Bende yıkadım ütüledim daha kendime gecelik emzirme sütyeni korse falan almadım bekliyorum öyleDemi ya Kasım anneleri Ekim ortasında dökülmeye başladıbiz doğurana kadar 1 aylık olacak diğer bebekler bende yarın ilk işim çantayı hazırlamak yıkadım ütüledim sadece paketleme kaldı panik olmaya başladım her an doğurcam diye
Evet bu kez babasına çekmişAy gerçekten maşallah. Boyunu uzatmak için ne yedin içtin diyecektim de babası uzundu hatırladığım kadarıylabende 34deyim henüz 47 cm
Maşallah boyu gibi uzun ömrü olur inşallah canım. Bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. 38i bekle nolur diye yalvarıyorum çocuğaEvet bu kez babasına çekmişkilosu 2800 olunca bende erken doğdu ya çok ufaksa diye üzülüyordum bugün öğrendik ki boyu 51 cm miş hepimiz şok olduk
Ay bn o aciyi çekmektense çiğ eti yerimİçemem malesef midemi bulandırıyor parçalı yiyecekleryanımda görümcem var wc deyken oldu nerden bilsin başıma ne geldi
Ben hep yemeklerle sıkıntı yaşadım öleceğimi bilsem yine de yiyemem o dereceAy bn o aciyi çekmektense çiğ eti yerimcok cektim ondan hemoroid oldum ya hatirlarsın
Ya pembiş pembiş ne güzellerKızlar ben bir gayret işten geldim çocugu yedirdim kıyafetleri yıkamıştım en azından dolapta katladım koydum valiz için olanları ayırdım onları ütüleyip yerleştircem daha eklenecek düzeltilecekler var tabi ama şimdilik böyle bunu yaptığıma iyi diyorum walla akşamları ağırlaşıyorum
Aşırı pembe içerir oldu benim dolapYa pembiş pembiş ne güzeller
Ben de bu hafta artık bir şeyleri halledip kenara koyayım istiyorum ama bakalım
Haklısın canım hem çalış hem çocuk zor işimiz ben hepsini ütülemedim zaten öyle ütüle as hepsini öyle bir vaktim yok valize konulacakları ütülicem diğerlerini katladım zaten bir kerelik ütülesen sonrası yine gelmez 2 çocukla ne ütüsü lüks şeyler bunlarAyy bende yıkadım ama daha ütüleyemedim benim evin işleri bitmiyor yaa bir gün evdeyim bir gün işte evde olduğum zaman anca yemek temizlik evdeki çocukla uğraşıyorum hiç bir şeye zamanım kalmıyor isme bile hala karar veremedik bir hastane çıkışı yapacağım yapamadım
Hoşgeldin kız hatırlıyorum kanaman oluyordu sürekli: ee böyle böyle bak 34 e gelmişsin canım benimMerhaba hanımlar ben geldim bilen bilir burda gebeliğin başında baya sorun yaşadım düşük tehlikesi, kanama, rahim ağzı kısalığı, kan uyuşmazlığı neler neler. Son durum yarın tam 34 haftama giriyorum elhamdülillahve üstelik çalışmaya başladım 37 ye kadar devam inşallah, umarım herkes iyidir, evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım
Ayyy ben ütü takıntısı olan biriyim bugün hiç bir şeye yetişemedim diye oturdum ağladım moralim çok bozuldu büyük olan kaç yaşında senin 2 çoçukla ne yapacağım bilmiyorum geçen temizlik için birini aradım 1500 diyor fiyat nasıl sizce 3+1 ev dedim abla camları silerken perdeleri bir birmyıkayıp assak olur mu Burun ucuyla konuştu iyice moralim bozulduHaklısın canım hem çalış hem çocuk zor işimiz ben hepsini ütülemedim zaten öyle ütüle as hepsini öyle bir vaktim yok valize konulacakları ütülicem diğerlerini katladım zaten bir kerelik ütülesen sonrası yine gelmez 2 çocukla ne ütüsü lüks şeyler bunlar
Evet ya ne çok ağlamıştımHoşgeldin kız hatırlıyorum kanaman oluyordu sürekli: ee böyle böyle bak 34 e gelmişsin canım benimçoğu bitti azı kaldı 3 tane doğum oldu grupta bu arada
3 yaşında oğlum var canım.temizlikçi iyi demiş valla izmirde 2 2,5 fln istiyorlarmış ben haftasonu eşimle bir yaptım walla hiçte okadar para veremem ki zaten yalap şap yapıyorlar ben temiz yapanı daha görmedim .ama yapamıyorsan mecbur çağırcan canım sıkma canını ağlama kızz neden ağladın sıkma kendini okadar olduğu kadar olsun 2 çocukla hiç yetişmez zaten hergün mü ağlıcan sakın bunu yapma kendineAyyy ben ütü takıntısı olan biriyim bugün hiç bir şeye yetişemedim diye oturdum ağladım moralim çok bozuldu büyük olan kaç yaşında senin 2 çoçukla ne yapacağım bilmiyorum geçen temizlik için birini aradım 1500 diyor fiyat nasıl sizce 3+1 ev dedim abla camları silerken perdeleri bir birmyıkayıp assak olur mu Burun ucuyla konuştu iyice moralim bozuldu
Normal canım bu fiyat İstanbul için, bazıları düzenli gitmedikleri eve daha yüksek bile isteyebiliyorAyyy ben ütü takıntısı olan biriyim bugün hiç bir şeye yetişemedim diye oturdum ağladım moralim çok bozuldu büyük olan kaç yaşında senin 2 çoçukla ne yapacağım bilmiyorum geçen temizlik için birini aradım 1500 diyor fiyat nasıl sizce 3+1 ev dedim abla camları silerken perdeleri bir birmyıkayıp assak olur mu Burun ucuyla konuştu iyice moralim bozuldu
Maşallah maşallah maşallah Rabbım sağlıkla büyümesini vatana millete hayırlı olmasını nasip etsin insallahHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
3+1 için cok iyi fiyat bence istnbulda 2000 e geliyolarAyyy ben ütü takıntısı olan biriyim bugün hiç bir şeye yetişemedim diye oturdum ağladım moralim çok bozuldu büyük olan kaç yaşında senin 2 çoçukla ne yapacağım bilmiyorum geçen temizlik için birini aradım 1500 diyor fiyat nasıl sizce 3+1 ev dedim abla camları silerken perdeleri bir birmyıkayıp assak olur mu Burun ucuyla konuştu iyice moralim bozuldu