Almışken elektrikli alayım diyorum ilk oğlumda manuel hiçbir işime yaramamıştıcanım benim yengem manuel pompa almıştı baya uygun fiyat olarak.gayet iyi süt sagabiliyordu istersen ilk olarak oyle bir şey al yeterli gelmezse elektrikli alırsın
canım ben kiwi markasını aldım 650 tl gibi bir fiyata şuan ne kadar bilmiyorum ama yorumlarda herkes memnundu. Benden önce eltim ve arkadaşım da kullandı çekiş gücünü onlarda çok beğeniyordu bende o yüzden aldım istersen hızlıca bi araştır.Almışken elektrikli alayım diyorum ilk oğlumda manuel hiçbir işime yaramamıştı
Tamamdır teşekkürlercanım ben kiwi markasını aldım 650 tl gibi bir fiyata şuan ne kadar bilmiyorum ama yorumlarda herkes memnundu. Benden önce eltim ve arkadaşım da kullandı çekiş gücünü onlarda çok beğeniyordu bende o yüzden aldım istersen hızlıca bi araştır.
Çok bildiğim bir konu değil ama bence herhangi biri işini görür. Önemli olan Şuan göğsünü rahatlatmak boşaltmak . Haklısın bebek ne zaman tutacak bilmiyorsun o süre zarfında hem sağmak daha kolay olur hem de rahatlarsın. Zaten tecrübelisin emzirme konusunda .Herhangi biri işimi görür mü? Bende şuanda başladı sertlikler elle yeterince çıkmıyor. Ne kadar ihtiyaç duyarım bilemiyorum. Oğlum prematüre hemen meme tutabilecek mi bilemiyorumne zaman taburcu olacak onu bile bilmiyorum
Hiç hoş tecrübelerim yok malesef... Mastit geçirdim ve benim koltuk altlarımda aksesuar meme var kol altlarım bile süt doluyor çok canım acımıştı zamanında... Oğlum iyi emiyordu ama tazik sorunum da vardı çok stresliyim şuan emzirme konusundaÇok bildiğim bir konu değil ama bence herhangi biri işini görür. Önemli olan Şuan göğsünü rahatlatmak boşaltmak . Haklısın bebek ne zaman tutacak bilmiyorsun o süre zarfında hem sağmak daha kolay olur hem de rahatlarsın. Zaten tecrübelisin emzirme konusunda .
Hergün yeni bir güncelleme ile başlanıyorGünaydın canlarım. Bende yeni bir güncelleme oldu ince ince heryerim sızlıyor . Sanki kemiklerim sızlıyor. Ama dayanılmaz bir sızı. Omuzlarımın içi diz kapaklarım sanki eklemler her yer ağrı da değil bildiğin ince ince sızılar . Nasıl geçecek bu bana hiçbirşey yaptırmıyor . İş yapmayı geçtim Dinlendirmiyor bile..
Kiwi Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Elektrikli Fiyatı - Trendyol bu mu acaba aldığıncanım ben kiwi markasını aldım 650 tl gibi bir fiyata şuan ne kadar bilmiyorum ama yorumlarda herkes memnundu. Benden önce eltim ve arkadaşım da kullandı çekiş gücünü onlarda çok beğeniyordu bende o yüzden aldım istersen hızlıca bi araştır.
Üçüz benim canlarımAyy bende yaa kimdi bilemedim bende gecemavi sanıyordum o da tek miş doğurmuş ne yaptı acaba yaa
Üşüttün mü acaba canmGünaydın canlarım. Bende yeni bir güncelleme oldu ince ince heryerim sızlıyor . Sanki kemiklerim sızlıyor. Ama dayanılmaz bir sızı. Omuzlarımın içi diz kapaklarım sanki eklemler her yer ağrı da değil bildiğin ince ince sızılar . Nasıl geçecek bu bana hiçbirşey yaptırmıyor . İş yapmayı geçtim Dinlendirmiyor bile..
Kız doğurmadım hala inanır mısınCanım muhtemelen üçüz olan doğurmuştur 32’ye kadar taşısalar yetiyor onlara ama ikiz olan arkadaş en son eşiyle kumardan dolayı sıkıntısı vardı sonra yazmadı bir daha
Yaa iyi canm çok şükür seninkiler için ne kadar çok dursalar o kadar iyidir diye düşünüyorum bitti mi hazırlıkların peki her an her şey olabilir tekizler bile durmuyor geliyor artıkÜçüz benim canlarımdoğurmadım hala 34+3 olduk, doktor 1 kasım diyor onu bekliyoruz hiç kontrollerde de daha erken doğuracakmışım gibi görünmüyor zaten.. Allaha şükür diyeyim ama son haftalar valla içimden geçti yalan yok
Bitti bitti canım ben 27-28 haftalarda her şeyi bitirdim ne olur ne olmaz diye ama bir şey olmadıYaa iyi canm çok şükür seninkiler için ne kadar çok dursalar o kadar iyidir diye düşünüyorum bitti mi hazırlıkların peki her an her şey olabilir tekizler bile durmuyor geliyor artık
Yaaa iyi yapmışsın canm aynen heran gelebilirler artık ayy burayada yaz doğurunca hepimiz için ayrı macera da senin ki apayrı bir macera olacakBitti bitti canım ben 27-28 haftalarda her şeyi bitirdim ne olur ne olmaz diye ama bir şey olmadıbebekler 2 kiloyu geçmişti en son, perşembe kontrol var bakalım tam ne kadar oldular.
Ayy evet herkes patır patır getiriyor bebeklerini foruma girince bi heyecan bastı beni deAllah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Canm evde olacaksan eğer zaten emzirirsin sık sık manuel bir tane al İlk etapta duruma göre elektrikli alırsın bence tabi yine de sen bilirsin
İnşallah canım mutlaka haber veririm ilk fırsatta doğurduktan sonraYaaa iyi yapmışsın canm aynen heran gelebilirler artık ayy burayada yaz doğurunca hepimiz için ayrı macera da senin ki apayrı bir macera olacak
Benim oğlum hala yoğun bakımda o çıkana kadar göğsümü sürekli tamamen boşaltabilmem lazım. Şuanda bile iyice şişmeye başladı ağrımaya başladı. Bugün de çıkabilir 3 güne de çıkabilir 10 güne de çıkabilir çok belirsiz malesef...Canm evde olacaksan eğer zaten emzirirsin sık sık manuel bir tane al İlk etapta duruma göre elektrikli alırsın bence tabi yine de sen bilirsin
Yaaa ben o da bugün taburcu olacak diye anlamıştım o zaman elektrikli daha iyi olur canmBenim oğlum hala yoğun bakımda o çıkana kadar göğsümü sürekli tamamen boşaltabilmem lazım. Şuanda bile iyice şişmeye başladı ağrımaya başladı. Bugün de çıkabilir 3 güne de çıkabilir 10 güne de çıkabilir çok belirsiz malesef...
Keşke... Ben görmeye gidicem bugünYaaa ben o da bugün taburcu olacak diye anlamıştım o zaman elektrikli daha iyi olur canm
Ayyy inş yaa belki Allah söyletmiştir derler yaa alır eve geçersin inşKeşke... Ben görmeye gidicem bugünkim bilir belki beni duyar hareketlenir de salarlar allah büyük
Ayy öyle deme bunda belki daha güzel tecrübe kazanırsın diyelim . Hiç strest olma bak herşey olacağına varıyorHiç hoş tecrübelerim yok malesef... Mastit geçirdim ve benim koltuk altlarımda aksesuar meme var kol altlarım bile süt doluyor çok canım acımıştı zamanında... Oğlum iyi emiyordu ama tazik sorunum da vardı çok stresliyim şuan emzirme konusunda