Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr gunaydıınn bebıslerım🥰aralık ayında yani hamılelıgın 7- 7.5 ayında fotograf çekimi yaptıracagız.sıyah elbısemı yoksa mor olan mı daha güzel olur,morun rengıne bayıldım,ama sıyahında zayıf göstermesine😅secemedım yardımlarınızı beklıyorum.
Mor olan çok hoş. Siyah zayıf gösterir ama karnı da küçük gösterebilir. Hamilelikte zayıflık çok da önemli değil bence. Hem bebişlerimize öyle yasta gibi simsiyah hatıralar bırakmayalım bence (aşırı siyah giyinen biriyim 😂)
Geceden beri kendimi rahatlamadım bir türlü az önce sert tekmelerini yedim rahatladım. Sağolun kızlar😍
Uyumuş ne güzel benimki nefret ediyor. Sesten değil de davul çaldıkça yer sarsılıyor ya aşırı mide bulantısı yapıyor durdurmuyor o ortamda
Bu arada kızlar tetanoz aşısı sıkıntısını konuştum doktorla, hastanede enfeksiyon bölümüne yönlendirdi ellerinde aşı varsa vursunlar diye. Şimdi enfeksiyondan çıktım fakat maalesef ellerinde yok, eczaneden almamı da önermedi, sağlık ocağından haber bekle dedi :KK43:
Eczaneden önerilmemesine şaşırdım
Evt saglkocagina birturlu gelmiyor aşi. 32. Haftaya kdr zamanimiz var bekle dedi hemsire🤷‍♀️
İlk dozu oldum ben ikincide aşı olmazsa arası geçerse nasil olacak acaba

Kızlarr gunaydıınn bebıslerım🥰aralık ayında yani hamılelıgın 7- 7.5 ayında fotograf çekimi yaptıracagız.sıyah elbısemı yoksa mor olan mı daha güzel olur,morun rengıne bayıldım,ama sıyahında zayıf göstermesine😅secemedım yardımlarınızı beklıyorum.
ben her zaman siyahçıyım yaa 😂😂😂
Ozellıkle sezeryan olacaklar rahat olması acısından gecelık onerılıyor.bunları buldum ama annem ince üşürsün diyor,kalın kumastanda hıc yok lohusa gecelıgı,nasıl olacak anlamadım.üff
bunlar da baya süslü kız. Ya ben bi sabahlıklı gecelik bi pijama takımı alıcam. Yanıma ekstra polar sabahlığımı alıcam 😂😂😂 üşümeye asla tahammülüm yok
Bir soru, bebikoların hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? Ben unutmuşum kızımda ne zaman hissettiğimi…
ben 16. hafta minnacık tekmeler şeklinde hissettim şu an 21+3 olduk gümbür gümbürrr
Yaa inanmicaksın ama 12 haftalikken yuzustu yuzen hoplayan zıplayan bebem 18 hafta kontrolunde uyuyodu doktor olcum yapmak icin bam bam diye karnıma vurdu uyansın diye. Cocuk elinin tersiyle git git yaptı :KK70: yani uyuduysa dısarda davul zurna da calsa uyanmıyolar demek ortam sarmamıs yatmıs bebe djdjdsjjs
ya ama bi anda o kadar tekme atınca korktum bişi oldu sandııımm
Bu arada kızlar tetanoz aşısı sıkıntısını konuştum doktorla, hastanede enfeksiyon bölümüne yönlendirdi ellerinde aşı varsa vursunlar diye. Şimdi enfeksiyondan çıktım fakat maalesef ellerinde yok, eczaneden almamı da önermedi, sağlık ocağından haber bekle dedi :KK43:
beni o yüzden demek ki aramıyorlar halaaa

Siyah🖤🖤🖤

Ozellıkle sezeryan olacaklar rahat olması acısından gecelık onerılıyor.bunları buldum ama annem ince üşürsün diyor,kalın kumastanda hıc yok lohusa gecelıgı,nasıl olacak anlamadım.üff
Canım renk olarak bunları düşünmüyorsun di mi. baya bi koyu kalıyor çünkü ama bende ince aldım üşütmeyiz ya sabahlık vs de olacak zaten üzerimizde çok kalın da hareket etmek zor oluyor giyip çıkarmak mesele

Canım renk olarak bunları düşünmüyorsun di mi. baya bi koyu kalıyor çünkü ama bende ince aldım üşütmeyiz ya sabahlık vs de olacak zaten üzerimizde çok kalın da hareket etmek zor oluyor giyip çıkarmak mesele
Canım bıkere acık renk aldım içimi çok belli etti,e bırazda kilo aldık tabıkı🤭😀o yuzden koyu renklere yoneldım,bacaklarım kalınlastı acık renk yakısmadı🥲bende hastanenın sıcak olacagını dusunuyorum ama işte annem böyle üşürsün diyor😀bakalım kalınını bulursam atarım buraya

Kızlar camasırında bazen böyle toplu iğne bası kadar acık kahve leke goren oluyormu?bana bazen oluyor endıselensemmı endıselenmesemmı bılemıyorum,dr a sormustum bıkere cok mınık kılcal damar çatlamaları olabılır demıstı bebek büyüdükçe.

Canım bıkere acık renk aldım içimi çok belli etti,e bırazda kilo aldık tabıkı🤭😀o yuzden koyu renklere yoneldım,bacaklarım kalınlastı acık renk yakısmadı🥲bende hastanenın sıcak olacagını dusunuyorum ama işte annem böyle üşürsün diyor😀bakalım kalınını bulursam atarım buraya
Ben de sıcak olur diyordum da yeni doğum yapan arkadaşlarım ameliyathane çok soğuktu çıkınca donduk diyorlar. maya91 maya91 gibi yanıma polar sabahlık almayı düşünüyorum ben de

Bunu burada bir arkadaşımız atmıştı gördüm. Ordan sipariş verdim. Yumuşacıkk bir tarak çok güzel 🤤🤍

Eklentiler

• IMG_20241108_130552.jpg
    IMG_20241108_130552.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 1
X