Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Kızlar özel bisey soracağım size.. ay utandımda biraz.. kendi kendimizi tatmin etme konusunda bebeğe zarar gelir mi? Vajinadan bisey sokma vs yok.. eşimle pek yapmıyoruz bebek yerleşsin diye de.. ben kendim üstten oksama yaptım bi kaç kere ama şimdi de vicdan yapıyorum.. bence anne rahatlayınca bebekte mutlu olur ama nedense vicdan yapıyorum.. hemde aşırı vicdan..
Mansturbasyonun ne bebege nede sana zararlı oldugunu dusunmuyorum doktorumlada gorustum ustten alınam hazdan bir sknti olmayacagini soyledi bizede yasak cinsel iliski en azindan 4. Aya kadar bende birkac kere yaramazlik yaptim biraz kask agrim oldu sonrasinda ama onun sebebide pelvis kaslarinin daralip gevsemesi o yuzden keyfine bak ki bebeginde keyfine baksin 🤫🤫

Dün bende sordum da Bi cevap gelmedi bizim doğuma kadar yasak Bi de ama kocayı Bi şekilde tatmin etmeye çalışıyorum kendimde öyle koca bu kadar istemezdi hamile olmamı bekliyor ne zaman hamile olsam Bi azıtıyor yasak olunca daha çok isteniyor gibi Bi tehlike yoksa millet günde kaç defa normal ilişki yaşıyor sizin yaptığınızdan bişey olmaz bence
Günde mi 😔 bence haftada bir iki kere tatmin olmasına manuel el dille artık yardımcı olmaya çalışın yapacak bisey yok yani alışsın.. benim eşimde istekliydi Dr bi hafta falan yasaklamıştı sonra serbest dedi ama progeston ilaç kullanıyorum o da penise geliyor diye komple vazgeçti 🤣 çok şükür dedim… genel olarak akşamları vs uyuduğum için haftasonu ancak beni yakalıyor onda da elimden(!) geleni yapıyorum

Mansturbasyonun ne bebege nede sana zararlı oldugunu dusunmuyorum doktorumlada gorustum ustten alınam hazdan bir sknti olmayacagini soyledi bizede yasak cinsel iliski en azindan 4. Aya kadar bende birkac kere yaramazlik yaptim biraz kask agrim oldu sonrasinda ama onun sebebide pelvis kaslarinin daralip gevsemesi o yuzden keyfine bak ki bebeginde keyfine baksin 🤫🤫
Evet evet Kasik agrisi oluyor işte o vicdan yapıyordu.. ay çok teşekkürler

Kizlar ikili testin sonuçları e nabiza düşüyor mu bilginiz varmı

Kan düşüyor da usg raporunu bulamıyorum bende bakınıyorum
bu şekilde düşüyor ama tabi sonucundan bir şey anlamak mümkün değil. Buradaki değerlerin ve nazal kemik ense kalınlığı ölçülerinin birbirine oranına göre riski hesaplıyorlarmış.
1731047932974.png

Kızlarrr biz de oğluşu görmeye gittik bugün ultrasona göre 13w olmuşuz🫶🏻 baya büyümüşüz kıpır kıpırdık. Burada bir arkadaş tutku yememizi söylemişti tutku + türk kahvesi içtim gitmeden gerçekten zıplıyordu 😁 ultrasonda da cinsiyeti gördük çok şükür🥰🙏🏻🥹♥️
Ultrason fotoğrafı var mı canım cinsiyet nasıl görünüyor bu haftada merak ettim

Kızlar daha erken biliyorum ama bebeğin hareketlerini hisseden varmı benim bı kızım var 8 yaşında oa hamilyken çok geç hisettim 23 haftalıkken falandı sanırım inşallah bunda çabuk hissederim çünkü uzun hi tedavi ve ameliyatlar sonrası oldu bebeğim sürekli bişey olacak korkusu taşıyorum hareketlerini hissetmeye başlasam daha rahat edecem Rabbime emanet miniğim ♥️🥲

Kızlar daha erken biliyorum ama bebeğin hareketlerini hisseden varmı benim bı kızım var 8 yaşında oa hamilyken çok geç hisettim 23 haftalıkken falandı sanırım inşallah bunda çabuk hissederim çünkü uzun hi tedavi ve ameliyatlar sonrası oldu bebeğim sürekli bişey olacak korkusu taşıyorum hareketlerini hissetmeye başlasam daha rahat edecem Rabbime emanet miniğim ♥️🥲
Selamlar , kaçıncı haftadasınız canım? Merak etme her şey güzel olacak🙏🏼🌸 bebekler sandığımızdan saha güçlüymüş

X