2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bende yıkadım ütüledim daha kendime gecelik emzirme sütyeni korse falan almadım bekliyorum öyle inşallah bebekte bekler. Akıntımı hissediyorum içimden diyorum ya suyum geldiyse ayağa kalktığımda şak diye dökülürse diye panik yaşıyorum koltuktan hiç kalkmasam çocukta benle beraber beklermiş gibi geliyor

Ay gerçekten maşallah. Boyunu uzatmak için ne yedin içtin diyecektim de babası uzundu hatırladığım kadarıyla bende 34deyim henüz 47 cm
Evet bu kez babasına çekmiş kilosu 2800 olunca bende erken doğdu ya çok ufaksa diye üzülüyordum bugün öğrendik ki boyu 51 cm miş hepimiz şok olduk

Evet bu kez babasına çekmiş kilosu 2800 olunca bende erken doğdu ya çok ufaksa diye üzülüyordum bugün öğrendik ki boyu 51 cm miş hepimiz şok olduk
Maşallah boyu gibi uzun ömrü olur inşallah canım. Bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. 38i bekle nolur diye yalvarıyorum çocuğa

Ay bn o aciyi çekmektense çiğ eti yerim cok cektim ondan hemoroid oldum ya hatirlarsın
Ben hep yemeklerle sıkıntı yaşadım öleceğimi bilsem yine de yiyemem o derece mesela bu sezeryan yüzünden olan omuzdaki kas spazmına sadece kahve iyi geliyor asla içemem kahve ilk oğlumda ağrısı 1 buçuk yıl sürmüştü

Kızlar ben bir gayret işten geldim çocugu yedirdim kıyafetleri yıkamıştım en azından dolapta katladım koydum valiz için olanları ayırdım onları ütüleyip yerleştircem daha eklenecek düzeltilecekler var tabi ama şimdilik böyle bunu yaptığıma iyi diyorum walla akşamları ağırlaşıyorum

Kızlar ben bir gayret işten geldim çocugu yedirdim kıyafetleri yıkamıştım en azından dolapta katladım koydum valiz için olanları ayırdım onları ütüleyip yerleştircem daha eklenecek düzeltilecekler var tabi ama şimdilik böyle bunu yaptığıma iyi diyorum walla akşamları ağırlaşıyorum

Eklentiler

• IMG_6772.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_6774.jpeg
    118,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_6773.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 76
Ya pembiş pembiş ne güzeller
Ben de bu hafta artık bir şeyleri halledip kenara koyayım istiyorum ama bakalım

Ya pembiş pembiş ne güzeller
Ben de bu hafta artık bir şeyleri halledip kenara koyayım istiyorum ama bakalım
Aşırı pembe içerir oldu benim dolap benim aklımdan çıksın istiyorum ya orda durup yapamadıkça sanki aniden birşey olacak ve ben hazırlıksız yakalanacakmışım gibi geliyor bu bile bir adım benim için bu hagta anca tamamlarım valizimi .sende başla yavaştan canım çünkü oda buda derken anca yetişiyor.

Ayy bende yıkadım ama daha ütüleyemedim benim evin işleri bitmiyor yaa bir gün evdeyim bir gün işte evde olduğum zaman anca yemek temizlik evdeki çocukla uğraşıyorum hiç bir şeye zamanım kalmıyor isme bile hala karar veremedik bir hastane çıkışı yapacağım yapamadım

Haklısın canım hem çalış hem çocuk zor işimiz ben hepsini ütülemedim zaten öyle ütüle as hepsini öyle bir vaktim yok valize konulacakları ütülicem diğerlerini katladım zaten bir kerelik ütülesen sonrası yine gelmez 2 çocukla ne ütüsü lüks şeyler bunlar

Merhaba hanımlar ben geldim bilen bilir burda gebeliğin başında baya sorun yaşadım düşük tehlikesi, kanama, rahim ağzı kısalığı, kan uyuşmazlığı neler neler. Son durum yarın tam 34 haftama giriyorum elhamdülillah ve üstelik çalışmaya başladım 37 ye kadar devam inşallah, umarım herkes iyidir, evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım

Hoşgeldin kız hatırlıyorum kanaman oluyordu sürekli: ee böyle böyle bak 34 e gelmişsin canım benim çoğu bitti azı kaldı 3 tane doğum oldu grupta bu arada

Ayyy ben ütü takıntısı olan biriyim bugün hiç bir şeye yetişemedim diye oturdum ağladım moralim çok bozuldu büyük olan kaç yaşında senin 2 çoçukla ne yapacağım bilmiyorum geçen temizlik için birini aradım 1500 diyor fiyat nasıl sizce 3+1 ev dedim abla camları silerken perdeleri bir birmyıkayıp assak olur mu Burun ucuyla konuştu iyice moralim bozuldu

Kızlar 36 haftalık gebeyim bugun yürüyüş yapmak istedim ama sol kaşıktan bir sancı girdi sonrasında da uzun süre devam etti eve geldiğimde karnım kaskatı kaldı bi saat falan zorla uyudum ki acısını duymayayım sizde de böyle oldu mu

Hoşgeldin kız hatırlıyorum kanaman oluyordu sürekli: ee böyle böyle bak 34 e gelmişsin canım benim çoğu bitti azı kaldı 3 tane doğum oldu grupta bu arada
Evet ya ne çok ağlamıştımçok şükür son demler. Maşallah doğum yapanları tebrik ediyorum inşallah darısı bizlere kasımda benim tam kasım sonu hepiniz o zamana doğurursunuz sonlara kalacağım gibi,

3 yaşında oğlum var canım.temizlikçi iyi demiş valla izmirde 2 2,5 fln istiyorlarmış ben haftasonu eşimle bir yaptım walla hiçte okadar para veremem ki zaten yalap şap yapıyorlar ben temiz yapanı daha görmedim .ama yapamıyorsan mecbur çağırcan canım sıkma canını ağlama kızz neden ağladın sıkma kendini okadar olduğu kadar olsun 2 çocukla hiç yetişmez zaten hergün mü ağlıcan sakın bunu yapma kendine

Normal canım bu fiyat İstanbul için, bazıları düzenli gitmedikleri eve daha yüksek bile isteyebiliyor

K
Maşallah maşallah maşallah Rabbım sağlıkla büyümesini vatana millete hayırlı olmasını nasip etsin insallah

3+1 için cok iyi fiyat bence istnbulda 2000 e geliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…