2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kizlar doğumlar yaklaşiyo malum hurmaya başlayan arkadaşlar var mi ya da çay tüketmeye

Helal olsun kız biz doğuracağız diye endişe ederken senin hala doğurmaman maşallah sen nasılsın bebişler nasıl

Helal olsun kız biz doğuracağız diye endişe ederken senin hala doğurmaman maşallah sen nasılsın bebişler nasıl
Bebişler büyüyorlar valla kıpır kıpırlar sürekli ama ben tükendim artık hem kilolar hem ağırlıktan hareket edememek hem burda hava hala sıcak falan derken saatleri sayar oldum. Sen nasılsın kaç haftalık oldu şimdi benden öndeydin sen

Maden suyu iç aşko o zaman sen hemen aa magnezyumu neden bıraktırdı acaba bize bir şey demedi daha
Bana demir ve iğne hariç bütün vitaminleri bıraktırdı.bende anlamdım ya. Birde şey hiç sorgulamıyorum koşulsuz doktor ne derse yapıyorum maden suyu İçiyorum aslında ama yetmiyor galiba .

35+3 ün bende. Ay ben son 1 haftadır karnım iyice büyüdü ağrı sızı başladı burada da sıcak hala hava. Ama seni düşünemiyorum . Ben tek bebekte böyleysem Allahım sana güç kuvvet versin . İnan senin adına çok heyecanlıyım başından beri. Ara ara diyorum Allahım o kıza yardım et. Taşıması zorlaştı artık . Birde 3 tane taşımak. Yinede hala çok şanslısın bence sağlıkla gelsinler

Ya seni yerim ne tatlısınn hamilelik her türlü zor sonlarda, Allah hepimize sağlıkla doğurup rahatlamayı nasip etsin aramızda doğum yapan arkadaşları görünce inanamadım ilk günlerden beri beraberiz

Maşallah valla tebrik ediyorum seni üçüzlerde baya sabırlı çıktı desene ama zor geçiyordur demi tek bebekle dönerken bile zorlanıyorum oturup kalkarken maşallah sana

Kuzum çıkmadan hastanenin pompasını istesen ya bi boşalt iyice vardır herhalde yani ben ilkinde istemiştim

Ayy hep aklımdaydın gerçekten maşallah sana tebrik ediyorum seni ve bebişlerini iyi dayandınız
Bizler 1 bebekle perişanız Allah güç kuvvet versin sana

Ben kablosuz olandan aldım bundan
Bende bundan aldım inşallah sütümüz olur

Maşallah valla tebrik ediyorum seni üçüzlerde baya sabırlı çıktı desene ama zor geçiyordur demi tek bebekle dönerken bile zorlanıyorum oturup kalkarken maşallah sana
Onların hiç niyeti yok gibi erken gelmeye ben fok balığı gibiyim canım 1 ayı geçti dönmüyorum debeleniyorum sürünüyorum resmen doktora da ne sorsam normal diyor, daha da kötüye gidecek diyor bu realistlik de beni bitiriyor

selam kızlarr sabah kontrolüm vardı bebişim 2500 gr 47 cm olmuş 1 kasımda yine kontrolüm var vee doktorum sezeryan günü verdi 8 kasım offf bir telaş içim bir tuhaf oldu .yüzünü göstermedi eli ile kapatmış kızım olcak yaa inanamıyorum bebişim gelicek allahım sağsağlim gelsin inşallah. oturdum oğlumu düşünüyorum ben gidicem o napıcak kim bakıcak beni nasıl görücek falan diye ağlamaklı bir halde allahım gelene sevinirken birtanede yavrum var bekleyen allahım ne tuhaf şey şu annelik onuda bırakamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…