Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr gunaydıınn bebıslerım🥰aralık ayında yani hamılelıgın 7- 7.5 ayında fotograf çekimi yaptıracagız.sıyah elbısemı yoksa mor olan mı daha güzel olur,morun rengıne bayıldım,ama sıyahında zayıf göstermesine😅secemedım yardımlarınızı beklıyorum.

Eklentiler

• IMG_5831.png
    IMG_5831.png
    284,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_5830.png
    IMG_5830.png
    764,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar dün kına vardı gittik. Çok müzik sesi vardı haliyle benim ki ilk başlarda aşırı tekmeledi sonra duruldu ama korktum bişi olmamıştır di mi? Stres vs.. Kendimi suçlu hissediyorummm
Yok canım olmamıştır. Kendini korkutma. Ben geçen hafta düğün nişan gezdim durdum. 😄

Kızlar dün kına vardı gittik. Çok müzik sesi vardı haliyle benim ki ilk başlarda aşırı tekmeledi sonra duruldu ama korktum bişi olmamıştır di mi? Stres vs.. Kendimi suçlu hissediyorummm
Yok canım nıye bısey olsun uyumustur annesı😀bende bazen hıssedemıyorum korkuyorum zor mesele karnında bır canlı tasımak insanın aklı hep onda oluyor.ama merak etme mayoş yorulduysa uyumustur mınnos.

ayy aynı benim ilk haller :)) Yenidoğanın etiketi yenidoğan oluyor. 0-3 ayrı amaa o yenidoğanlar çok kısa süre kullanılıyor minnak bir bebik doğmazsa. benimki minnaktı biz bir süre kullanabildik.
Sat 3 temmuz 220 gr 18-19 cm dedi bebis icin pazartesi günü gitmistim dr a 🥰

Yok canım olmamıştır. Kendini korkutma. Ben geçen hafta düğün nişan gezdim durdum. 😄

Yok canım nıye bısey olsun uyumustur annesı😀bende bazen hıssedemıyorum korkuyorum zor mesele karnında bır canlı tasımak insanın aklı hep onda oluyor.ama merak etme mayoş yorulduysa uyumustur mınnos.
Geceden beri kendimi rahatlamadım bir türlü az önce sert tekmelerini yedim rahatladım. Sağolun kızlar😍

Ozellıkle sezeryan olacaklar rahat olması acısından gecelık onerılıyor.bunları buldum ama annem ince üşürsün diyor,kalın kumastanda hıc yok lohusa gecelıgı,nasıl olacak anlamadım.üff

Eklentiler

• IMG_5834.png
    IMG_5834.png
    358,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5832.png
    IMG_5832.png
    400,8 KB · Görüntüleme: 30
Yaa inanmicaksın ama 12 haftalikken yuzustu yuzen hoplayan zıplayan bebem 18 hafta kontrolunde uyuyodu doktor olcum yapmak icin bam bam diye karnıma vurdu uyansın diye. Cocuk elinin tersiyle git git yaptı :KK70: yani uyuduysa dısarda davul zurna da calsa uyanmıyolar demek ortam sarmamıs yatmıs bebe djdjdsjjs

Sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılıyor. İlacı biz alacakmisiz sadece doktorumuz yazdıktan sonra. 24. Haftada gel yapalım dediler bana. 2. Tetanoz için de o tarihte gideceğim. Aile hekiminiz ve oradaki ebe ile görüşün mutlaka
Aa tamam çok teşekkür ederm. Haftaya tam 24 olunca giderim o zaman o daha kolay olur sağlık ocağı sakin 😍
Mustela kullanıyorum çok olursa sarı kantoron yağı bire bir, sudokremin içinde yasaklı maddeler var diye bazı yerlerde kaldırıldı ama burda hala satılıyor #reklamdeğil jokeranne diye sayfada makalesi vardı
Bende gönendeyim bu arada ay sonu taşıncam
Eski anneler çok kullanmış onlar çok öneriyor Şimdi hatırladım bu yasaklı madde mevzusu yeni, sudokrem iptal o zaman .
Hayırlı olsun şimdiden yeni yeriniz.

Bu arada kızlar tetanoz aşısı sıkıntısını konuştum doktorla, hastanede enfeksiyon bölümüne yönlendirdi ellerinde aşı varsa vursunlar diye. Şimdi enfeksiyondan çıktım fakat maalesef ellerinde yok, eczaneden almamı da önermedi, sağlık ocağından haber bekle dedi :KK43:

Bu arada kızlar tetanoz aşısı sıkıntısını konuştum doktorla, hastanede enfeksiyon bölümüne yönlendirdi ellerinde aşı varsa vursunlar diye. Şimdi enfeksiyondan çıktım fakat maalesef ellerinde yok, eczaneden almamı da önermedi, sağlık ocağından haber bekle dedi :KK43:
Evt saglkocagina birturlu gelmiyor aşi. 32. Haftaya kdr zamanimiz var bekle dedi hemsire🤷‍♀️

Aaa hadi gozunaydin sonunda gostermis kendini beyefendi 😀 saglikla buyusun 🥰
Teşekkür ederim kuzum 🌸
Evet ufak çaplı bir şok yaşadım çünkü 5. Ayda hala göstermemesi kesin kız olacağı düşüncesi yerleşmişti artık kafamda, kerata son dakika golünü attı resmen 😀

X