2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Üşütmüş veya hasta olmus olabilir misin cnm ?

Ben de bazen eşime diyorum yok canım ben almayayım senin hareketlerin kısıtlandıkça ben üzülüyorum üzülürken anlamı olmuyor diyor

Yaaa Allah yardımcın olsun inşallah benimde sen gibi dördüz olan arkadaşım var oda doktora her gittiğinde doğurcam galiba diye gidiyordu doktor hayır dedikçe yaa ben bittim doğurt artık diye yalvarmıştı en son ve oda sen gibiydi sürünerek hareket ediyordu resmen

Biz de kaç kere gittik acilden kesin bu sefer doğuyorlar diye hepsinde de yoo diyip gönderdi doktorumuz artık suyum falan şak diye gelmezse gitmeyi de düşünmüyorum

Kızlar kordon kanı veya kordon bagı saklatacak olan var mı firma araştırdınız mı?

ahh canım öyle bir hafta yat uyu hayallerine veda et artık yada son kez gerçekleştir söylediğin saatler çocuklular için gayet normal eksiği bile olabilir sen çoktan giriş yapmışsın bu hayata bebiş olunca otomatik kalkıyorsun zaten ben hiç uyanamadığımı hatırlamıyorum otomatik yükleniyor uykusuzluk kalkmayınca anormel geliiyor artık hayatt

Canım eğer stok yapmak istiyosan lansinoh veya aventin tekli olanlarından al. Ama ben stoktan zararlı çıktım emzirmeyi kesimce sütü azaltana kadar zorlandım bide onlar elektrikli olduğu için oturup sağmak gerekiyo. Şunu almıştım çok işime yaradı hem çekiş gücü yeterli hem oğlumla ilgilenip iş yapabildim sağım yaparken. Bı tane yeterli

Eklentiler

• 110000104612999.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 19
Bana demedi dpktorum böyle bişi bn de birakayim o zmn ya
Vallahi bi sor istersen canım. Ben magnezyumu çok kullanıyordum günde 2 defa, migren ataklarından zayıflamıştım o yüzden başlamıştım. Şimdi bıraktırdı bana, yanlış bişey demeyeyim sen doktoruna danış yine

Doktor ölç sürekli dedi ama bakmıyorum ben bir iki kere normal çıktı diye, sürekli bakmak lazım aslında
Evet evet benimde hep normal çıkıyordu bir kere ayaklarım çok şişince tansiyon aleti aldım eve takip edeyim diye çok şükür yükselmedi hiç ama bu haftalarda düşüyor nedense tuzlu ayran yaptım da şimdi normal kontrol altına aldım

Ben de bi sorayım saol canım

Bu iyi mi canım bn de alicam faha almadim lansinoh elektrkli almayi düşünüyordum bu dha uygun diğerine göre iyiyse bnu alayim bnde ya

Ya seni yerim ne tatlısınn hamilelik her türlü zor sonlarda, Allah hepimize sağlıkla doğurup rahatlamayı nasip etsin aramızda doğum yapan arkadaşları görünce inanamadım ilk günlerden beri beraberiz
Ben gerçekten ilk sen doğum yaparsın diye düşünüyordum ama o telaş beni de sardı . Sanki hafta önemli değil doğum her an olabilirmiş gibi

Ben de bazen eşime diyorum yok canım ben almayayım senin hareketlerin kısıtlandıkça ben üzülüyorum üzülürken anlamı olmuyor diyor
Evet gerçekten son 2 haftadır halime çok üzülüyor hareketlerim çok kısıtlandı içinden gelmiyor adamın
Önceden laf vuruyordu unuttuk o işleri diye şimdi ben hadi diyorum o yok diyor

Hahahah eşim de diyor aramızdan çekilse de eski düzenimize dönsek hasret kaldım resmen diyor :) göbeğime bakınca yapası gelmiyormuş çocuk görüyor gibi geliyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…