Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ah bende aynıyım zaten pimpirikli bir insandım bu hamilelik beni daha fena yaptı. Haftaya kontrolüm var zaman geçmiyor sanki. Hamilelik ilerlediği için doktor artık ayda 1 çağırıyor 3 haftadır bekliyorum 🥺 özlüyorum, merak ediyorum hatta bazen korkuyorum. Allah'a dua ediyorum sana emanet diye. Allah bebeklerimizi korusun. Bizlere bağışlasın.🙏🏼 Hareketlerini hissetsek bu sefer de niye hareket etmiyor diye korkacağız. Bu 9 ay bize sabır ve güç versin. Mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçirelim. 👼🏻🧿

Kızlar termos alan varmi su tasimak.icin brn bi tane sipars vermistim.ama asiri kucuk geldi gozume tavsiyesi olan varmi

Hareket olarak değilde belki uzanınca sessizlikte pıt pıt hissediliyor sanki.
Onlar bağırsak hareketleri bence. Kağan Kocatepe'nin bir videosunu izlemiştim daha yeni kemikleri sertleşiyor o kadar gücü yok bebeklerin demişti. 2. gebelikte bile 16. 17. haftada hissediliyormuş biz ilk gebelikler 18-20yi bekleyeceğiz 🥲😁

Onlar bağırsak hareketleri bence. Kağan Kocatepe'nin bir videosunu izlemiştim daha yeni kemikleri sertleşiyor o kadar gücü yok bebeklerin demişti. 2. gebelikte bile 16. 17. haftada hissediliyormuş biz ilk gebelikler 18-20yi bekleyeceğiz 🥲😁
Valla tüm dünya çıksa gelse deseki hissedemiyorsun , ben yine de hissettiğime inanacağım 🙈😂

Kızlarrr biz de oğluşu görmeye gittik bugün ultrasona göre 13w olmuşuz🫶🏻 baya büyümüşüz kıpır kıpırdık. Burada bir arkadaş tutku yememizi söylemişti tutku + türk kahvesi içtim gitmeden gerçekten zıplıyordu 😁 ultrasonda da cinsiyeti gördük çok şükür🥰🙏🏻🥹♥️
Ahahahha ayy canım çok sevindim tutkunun işe yaramasına 😂 benim elimde çikolata olmadığı için tutku yemiştim kıpır kıpır olmuştu demek ki bizler kadar bebişler de tutkuyu seviyor 😂🥰❤️❤️

Ya kişiden kişiye değişiyor emin olabilirsin . Birde kızlar hepimiz bu gebelikte gaz konusunda master yaptığımızı düşünüyorum ayırt ederiz bence😁🤭🤭. Ben 11+3 ten beri hissediyorum tabiki her hareketi değil hergün değil sert hareket ettiğinde bizde minik pıtlar hissediyoruz. Özellikle sıkıştırılınca oturmadan elbiseden kaynaklı vs en çok ozaman hissediyorum daralıyor isyan ediyor bir iki pıt geliyor hemen 🤭🤭

Hissediyorsan bilirsin zaten o bambaşka gaz daha derinde oluyor o minik pitlar daha yüzeye yakın oluyor çokta tatlı oluyo 🥰🥰
Ya şey gibi değil içimde dönüyor hissi değil zaten çok minik , uzanırsam falan uyumadan önce böyle elimi kasığıma koyduğumda minicik pıt bir his, gazla alakası yok 37 yaşındayım gazı bilemicem mi🙈 bu benim ilk hamileliğim vücumdaki değişimlere hem şaşırıyorum hem farkındayım☺️

X