- 5 Temmuz 2024
- 136
- 239
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.021
Mor olan çok hoş. Siyah zayıf gösterir ama karnı da küçük gösterebilir. Hamilelikte zayıflık çok da önemli değil bence. Hem bebişlerimize öyle yasta gibi simsiyah hatıralar bırakmayalım bence (aşırı siyah giyinen biriyim )Kızlarr gunaydıınn bebıslerımaralık ayında yani hamılelıgın 7- 7.5 ayında fotograf çekimi yaptıracagız.sıyah elbısemı yoksa mor olan mı daha güzel olur,morun rengıne bayıldım,ama sıyahında zayıf göstermesinesecemedım yardımlarınızı beklıyorum.
Uyumuş ne güzel benimki nefret ediyor. Sesten değil de davul çaldıkça yer sarsılıyor ya aşırı mide bulantısı yapıyor durdurmuyor o ortamdaGeceden beri kendimi rahatlamadım bir türlü az önce sert tekmelerini yedim rahatladım. Sağolun kızlar
Eczaneden önerilmemesine şaşırdımBu arada kızlar tetanoz aşısı sıkıntısını konuştum doktorla, hastanede enfeksiyon bölümüne yönlendirdi ellerinde aşı varsa vursunlar diye. Şimdi enfeksiyondan çıktım fakat maalesef ellerinde yok, eczaneden almamı da önermedi, sağlık ocağından haber bekle dedi
İlk dozu oldum ben ikincide aşı olmazsa arası geçerse nasil olacak acabaEvt saglkocagina birturlu gelmiyor aşi. 32. Haftaya kdr zamanimiz var bekle dedi hemsire