- 9 Ağustos 2016
- 6.166
- 20.379
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.041
Bir de şu var gebeleri cumartesiii çalıştırmayıııınnn !!! di mi amaaAhahdjak o kadar haklı bir isyan ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de şu var gebeleri cumartesiii çalıştırmayıııınnn !!! di mi amaaAhahdjak o kadar haklı bir isyan ki
Bazı shiftlerim pazara bile denk geliyorBir de şu var gebeleri cumartesiii çalıştırmayıııınnn !!! di mi amaa
Ben de duymamıştım hiç. İlçe devlet hastanesinde böyle bir alan gördüm pilates falan da yazıyordu da uzak banaKızlar beni az önce sağlık bakanlığının gebelik okulundan aradılar katılım yapmak isteyip istemediğimi öğrenmek için. Siz katılmayı düşünüyor musunuz?
iştee, haftada 1 buçuk gün tatil asla yetmiyor uzatmaları gerekiyor. Yaparız 3 çocuk 2 bile zorBazı shiftlerim pazara bile denk geliyor
Umarım gebelik izin halkı yılbaşından sonra uzatılır ya gerçekten çalışan anneler için çok zor böyle:/
Beni 7 gün çalıştırmaya kalktılar işe göremez diye rapor aldım. Sağlık ocağı doktorum istediğin zaman gel rapor yazarım diyor ama istifa edeceğim. Başta böyle bir şey söylememişlerdiBir de şu var gebeleri cumartesiii çalıştırmayıııınnn !!! di mi amaa
5. Aya geldik hepimiz de artık aslında nefes egzersizleri ve hareketlenmeye başlamamız lazım şimdidenBen de duymamıştım hiç. İlçe devlet hastanesinde böyle bir alan gördüm pilates falan da yazıyordu da uzak bana
Fiziksel sebeplerden dolayı benim sezeryan olacağı kesinleşti. Bu egzersizler hamilelik süreci için mi gerekli yoksa doğumu kolaylaştırmak için mi? 30 km kadar uzak hastane. Yakın çevremde de herhangi bir spor faaliyeti yok5. Aya geldik hepimiz de artık aslında nefes egzersizleri ve hareketlenmeye başlamamız lazım şimdiden
Aslında her ikisi için de diye biliyorum… özellikle son aylarımızda nefes daralmaları ve başka şikayetleri hafifletmek için ve doğumda dingin olmak ve bir nevi psikolojik olarak kendimizi hazırlayabilmemiz için önemli… vajinal veya sezaryen doğum fark etmiyor benceFiziksel sebeplerden dolayı benim sezeryan olacağı kesinleşti. Bu egzersizler hamilelik süreci için mi gerekli yoksa doğumu kolaylaştırmak için mi? 30 km kadar uzak hastane. Yakın çevremde de herhangi bir spor faaliyeti yok
Ben katılıcam canım Aralık'ta başlayacak olan grupla birlikte gireceğimKızlar beni az önce sağlık bakanlığının gebelik okulundan aradılar katılım yapmak isteyip istemediğimi öğrenmek için. Siz katılmayı düşünüyor musunuz?
istifa ederseniz tazminat alamıyorsunuz amaaBeni 7 gün çalıştırmaya kalktılar işe göremez diye rapor aldım. Sağlık ocağı doktorum istediğin zaman gel rapor yazarım diyor ama istifa edeceğim. Başta böyle bir şey söylememişlerdi
Daha yeni başlamıştım zaten. İşe başlarken bu şekilde bilgi vermemişlerdi. Saatlere itiraz etmeme rağmen de umursamadılaristifa ederseniz tazminat alamıyorsunuz amaa