2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
canım benim yengem manuel pompa almıştı baya uygun fiyat olarak.gayet iyi süt sagabiliyordu istersen ilk olarak oyle bir şey al yeterli gelmezse elektrikli alırsın
Almışken elektrikli alayım diyorum ilk oğlumda manuel hiçbir işime yaramamıştı

Almışken elektrikli alayım diyorum ilk oğlumda manuel hiçbir işime yaramamıştı
canım ben kiwi markasını aldım 650 tl gibi bir fiyata şuan ne kadar bilmiyorum ama yorumlarda herkes memnundu. Benden önce eltim ve arkadaşım da kullandı çekiş gücünü onlarda çok beğeniyordu bende o yüzden aldım istersen hızlıca bi araştır.

Tamamdır teşekkürler

Çok bildiğim bir konu değil ama bence herhangi biri işini görür. Önemli olan Şuan göğsünü rahatlatmak boşaltmak . Haklısın bebek ne zaman tutacak bilmiyorsun o süre zarfında hem sağmak daha kolay olur hem de rahatlarsın. Zaten tecrübelisin emzirme konusunda .

Hiç hoş tecrübelerim yok malesef... Mastit geçirdim ve benim koltuk altlarımda aksesuar meme var kol altlarım bile süt doluyor çok canım acımıştı zamanında... Oğlum iyi emiyordu ama tazik sorunum da vardı çok stresliyim şuan emzirme konusunda

Hergün yeni bir güncelleme ile başlanıyor benim de belim çok ağrıyor dayanamıyorum ağrısına birde iki gündür ellerim uyuşuyor gibi karıncalanıyor

Ayy bende yaa kimdi bilemedim bende gecemavi sanıyordum o da tek miş doğurmuş ne yaptı acaba yaa
Üçüz benim canlarım doğurmadım hala 34+3 olduk, doktor 1 kasım diyor onu bekliyoruz hiç kontrollerde de daha erken doğuracakmışım gibi görünmüyor zaten.. Allaha şükür diyeyim ama son haftalar valla içimden geçti yalan yok

Üşüttün mü acaba canm

Canım muhtemelen üçüz olan doğurmuştur 32’ye kadar taşısalar yetiyor onlara ama ikiz olan arkadaş en son eşiyle kumardan dolayı sıkıntısı vardı sonra yazmadı bir daha
Kız doğurmadım hala inanır mısın pek yazmıyorum yazacak bir şey yok diye, benim her şeyim de hazır 2 aydır ne olur ne olmaz diye bavulları bile kapattık o yüzden sacece dümdüz bekliyorum günlerin bir an önce geçmesini

Yaa iyi canm çok şükür seninkiler için ne kadar çok dursalar o kadar iyidir diye düşünüyorum bitti mi hazırlıkların peki her an her şey olabilir tekizler bile durmuyor geliyor artık

Yaa iyi canm çok şükür seninkiler için ne kadar çok dursalar o kadar iyidir diye düşünüyorum bitti mi hazırlıkların peki her an her şey olabilir tekizler bile durmuyor geliyor artık
Bitti bitti canım ben 27-28 haftalarda her şeyi bitirdim ne olur ne olmaz diye ama bir şey olmadı bebekler 2 kiloyu geçmişti en son, perşembe kontrol var bakalım tam ne kadar oldular.

Ayy evet herkes patır patır getiriyor bebeklerini foruma girince bi heyecan bastı beni de Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Yaaa iyi yapmışsın canm aynen heran gelebilirler artık ayy burayada yaz doğurunca hepimiz için ayrı macera da senin ki apayrı bir macera olacak

Canm evde olacaksan eğer zaten emzirirsin sık sık manuel bir tane al İlk etapta duruma göre elektrikli alırsın bence tabi yine de sen bilirsin
Benim oğlum hala yoğun bakımda o çıkana kadar göğsümü sürekli tamamen boşaltabilmem lazım. Şuanda bile iyice şişmeye başladı ağrımaya başladı. Bugün de çıkabilir 3 güne de çıkabilir 10 güne de çıkabilir çok belirsiz malesef...

Yaaa ben o da bugün taburcu olacak diye anlamıştım o zaman elektrikli daha iyi olur canm

Ayy öyle deme bunda belki daha güzel tecrübe kazanırsın diyelim . Hiç strest olma bak herşey olacağına varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…