2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bu iyi mi canım bn de alicam faha almadim lansinoh elektrkli almayi düşünüyordum bu dha uygun diğerine göre iyiyse bnu alayim bnde ya
Gayet iyi ve yeterli bende aventin teklilerinden vardı ama olduğun yere bağlıyo seni bunun çekiş gücü iyi kademeli haznesi küçük sadece oda çok önemli değil göğüsü boşaltıyo. Bide tak çocukla ilgilen yemek yap falan ayak bağı olmuyo sağım işi. Ama buzluğa stok yapıcam diyosan yetersiz kalır.

Sütümüz olsun da stok eksik kalsın

Sütümüz olsun da stok eksik kalsın
Amiiiin evet yaa. Sadece şöyle oluyo bebek emiyo ama memede hala süt kalıyo e sağıp kaldırıyosun dışarı çıkarken yanına alıyosun yeri geliyo o aralar işe yarıyo buzluk sütü. Bide ben 40 mevlüdü falan yapmamıştım babasıyla küveti doldurduk nerdeyse full anne sütüyle yıkadık 40 banyosu yaptırdık öyle güzeldi

Kızlar 36. Haftadan sonra tansiyon düşüklüğünüz oldu mu normal bu haftalarda dediler kendimi de iyi hissediyorum ama 9.4-3.7 çıktı tedirgin oldum doktoruma mesaj attım ama cevap yazmadı daha
Bana sorarsan bu tansiyon gayet normal sadece küçük tansiyon sınırın 0.3 altında sağ koldan tekrar ölç bence. Normalde hep nasıl geliyodu tansiyonun. Yorgun olunca, dinlenme sonrasında, yeni uyanınca, ve yediğin içtiğin şeylere görede değişir

Wawww maşallah

Ay çok güldüm ya ben hormonel olarak sanırım hala yüksekliyorum ama eşim karnımı öyle görmek istemiyor o yüzden de yanaşmıyor pek. Kötü hissediyormuş kendini ve sürekli tam ortasında ya bir şey olursa diye panik olduğu için yatakta sinirden tokatlamak istiyorum

Doğum yapan annelerimiz gözünüz aydın darısı biz bekleyen hamişlere olsun sağlıkla hepimiz bebeğimize kavuşalım inşallah.
Ben 35. Haftadayım ama idrar yolunda enfeksiyon çok yüksek çıkıyor halen kızlar ya düşüremedik antibiyotikte kullandım ama geçmedi su içmekten fenalık geldi artık.sancılanınca devletteki doktorun verdiği antibiyotik Clasem 500di onu kullandım yine geçmemiş başka bir doktora gitcem yarın da prospektüsünde idrar enfeksiyonu bile yazmıyor
Bir aydan fazladır resmen hergün doğum sancısı gibi sancı çekiyorum enfeksiyondan napacağımı şaşırdım bebekte gelişim geriliği var acaba ondan mı diye de korkuyorum.
Tecrübesi bilgisi olan lütfen benimle paylaşsın moralim çok bozuk

Ben gerçekten ilk sen doğum yaparsın diye düşünüyordum ama o telaş beni de sardı . Sanki hafta önemli değil doğum her an olabilirmiş gibi
Kız ben de ilk ben doğururum acaba ekim annelerine mi geçsem diyodum böyle böyle heralde sonuna kadar gidecek her güne bugün belki doğururum diye başlıyodum bıraktım artık o stresi de, siz doğurun ben yetişcem size

Nasıl hissettin kız ay ben bile heyecanlandım senin yerine
Öyle tatlı ki... İçim gitti emziremiyorum kucağıma alamıyorum diye... Ama az kaldı bir hafta dayansam kavuşacağız biliyorum sesimi duyunca ayaklarını vücudunu oynattı antibiyotiğin etkisiyle sürekli uyuyordu. İnşallah çok yakında canlandığı kudurup ağlak halleriyle kucağımda olacak

Enfeksiyon geçmişin ne zamandır var canım ben geçirmedim ama haftası bizle uyumlu arkadaşım var onun da 2 hafta geriden geliyor bebeği eğer bu hafta da haftasına uymazsa alacaklarmış bebişii kan da enfeksiyon var onun da

Şuan stok yapmak zorundayım her gün günlük sütleri yoğun bakıma götürücem taburcu olduğunda da bir süre memeyi tutmakta zorlanacaktır uzun süre emmediği için kasları güçlenene kadar da göğüslerim mastit olmasın diye sürekli sağmam lazım yine bi arkadaş burda kiwinin elektriklisini önerdi hızlı geliyordu onu aldım netten onu denicem bakalım

1 aydır yaklaşık idrar enfeksiyonum var geçmiyor.ama kanımda birşey çıkmadı şükür.idrarda üreme de yok ama lökosit hep çok yüksek

Aynen biraz meme biberon kavgası olucak ama olsun sağlığı yerinde olsun yeter ki sen bol bol sağım yap hatta ne yap biliyo musun ilikli kemik suyu iç bol bol bebişim bağışıklığıda seninki de toparlanır çabucak. Benim oğlanın doğumda köprücük kemiği kırılmıştı 10 günde iyileşti tamamen hee gün bir bardak ilik suyu içtim. Çok güzel besliyo anne sütünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…