- 30 Mayıs 2022
- 511
- 589
Çok şükür geçti şuanda yok, Allah çalışan annnelerimize kolaylıklar versinSızı batma hissi gibi ara ara bana da oluyor ama ben yoruluyorum bu ay sonunu bekliyorum izne çıkacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür geçti şuanda yok, Allah çalışan annnelerimize kolaylıklar versinSızı batma hissi gibi ara ara bana da oluyor ama ben yoruluyorum bu ay sonunu bekliyorum izne çıkacağım
Hahaha eşim de ben anlatınca gruba kirli sepetini atmış üzerinde isim yazıyor susarlar diyorBizimkiler de karışıyordu ben de kıyafetlerine ismini yazdırdım konu kapandı
Teşekkür ederim arkadaşım artık takılmayıp geçicem ben deHayatım insanlar böyle takılma allah aşkına. Mobbing uygulayıp seni yıldırmaya çalışıyor işte istediğini verme. Sana her bişey diyene biz eşimle beğendik önemli olanda bu de geç kendileri sinir olsun sen değil. Ayrıca Timur da çok güzel bir isim
Sıcak su torbası biraz ise yarayabilir. Benim de sırtım felaket ağrıyor. Sıcak su torbası koyuyorum. Midemden uyuyamıyorum bugün de. Bir de çok fazla tıkanıyorum bir şey yerken falan.İyi geceler kızlar bu ara bel ağrılarım arttı ilk hamileliğimde bel fıtığı olmuştu doktor başlangıcı demişti ama bunda da şimdiden başladı ağrılar hatta biraz evi toparlayayım bulaşıkları yerleştireyim dizeyim makinaya inanılmaz ağrıyor daha zaman var yaa ne yapacağımı şaşırdım
Evet bugün annem sıcak havlu koydu ama geçici bi çözüm oturup kalkmak uzanıp doğrulmak zorlaştı. Bebişler büyüdükçe zorlaşmaya başladı yaa daha çok zaman var ilkinde böyle miydim hatırlamıyorum da bu arada mideye ben sakızla çözüm buldum sakız çiğnemek iyi geldiSıcak su torbası biraz ise yarayabilir. Benim de sırtım felaket ağrıyor. Sıcak su torbası koyuyorum. Midemden uyuyamıyorum bugün de. Bir de çok fazla tıkanıyorum bir şey yerken falan.
Hala sepetimde ve hala kararsızım onun yerine yatağıma yeni alez aldımİlk aldığım eşya tansiyon aleti ve ateş ölçer
Benimde aynısı canım kızımı doğurduktan sonra doktor bel fıtığı başlangıcı var demişti. Şuan son durum ne bilmiyorum. Benimde ağrılarım var bazen örneğin sol ayağımı yere basınca belim acıyor. Bu arada fıtığı olanlara epidural yapılmıyor diyenler var sizin bi bilginiz var mı bu konuyla alakalıİyi geceler kızlar bu ara bel ağrılarım arttı ilk hamileliğimde bel fıtığı olmuştu doktor başlangıcı demişti ama bunda da şimdiden başladı ağrılar hatta biraz evi toparlayayım bulaşıkları yerleştireyim dizeyim makinaya inanılmaz ağrıyor daha zaman var yaa ne yapacağımı şaşırdım
Onu da denedim. Benimkine çare olmadı. Asıl kötü olan sırt ağrım nedeniyle sırt üstü ve sıcak su torbası üstüne yatmam lazım. Midem için neredeyse dik uyumam lazım. Birisi için iyi olan diğerini rahatsız ediyor. Uyuyamıyorum. 32 haftalık olacağım pazartesi. Kaç hafta daha böyle geçecek diye günleri saymaya başladım.Evet bugün annem sıcak havlu koydu ama geçici bi çözüm oturup kalkmak uzanıp doğrulmak zorlaştı. Bebişler büyüdükçe zorlaşmaya başladı yaa daha çok zaman var ilkinde böyle miydim hatırlamıyorum da bu arada mideye ben sakızla çözüm buldum sakız çiğnemek iyi geldi
Onu bende duydum ama henüz konuşmadım doktorla benim ilki sezaryen oldu bunda ssvd istiyorum ama vajinal doğumda da bel fıtığı olanlara önermiyorlarmışBenimde aynısı canım kızımı doğurduktan sonra doktor bel fıtığı başlangıcı var demişti. Şuan son durum ne bilmiyorum. Benimde ağrılarım var bazen örneğin sol ayağımı yere basınca belim acıyor. Bu arada fıtığı olanlara epidural yapılmıyor diyenler var sizin bi bilginiz var mı bu konuyla alakalı
Benim azıcık bilgim var. Çünkü anestezi takipliyim şimdiden. Doktorun biri sizin için epidural ve spinal uygun değil dedi. Bel fıtığım olduğu için. Diğeri de yapılabilir dedi. Nitekim bir arkadaşım da bel fıtığı idi. Epidural ile doğurdu. Bir şeyi yok simdi.Benimde aynısı canım kızımı doğurduktan sonra doktor bel fıtığı başlangıcı var demişti. Şuan son durum ne bilmiyorum. Benimde ağrılarım var bazen örneğin sol ayağımı yere basınca belim acıyor. Bu arada fıtığı olanlara epidural yapılmıyor diyenler var sizin bi bilginiz var mı bu konuyla alakalı
Aslında sırt ağrısı için eşiniz biraz masaj yapsa kaslar sertleşir ağrıyan yerde onları parmağıyla dağıtsa rahatlarsınızOnu da denedim. Benimkine çare olmadı. Asıl kötü olan sırt ağrım nedeniyle sırt üstü ve sıcak su torbası üstüne yatmam lazım. Midem için neredeyse dik uyumam lazım. Birisi için iyi olan diğerini rahatsız ediyor. Uyuyamıyorum. 32 haftalık olacağım pazartesi. Kaç hafta daha böyle geçecek diye günleri saymaya başladım.