Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olmaz mı uyutmuyordu bazen ,gaviscon da işe yaramıyordu , kendimce bir çözüm buldum rahatladım biraz ,yemeği azalttım acıyı salçayı ,yemekten sonra hiç birley yemiyorum ve yemekten 1-1,5 saat sonra 1 çay bardağı soğuk sütü yudum yudum içiyorum
Deneyecegim canim cok sagol

Bebebao P1 240 ml Elektrikli Süt Sağma Göğüs Pompası (Türkiye Garantili)
#reklamdeğil

Bekleyeni varsa bebek15 koduyla indirimli oluyor. Ben hala pompa konusunda kararsızım. Duruma göre mi alsam? Bebi büyüyünce çalışıcam o zaman mutlaka lazım olcak ama ya emmezse vs vs duruma göre mi alsam hiç bilemedim
Canim evde olan calismaylar icin bekleyin diyorlar arkadas almis pismandi

mide yanmasını bende yapan şeyleri tespit ettim Onları tüketmiyorum Dışarıdan ya da çok salçalı yağlı ya da börek tarzı şeyleri tüketmezsem ben de olmuyor Zaten evde yemekleri genelde hafif yaparım Çok çekmedim mide yanmasından şükür

Canim evde olan calismaylar icin bekleyin diyorlar arkadas almis pismandi
Anlayamadım canımm
mide yanmasını bende yapan şeyleri tespit ettim Onları tüketmiyorum Dışarıdan ya da çok salçalı yağlı ya da börek tarzı şeyleri tüketmezsem ben de olmuyor Zaten evde yemekleri genelde hafif yaparım Çok çekmedim mide yanmasından şükür
Benim şirkette yediğim yemekler bazen yakıyor bazen yakmıyor anlayamıyorum. Hep aynı malzemeler kullanılıyor
Kızlar pastil in zararı var mı?
Yok canım, geçen doktoruma yazmıştım kullanabilirsin dedi. Strepsils kullandım

Anlayamadım canımm

Benim şirkette yediğim yemekler bazen yakıyor bazen yakmıyor anlayamıyorum. Hep aynı malzemeler kullanılıyor

Yok canım, geçen doktoruma yazmıştım kullanabilirsin dedi. Strepsils kullandım
Eşim almış strepsilps kullanabilir miyimm? Normal pastil değilmiş dedi tekrar alacaktı boğazlarım fena😄

X