2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Maşallah Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin
Darısı bizlere inşallah

Ben de minik hurçlara koydum böyle ama bir türlü valize koyamadım. İçine notlar mı yazdın canım. Ben sadece hemşireye verileceğe not yazdım.
Canım hemşireye verilecekler yazdım. Bebek için yedekler yazdım ( alt üst takım battaniye çorap mendil gibi) hijyen bakım kiti yazdım (kendime depent, pişik kremi, meme ucu kremi falan) annem ya da eşim gelecek neyin içinde ne var ona göre açalım diye yazdım aslında ben.

Anladım canım. Doğru diğerlerine de yazayım bari
Bende

Benim kafamda da buna yakin bi şey var. Bütün evi supurme silme+ 2 odanın camı. ütü istiyorum ama söylemeye korkuyorum 10 parça kıyafet mi desem acaba

Benim de kızım 4,5 yaşında yaa evet güzel temizlenmecwgine eminim ama elimden de gelmiyor cam silmek falan suan için ayy bilmiyorum yaa bu süreçte evi hep eşim sildi süpürdü zaten yarım yamalak iyice gerildim zaten temizleyememek isteğim gibi psikolojimi bozdu resmen
Bakalım işim de çok yoğun iki çocukla her gün ağlamasam iyidir

nasıl orta boya sığmadıben mi az şey koydum acaba. küçük boy valiz tam doldu kapandı şuan tekrar acıp kontrol edesim geldi

benim ki baya baya minimal bencekendim liste hazırlayıp koydum aşırı detaya girmedim küçük bi ilçede yasıyorum hastane ev yakın baya ekstra bir şey gerekirse gelip alınabilir.

Eklentiler

• IMG_0890.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 76
Terlik de koy canım kendine

nasıl orta boya sığmadıben mi az şey koydum acaba. küçük boy valiz tam doldu kapandı şuan tekrar acıp kontrol edesim geldi
Sezaryen olacağından iki günü düşünerek hazırladım bir de soğuk mu olur sıcak mı emin olamadım o da etkili oldu yarın bir daha gözden geçiricem

Temizlerse gerçekten düzgün bende düzenli gelsin istiyorum çünkü ben temizlik diye baya yıpratıyorum kendimi normal zamanda bile belki bende alışırım biraz gerçekten eğilmek çok zor bugün planladığımın çeyreğini yapabilmeme rağmen suan bel ağrısından duramıyorum

Benim kafamda da buna yakin bi şey var. Bütün evi supurme silme+ 2 odanın camı. ütü istiyorum ama söylemeye korkuyorum 10 parça kıyafet mi desem acaba
Ben sabah giderken işe hızlıca çarşafları değiştiriyorum mesela. Bi makina çalıştırıyorum. O gelince asıyor. Bi makina daha açıyor falan. Ütülenecekleri parça parça demiyorum ya 8.30 - 13:30 çalışıyor 5 saatte ne kadar yetiştirse öyle. Bazen çok ütü oluyor. Bitmezse haftaya kalıyor yada kıyamıyor yapıyor hemen

Güzel düzen oturtmuşsunuz darısı başıma insallah

Kızlar göğüs uçlarım büyümüş gibi normal mi ? Kahverengi kısım değil de süt gelen kısım hafif şişik ve büyümüş gibi ucunda da beyaz tıkalı süt gelecekmiş de orda kurumuş gibi beyazlık var ama oynamak istemedim

evet normal tabi ki hatta sütü gelen bile oluyor bu aylarda. emzirmeye hazırlanıyor vucut

kızlar bir de idrar yolunuzda aniden batma hissi oluyor mu hareketlerden mi neden bilmiyorum aniden batmalar yasıyorum yerimden hopluyorum resmen o nasıl rahatsız edici bi agrı
Ay olmaz mı bugün tam markette kasada oldu hiç farkında değilim inlemişim kasiyer abla noldu diye endişeli bakınca açıklama yapmak zorunda kaldım yoruldum bugün ondan dedim kadında korktu doğuruyorum sandı heralde

Normal normal ben duşta temizliyorum veya pamukla siliyorum genelde zararlı değil öyle kristalleşmesi ama rahatsız edici

Bende küçük boy valize koydum eksik yoktur fazla koymamışsındır ben dolu dolu gitmek istemiyorum ablamın doğumlarında ilk bebeğine dolu dolu gittik çoğu kullanılmadı 2. Doğumunda tek el çantasıyla gittik gayet yeterli oldu şimdi ilk olunca lazım olur mu o an eksik kalır mı telaşıyla herşey koymak istiyorsun o ayrıntılara girince büyük boy valize kadar yolu var

Bende iyice ağırlaştım arada sıkıntı geliyor ayyyhhh falan diyorum istemsiz bir kere markette demişim eşim canım ne yapıyorsun milletin içinde değişik değişik ses çıkarmasana yanlış anlayacaklar dedi ahahahahah

Kızlar Doğum yapacağım hastanede odanı kendin süslemek yasakmış balon standı balon falan almıştım iyiki daha fazla süs almadan sormuşum sizinde aklınızda olsun kendi süslemek isteyen varsa hasta yatışla görüşün sonradan elinizde kalmasın malzemeler süsletmek istiyorsanız hastane süsler dediler 3-5.5 bin arası fiyat verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…