Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5. Aya geldik hepimiz de artık aslında nefes egzersizleri ve hareketlenmeye başlamamız lazım şimdiden 🤷🏻‍♀️
Fiziksel sebeplerden dolayı benim sezeryan olacağı kesinleşti. Bu egzersizler hamilelik süreci için mi gerekli yoksa doğumu kolaylaştırmak için mi? 30 km kadar uzak hastane. Yakın çevremde de herhangi bir spor faaliyeti yok

Fiziksel sebeplerden dolayı benim sezeryan olacağı kesinleşti. Bu egzersizler hamilelik süreci için mi gerekli yoksa doğumu kolaylaştırmak için mi? 30 km kadar uzak hastane. Yakın çevremde de herhangi bir spor faaliyeti yok
Aslında her ikisi için de diye biliyorum… özellikle son aylarımızda nefes daralmaları ve başka şikayetleri hafifletmek için ve doğumda dingin olmak ve bir nevi psikolojik olarak kendimizi hazırlayabilmemiz için önemli… vajinal veya sezaryen doğum fark etmiyor bence 🌸

Ben pilates topu ve mat siparişi verdim, gebelik okuluna katılamasam bile evde videolar izleyerek başlamakta fayda var dedim 🤷🏻‍♀️

Offfff prilami biraktim cok fenayim napcam hic bilmiyorum karaciger degerim biraz yuksek diye tum ilaclari biraktim nasil olcak bilmiyorum

X