Bnmde aynı şekilde beni bazen gece 4 de uyandırıyor 7lere kadar oturtuyor dik oturarak uyumaya çalişiyoruö en azından uykuya dalayım diyorum kendi kendime baktim geçmiyor sakiz çiğniyorum sakız da cok iyi geliyor şimd yine yandi sakiz bitti gittim aldim rennie yazdı aslında doktorum ama belki bi zarari vardir die jullanmiyorumKızlar gece sabah sürekli midem yanıyor cayır cayır, kafamı yastığa ne zaman koysam midem ağzıma geliyor uyuyamıyorum ya gaviskon dışında ne yapabiliriz gerçekten yemekten 6 saat sonra yatıyorum yine ağzıma geliyor uyuyamıyorum
Bn yapiyorum haraket berekettr diyip yolda altima kaçirdim tutamiyorum çişimi inanilir gibi değilSon haftalarda yürüyüş yapın diyorlar ben acayip baskı hissediyorum altta sürekli tuvaletim var gibi dışarı çıkmaya korkuyorumsizde de böyle oluyor mu
Tuvalet olan yerleri tercihi ediyorum hergün mutlaka yürüyüş yapıyorum bazen avmyi geziyorum sırf WC yüzündenSon haftalarda yürüyüş yapın diyorlar ben acayip baskı hissediyorum altta sürekli tuvaletim var gibi dışarı çıkmaya korkuyorumsizde de böyle oluyor mu
Kaç haftalıksın ben tutuyorum ama aşırı karnım ağrıyor tutuncaBn yapiyorum haraket berekettr diyip yolda altima kaçirdim tutamiyorum çişimi inanilir gibi değilama pes etmiyorum bu arada elimde değil geldiğini fark ediyorum tutamiyorum kendimi ne kdr sıksam da
Ben nereye gidersem gideyim 2/3 tane yedek iç çamaşırı koyuyorum çantama nolur nolmaZ diyeSon haftalarda yürüyüş yapın diyorlar ben acayip baskı hissediyorum altta sürekli tuvaletim var gibi dışarı çıkmaya korkuyorumsizde de böyle oluyor mu
Bende öyle yapıyorumBen nereye gidersem gideyim 2/3 tane yedek iç çamaşırı koyuyorum çantama nolur nolmaZ diye
Oyy maşallah canımHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
35 haftalık 35+2Kaç haftalıksın ben tutuyorum ama aşırı karnım ağrıyor tutunca
Aaaa canımm nasıl oldu kaç haftalıktii hiç haberimiz olmadi yazmadın sanci falan mı geldi nasıl oldu yaaSelam hanımlar ben cumartesi günü doğum yaptım hastanedeyim yarın taburcu olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bebeğim de kuvözde hafif bir solunum sıkıntısı varmış çok şükür onunda durumu iyi.
Anaa iki miiiBana da içimden bir ses 40 olacak hala niyeti olmayacak diyorsen atladın iki tane doğum oldu kız sayfa da
AnaaaaaSelam hanımlar ben cumartesi günü doğum yaptım hastanedeyim yarın taburcu olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bebeğim de kuvözde hafif bir solunum sıkıntısı varmış çok şükür onunda durumu iyi.
Oyyyy maşallahhh kuzumaaaHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
Dimi yaa bizler şokkAaaa canımm nasıl oldu kaç haftalıktii hiç haberimiz olmadi yazmadın sanci falan mı geldi nasıl oldu yaa
1 gün arayla doğum yapmışız benim oğlum da küvezde ama solunum desteği çıktı çok şükür. Bende yarın taburcu oluyorum sağlıkla alalım kucağımızaSelam hanımlar ben cumartesi günü doğum yaptım hastanedeyim yarın taburcu olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bebeğim de kuvözde hafif bir solunum sıkıntısı varmış çok şükür onunda durumu iyi.
Seni tebrik ettim mi bilmiyorum balım bayadır girememiştim amaa valla cok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza almışsnz1 gün arayla doğum yapmışız benim oğlum da küvezde ama solunum desteği çıktı çok şükür. Bende yarın taburcu oluyorum sağlıkla alalım kucağımıza
Daha kucağıma alamadımSeni tebrik ettim mi bilmiyorum balım bayadır girememiştim amaa valla cok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza almışsnz
İnşallah sağ salim evinize de geçersiniz
Aaa gözünaydın canımm geçmiş olsun aynı zamandaSelam hanımlar ben cumartesi günü doğum yaptım hastanedeyim yarın taburcu olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bebeğim de kuvözde hafif bir solunum sıkıntısı varmış çok şükür onunda durumu iyi.