyor. Yarım güne 750 tl veriyorum bende.
34 hafta olmak üzereyim.
Sizin üçüz ve erkek miOyy teşekkür ederim canımm, direniyoruz 4 canlı olarakAllah hepimize bu son haftaları sağlıkla geçirmeyi nasip etsin
ayy ben o işi bırakalı çok oldu walla olmuyor zaten orda birşey var kapalı gibi ben rahat edemiyorum o yüzden bayadır yok bizde öyle şeylerCanım burda ebeler 36. haftadan sonra rasberry leaf tea, günde 3-5 hurma (hurmanın boyutuna göre) ve seks öneriyorlar
Tamamen doğuma destek diye arada teklif ediyorum ama eşim yanaşmıyor zar sor yaşıyorsun zaten son nefesini böyle verme boşver diyorHurma neyse yenir de, diğeri için benim gücüm kuvvetim kalmadı :) çok zorlanıyorum artık :) haftada 1 zar zor eşimin gönlü olsun diye yapıyorum ama nefes nefese kalıyorum. Eziyet oluyor iyice :/ gün aşırı nasıl yapıcam bilmiyorum
Masallah 4. Bebiş mi saglkla gelsin
Yaş kaç acaba
Bende bekarken 4 çocuk hayalim vardı ama ikinci çocukta kalacağım sanırım
Ama yine de ikinci bebeğim gibi süpriz hamile kalırım üçlerim diyorum
Çocukları çok seviyorum bana dua edebilirsiniz üçlemem için
İnşallah olur da mamayla uğraşmayızAyy hep aklımdaydın gerçekten maşallah sanatebrik ediyorum seni ve bebişlerini iyi dayandınız
Bizler 1 bebekle perişanız Allah güç kuvvet versin sana
Bende bundan aldım inşallah sütümüz olur
Ben de İnternette çok gördüm o yüzden aldım birde sabit kalıp sağım beklemek beni çok sıkar diye düşündüm o yüzden takıp rahat hareket etmek istediğim için bunu tercih ettimEvet bunu gördüm bende ama nasıl bilmiyorum
Neyse kullan sen canm ben sizlerin tecrübesine göre alırım artıkBen de İnternette çok gördüm o yüzden aldım birde sabit kalıp sağım beklemek beni çok sıkar diye düşündüm o yüzden takıp rahat hareket etmek istediğim için bunu tercih ettim
Doktor ölç sürekli dedi ama bakmıyorum ben bir iki kere normal çıktı diye, sürekli bakmak lazım aslındaKızlar 36. Haftadan sonra tansiyon düşüklüğünüz oldu mu normal bu haftalarda dediler kendimi de iyi hissediyorum ama 9.4-3.7 çıktı tedirgin oldum doktoruma mesaj attım ama cevap yazmadı daha