Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor magnezyumu bıraktırdı bence ondan. Meğer ne yararlı birşeymişÜşüttün mü acaba canm
Maden suyu iç aşko o zaman sen hemen aa magnezyumu neden bıraktırdı acaba bize bir şey demedi dahaDoktor magnezyumu bıraktırdı bence ondan. Meğer ne yararlı birşeymiş
Helal olsun kız biz doğuracağız diye endişe ederken senin hala doğurmaman maşallah sen nasılsın bebişler nasılKız doğurmadım hala inanır mısın pek yazmıyorum yazacak bir şey yok diye, benim her şeyim de hazır 2 aydır ne olur ne olmaz diye bavulları bile kapattık o yüzden sacece dümdüz bekliyorum günlerin bir an önce geçmesini
Bebişler büyüyorlar valla kıpır kıpırlar sürekli ama ben tükendim artık hem kilolar hem ağırlıktan hareket edememek hem burda hava hala sıcak falan derken saatleri sayar oldum. Sen nasılsın kaç haftalık oldu şimdi benden öndeydin senHelal olsun kız biz doğuracağız diye endişe ederken senin hala doğurmaman maşallah sen nasılsın bebişler nasıl
Bana demir ve iğne hariç bütün vitaminleri bıraktırdı.bende anlamdım ya. Birde şey hiç sorgulamıyorum koşulsuz doktor ne derse yapıyorum maden suyu İçiyorum aslında ama yetmiyor galiba .Maden suyu iç aşko o zaman sen hemen aa magnezyumu neden bıraktırdı acaba bize bir şey demedi daha
35+3 ün bende. Ay ben son 1 haftadır karnım iyice büyüdü ağrı sızı başladı burada da sıcak hala hava. Ama seni düşünemiyorum . Ben tek bebekte böyleysem Allahım sana güç kuvvet versin . İnan senin adına çok heyecanlıyım başından beri. Ara ara diyorum Allahım o kıza yardım et. Taşıması zorlaştı artık . Birde 3 tane taşımak. Yinede hala çok şanslısın bence sağlıkla gelsinlerBebişler büyüyorlar valla kıpır kıpırlar sürekli ama ben tükendim artık hem kilolar hem ağırlıktan hareket edememek hem burda hava hala sıcak falan derken saatleri sayar oldum. Sen nasılsın kaç haftalık oldu şimdi benden öndeydin sen
Evet bunu aldım
Tamamdır teşekkürler bende bunu deneyeceğim gibi duruyorEvet bunu aldım
Ya seni yerim ne tatlısınn hamilelik her türlü zor sonlarda, Allah hepimize sağlıkla doğurup rahatlamayı nasip etsin aramızda doğum yapan arkadaşları görünce inanamadım ilk günlerden beri beraberiz35+3 ün bende. Ay ben son 1 haftadır karnım iyice büyüdü ağrı sızı başladı burada da sıcak hala hava. Ama seni düşünemiyorum . Ben tek bebekte böyleysem Allahım sana güç kuvvet versin . İnan senin adına çok heyecanlıyım başından beri. Ara ara diyorum Allahım o kıza yardım et. Taşıması zorlaştı artık . Birde 3 tane taşımak. Yinede hala çok şanslısın bence sağlıkla gelsinler
Ben kablosuz olandan aldım bundanTamamdır teşekkürler bende bunu deneyeceğim gibi duruyor
Maşallah valla tebrik ediyorum seni üçüzlerde baya sabırlı çıktı desene ama zor geçiyordur demi tek bebekle dönerken bile zorlanıyorum oturup kalkarken maşallah sanaKız doğurmadım hala inanır mısın pek yazmıyorum yazacak bir şey yok diye, benim her şeyim de hazır 2 aydır ne olur ne olmaz diye bavulları bile kapattık o yüzden sacece dümdüz bekliyorum günlerin bir an önce geçmesini
Kuzum çıkmadan hastanenin pompasını istesen ya bi boşalt iyice vardır herhalde yani ben ilkinde istemiştimBenim oğlum hala yoğun bakımda o çıkana kadar göğsümü sürekli tamamen boşaltabilmem lazım. Şuanda bile iyice şişmeye başladı ağrımaya başladı. Bugün de çıkabilir 3 güne de çıkabilir 10 güne de çıkabilir çok belirsiz malesef...
Ayy hep aklımdaydın gerçekten maşallah sana tebrik ediyorum seni ve bebişlerini iyi dayandınızÜçüz benim canlarım doğurmadım hala 34+3 olduk, doktor 1 kasım diyor onu bekliyoruz hiç kontrollerde de daha erken doğuracakmışım gibi görünmüyor zaten.. Allaha şükür diyeyim ama son haftalar valla içimden geçti yalan yok
Bende bundan aldım inşallah sütümüz olurBen kablosuz olandan aldım bundan
Hastanemde pompa da yoktu inanır mısın... Talihsizlikler üst üste işteKuzum çıkmadan hastanenin pompasını istesen ya bi boşalt iyice vardır herhalde yani ben ilkinde istemiştim
Onların hiç niyeti yok gibi erken gelmeye ben fok balığı gibiyim canım 1 ayı geçti dönmüyorum debeleniyorum sürünüyorum resmen doktora da ne sorsam normal diyor, daha da kötüye gidecek diyor bu realistlik de beni bitiriyorMaşallah valla tebrik ediyorum seni üçüzlerde baya sabırlı çıktı desene ama zor geçiyordur demi tek bebekle dönerken bile zorlanıyorum oturup kalkarken maşallah sana
Canım burda ebeler 36. haftadan sonra rasberry leaf tea, günde 3-5 hurma (hurmanın boyutuna göre) ve seks öneriyorlarKizlar doğumlar yaklaşiyo malum hurmaya başlayan arkadaşlar var mi ya da çay tüketmeye
Oyy teşekkür ederim canımm, direniyoruz 4 canlı olarak Allah hepimize bu son haftaları sağlıkla geçirmeyi nasip etsinAyy hep aklımdaydın gerçekten maşallah sana tebrik ediyorum seni ve bebişlerini iyi dayandınız
Bizler 1 bebekle perişanız Allah güç kuvvet versin sana
Oyy teşekkür ederim canımm, direniyoruz 4 canlı olarak Allah hepimize bu son haftaları sağlıkla geçirmeyi nasip etsin