- 30 Haziran 2013
- 20.932
- 16.095
beslenmeye dikkat et spor yap bol su iç protein ağırlıklı beslen kh çıkar hayatından esinde de sorun yoksa gelecektir minikBen hala aday olmaya çalışıyorum bana da dua eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beslenmeye dikkat et spor yap bol su iç protein ağırlıklı beslen kh çıkar hayatından esinde de sorun yoksa gelecektir minikBen hala aday olmaya çalışıyorum bana da dua eder misiniz
Bu o ağrıdan değil canım o dayanılmazdı çok şükür geçti. Ama şimdi belim ağrıyorcanım senin kızın bir sinire filan mı bastırıyor niye geçmedi ki
kilo almamaya çalış canım bel ağrısı arada bende de oluyorBu o ağrıdan değil canım o dayanılmazdı çok şükür geçti. Ama şimdi belim ağrıyor
Dikkat ediyorum ama bi faydasını göremiyorum aşko ya bi anda bi bakıyorum tartıda +1kilo almamaya çalış canım bel ağrısı arada bende de oluyor
Bende de çok ağrı var fıtık ağrısı gibi soldan soldan vuruyor yürürken. Hele biraz ayakta kalayım iş yapayim merdiven in çık yapayim o gece ve sabahı pert oluyorum.Bu o ağrıdan değil canım o dayanılmazdı çok şükür geçti. Ama şimdi belim ağrıyor
Kabızlık da cabası neler neler denedim bana mısın demiyor. Magnezyum incirler kayısılar en son şu duphalac a başlayayım diyorum da bebeği çok etkiliyor mu zarar durumu ne bilginiz var mı ?Bende de çok ağrı var fıtık ağrısı gibi soldan soldan vuruyor yürürken. Hele biraz ayakta kalayım iş yapayim merdiven in çık yapayim o gece ve sabahı pert oluyorum.
Çok teşekkür ederim ya bilgilendirme için Grubumuz iyi ki var cidden.Doktordan alamadığım bilgileri siz yzdınız banaBana dediği şuydu kuzenimin, ekmeği mümkünse bırak değilse tam buğday vs. Az bir dilim ye, mutlaka spor-yuruyus yap, yemeğe salata ve proteini mutlaka ekle. Ben ilk hamile kaldığım zaman tsh daha yüksek idi. Hamilelikten önce de yüksekti. Ancak sporla, ekmeği azaltarak, bol salata ve protein ağırlıklı beslenerek, kısacası sağlıklı beslenerek düşürdüm. Tsh çok sıkıntı imiş hamilelikte ben de bilmiyordum o sebeple dikkat etmek gerekiyor. Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Ben Demir ilacımı kullanmayınız kabız oluyorum onu fark ettim. Demir ilacını kullanınca herşey yolunda oluyor. Duphalac ile ilgili bir bilgim yok. Kefir yada ıspanak gibi yiyecekleri denedin mi?Kabızlık da cabası neler neler denedim bana mısın demiyor. Magnezyum incirler kayısılar en son şu duphalac a başlayayım diyorum da bebeği çok etkiliyor mu zarar durumu ne bilginiz var mı ?
Kefiri de denedim sabah aç karnına. Demir ilacına başladım 10 gündür o daha da beter etti. GynoTardyferon mu kullanıyosunuz?Ben Demir ilacımı kullanmayınız kabız oluyorum onu fark ettim. Demir ilacını kullanınca herşey yolunda oluyor. Duphalac ile ilgili bir bilgim yok. Kefir yada ıspanak gibi yiyecekleri denedin mi?
benim doktorum gerek yok dedi yaptırmıycağım o yüzdenmerhaba beni dün aile hekimliğinden aradılar ve 25. hafta tetanoz aşısı olmamı söylediler. Bunu yaptıran ya da bu şekilde bilgilendirilen var mı? Aşı yaptırdınız mı?
Feramat kullanıyordum oda iyi geliyordu şimdi ferro sanol kullanıyorum oda iyiKefiri de denedim sabah aç karnına. Demir ilacına başladım 10 gündür o daha da beter etti. GynoTardyferon mu kullanıyosunuz?
Pazartesi kontrolüm var söyleyeyim değiştirsin. Yoksa ıkınmaktan bebeği doğuracam Allah muhafazaFeramat kullanıyordum oda iyi geliyordu şimdi ferro sanol kullanıyorum oda iyi
Allah korusun bilmiyorum Demir ilacının bir faydası varımıdır ama bende işe yaradı diye hissediyorumPazartesi kontrolüm var söyleyeyim değiştirsin. Yoksa ıkınmaktan bebeği doğuracam Allah muhafaza