- 26 Ocak 2018
- 666
- 630
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.101
Ben yaptirmistim, iki gun sonra cikmisti sonucumDevlette 2li tarama testi yaptıran var mı? Kaç gün sonra çıktı kan testiniz ve ölçüm sonucunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptirmistim, iki gun sonra cikmisti sonucumDevlette 2li tarama testi yaptıran var mı? Kaç gün sonra çıktı kan testiniz ve ölçüm sonucunuz ?
Olmaz mı uyutmuyordu bazen ,gaviscon da işe yaramıyordu , kendimce bir çözüm buldum rahatladım biraz ,yemeği azalttım acıyı salçayı ,yemekten sonra hiç birley yemiyorum ve yemekten 1-1,5 saat sonra 1 çay bardağı soğuk sütü yudum yudum içiyorumKizlar mide yanmaniz oluyor mu ?
Panto iciyordum artik yasakLansor başladım rennie içiyorum gece uykularım bile gitti
Deneyecegim canim cok sagolOlmaz mı uyutmuyordu bazen ,gaviscon da işe yaramıyordu , kendimce bir çözüm buldum rahatladım biraz ,yemeği azalttım acıyı salçayı ,yemekten sonra hiç birley yemiyorum ve yemekten 1-1,5 saat sonra 1 çay bardağı soğuk sütü yudum yudum içiyorum
Canim evde olan calismaylar icin bekleyin diyorlar arkadas almis pismandiBebebao P1 240 ml Elektrikli Süt Sağma Göğüs Pompası (Türkiye Garantili)
#reklamdeğil
Bekleyeni varsa bebek15 koduyla indirimli oluyor. Ben hala pompa konusunda kararsızım. Duruma göre mi alsam? Bebi büyüyünce çalışıcam o zaman mutlaka lazım olcak ama ya emmezse vs vs duruma göre mi alsam hiç bilemedim
Anlayamadım canımmCanim evde olan calismaylar icin bekleyin diyorlar arkadas almis pismandi
Benim şirkette yediğim yemekler bazen yakıyor bazen yakmıyor anlayamıyorum. Hep aynı malzemeler kullanılıyormide yanmasını bende yapan şeyleri tespit ettim Onları tüketmiyorum Dışarıdan ya da çok salçalı yağlı ya da börek tarzı şeyleri tüketmezsem ben de olmuyor Zaten evde yemekleri genelde hafif yaparım Çok çekmedim mide yanmasından şükür
Yok canım, geçen doktoruma yazmıştım kullanabilirsin dedi. Strepsils kullandımKızlar pastil in zararı var mı?
Eşim almış strepsilps kullanabilir miyimm? Normal pastil değilmiş dedi tekrar alacaktı boğazlarım fenaAnlayamadım canımm
Benim şirkette yediğim yemekler bazen yakıyor bazen yakmıyor anlayamıyorum. Hep aynı malzemeler kullanılıyor
Yok canım, geçen doktoruma yazmıştım kullanabilirsin dedi. Strepsils kullandım