- 19 Ocak 2021
- 1.958
- 3.259
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Rabbim nazardan korusun salih evlat olsun çok tatlış yesinler bu minnoşuHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzun pembe şapka takmışlar çok komik
Maşallah oglusuna canım, dünden beri aklım burada sağlıkla güzel günlerde büyüt inşallahHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzun pembe şapka takmışlar çok komik
Bence de soralım ya bosyere götürmeyelim onun yerine evde balon standı koyarız :)Kızlar Doğum yapacağım hastanede odanı kendin süslemek yasakmış balon standı balon falan almıştım iyiki daha fazla süs almadan sormuşum sizinde aklınızda olsun kendi süslemek isteyen varsa hasta yatışla görüşün sonradan elinizde kalmasın malzemeler süsletmek istiyorsanız hastane süsler dediler 3-5.5 bin arası fiyat verdiler
Tabi canım bir hevesle götürüp tam süslerken yasak deselerdi çok modum düşerdi iyiki sormuşum aldıklarımı da artık kızımın doğum gününde kullanırımBence de soralım ya bosyere götürmeyelim onun yerine evde balon standı koyarız :)
Ayy bende yaa kimdi bilemedim bende gecemavi sanıyordum o da tek miş doğurmuş ne yaptı acaba yaaBurda ikiz üçüz hamileler vardı 2 gündür aklımda nerdeler acaba çok merak ettim bir tanesini taşımak bile zorlaştı onlara Allahım kolaylık versin
ay ben de cok fazla şeyle gitmek istemiyorum ablalarımdan yengelerimden gordugum kadarıyla ekstra bir şeye ihtiyacları olmadı. yeterli diye düşünüyorumBende küçük boy valize koydum eksik yoktur fazla koymamışsındır ben dolu dolu gitmek istemiyorum ablamın doğumlarında ilk bebeğine dolu dolu gittik çoğu kullanılmadı 2. Doğumunda tek el çantasıyla gittik gayet yeterli oldu şimdi ilk olunca lazım olur mu o an eksik kalır mı telaşıyla herşey koymak istiyorsun o ayrıntılara girince büyük boy valize kadar yolu var
Canım muhtemelen üçüz olan doğurmuştur 32’ye kadar taşısalar yetiyor onlara ama ikiz olan arkadaş en son eşiyle kumardan dolayı sıkıntısı vardı sonra yazmadı bir dahaBurda ikiz üçüz hamileler vardı 2 gündür aklımda nerdeler acaba çok merak ettim bir tanesini taşımak bile zorlaştı onlara Allahım kolaylık versin
Benim çantamda da bu kadar eşya var ekstra olarak biberon süt sağma makinası falan var benimki de gayet minimal oldubenim ki baya baya minimal bencekendim liste hazırlayıp koydum aşırı detaya girmedim küçük bi ilçede yasıyorum hastane ev yakın baya ekstra bir şey gerekirse gelip alınabilir.
Cok geçmiş olsun canım. Bir an önce bebişini de kucagına alırsın inşallah.Hanımlar bugün öğlen taburcu oluyorum oğlumu görmeye gidicem
Ben aventin tekli elektrikli gögüs pompasını aldım daha dün amazondan sipariş verdim. Amazon indirimlerinin son günüydü bugün baktım fiyatı artmış ama birazDeneyimli anneler bir konuda fikriniz lazım. Benim göğüslerim çok şişmeye süt dolmaya sertleşmeye başladı. Elle tamamen sağamıyorum emzirme danışmanı pompa kullanmam gerektiğini söyledi. Daha önce hiç kullanmadığım için ne almalıyım almak mı kiralamak mı daha mantıklı ne tipi daha iyi bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Çok ihtiyacın olmayacaksa normal uygun yollu bir pompa al geç. Dolapta falan satılıyor 2. El.Deneyimli anneler bir konuda fikriniz lazım. Benim göğüslerim çok şişmeye süt dolmaya sertleşmeye başladı. Elle tamamen sağamıyorum emzirme danışmanı pompa kullanmam gerektiğini söyledi. Daha önce hiç kullanmadığım için ne almalıyım almak mı kiralamak mı daha mantıklı ne tipi daha iyi bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz
yeterli diye düşünüyorumBenim çantamda da bu kadar eşya var ekstra olarak biberon süt sağma makinası falan var benimki de gayet minimal oldu
Herhangi biri işimi görür mü? Bende şuanda başladı sertlikler elle yeterince çıkmıyor. Ne kadar ihtiyaç duyarım bilemiyorum. Oğlum prematüre hemen meme tutabilecek mi bilemiyorum ne zaman taburcu olacak onu bile bilmiyorumÇok ihtiyacın olmayacaksa normal uygun yollu bir pompa al geç. Dolapta falan satılıyor 2. El.
canım benim yengem manuel pompa almıştı baya uygun fiyat olarak.gayet iyi süt sagabiliyordu istersen ilk olarak oyle bir şey al yeterli gelmezse elektrikli alırsınDeneyimli anneler bir konuda fikriniz lazım. Benim göğüslerim çok şişmeye süt dolmaya sertleşmeye başladı. Elle tamamen sağamıyorum emzirme danışmanı pompa kullanmam gerektiğini söyledi. Daha önce hiç kullanmadığım için ne almalıyım almak mı kiralamak mı daha mantıklı ne tipi daha iyi bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz