Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya şey gibi değil içimde dönüyor hissi değil zaten çok minik , uzanırsam falan uyumadan önce böyle elimi kasığıma koyduğumda minicik pıt bir his, gazla alakası yok 37 yaşındayım gazı bilemicem mi bu benim ilk hamileliğim vücumdaki değişimlere hem şaşırıyorum hem farkındayım
Sonuç olarak aylar değil 2 hafta dimi Şaka bir yana ben bu noktada ayın başında özel hastaneye ortasında devlet hastanesine gidiyorum 15 günde bir minnoşumu görüyorum Ben 4 hafta dayanamam, dayanabilenlere hayranım
Ohh en iyisini yapıyorsun kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olmalı zaten bu süreç Özelde olan doktorum kendisine ayda bir gittiğimi öğrendiğinde ben her gün bakıyordum nasıl 1 ay dayanıyorsun demişti. Bilmiyor ki devletle dönüşümlü gidiyorum
Canimcım yabancı bazı kaynakları falan okudum bazı anneler hissedebiliyormuş bebeğin yerleştiği yere göre . Annenin zayıflığına göre falan. düşüncesi bile ne tatlı
Kızlar, bugun o kadar korktum ki. Stresle, korkuyla acile kostum, sonra kendi ozeldeki doktoruma gittim... Kahvalti masasindan kalktim wcye gitmek icin sanki birseyler akiyor gibi hissettim, klozete oturunca 8 9 damla biseyler damladi sonra peceteyle baktim kalkip baktim kan degil su yani. Sıvı birsey. Akinti mi ne oldugu belli degil. Esime soyledim hemen acile kostuk. Once norml poliklinik dr muayene etti vajinal muayene edeyim dedi kabul etmedim çünkü dr asistan ve sıfır güven veriyordu. Neyse muayene etti kalbinin atisi yerinde dedi. Sonra beni acile yonlendirdi. Orda baska bir test yapilacakti vajnal muayene istemedigim icin. Orda da istenen test kiti yokmus. Biz dogru ozeldeki drmuza gittik. Panigimden o ana kadar esimi de uzmemek icin nasil tuttumsa kendimi, dr muayene yapip kalp atisini nihayet 1 ayın sonunda duydugum icin ve onca korkunun üstüne bir basladim aglamaya belki 4 5 saat durup durup agladim. Başım agriyor artik su an bile. Doktor normal, su gibi akıntı olabilir dedi bu arada. Korkma endise etme. Kendini bu kadar üzersen daha 6 ay var nasil gececek dedi. Biraz psikolojik olarak destek oldu sagolsun. Panikten uzak dur dedi stresten de. Yani ne yaptigimi bilmedigim bir gün oldu. Daha da kendime gelemedim. Sonrasinda da yine oldu bu arada su gibi geldi. Simdi biraz azalir gibi ama tamamen gecti diyemem. Insallah tekrari olmaz
Ama benim tahminimce, regl tarihi bugun ve sanirim vucut o duzeni ariyor kasiliyor regl sökülsün diye. O kasilma da bu tarz seylere sebebiyet veriyor. Benim düşüncem bu yani. Allahım hepimizin bebeklerini korusun. Hepimize saglik , bebislerimize saglik versin