- 3 Ağustos 2022
- 528
- 575
Masallah verene kurban olduğum Allahım nasıl yaratıyorsun çekirdekten sağlıkla kavuş anneciğine paşam ayyyy duygulandım vallaHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
3 oldu 3 gecemavisi de yapmış doğumAnaa iki miii
Diğeri kim
Oyy maşallah maşallah yaa çok sevindim hayırlısı ile almışlar kucaklarına
Canım seni hissedince belki hareketlenir belli mi olur .ben çok inanıyorum öyle şeylere sen yanına gidince hissedecek rüzgar beyDaha kucağıma alamadımpazar günü doğum yaptım ama belki yarın anca görebileceğim. Kucağıma verirler mi bilmiyorum biraz hareketlenip küvezde durmak istemediğini belli etmesi lazımmış bakalım birksç güne her türlü kucağıma alırım inşallah
Tez zamanda inşalalh36+6 da kanamayla gittim. Benim plesenta Rahime yakındı hatırlarsanız o yüzden hemen aldılar. Spinal sezaryen oldu. Bebeğim 52 cm 3250 gram boyu uzun baya. Sağlıklı olsun da inşallah bir an evvel kavuşuruz oğlumla.
Sancım var biraz kesinin kenarlarında. Sabahtan beri biraz arttı ama geçer inşallah yakında. Oturup kalkarken biraz zorlanıyorum vücudumda hala çok kan var bir de büyüğüme hala çıkamadım o da sancı yapıyor
İnşallah inşallahCanım seni hissedince belki hareketlenir belli mi olur .ben çok inanıyorum öyle şeylere sen yanına gidince hissedecek rüzgar bey
Bende bebekken saçlı değilmişim eşimde değilmiş benimki bir umutDeli gibi mide yanmam vardı oğlum çok az saçlı doğdu
Olue mu olur niye olmasınBende bebekken saçlı değilmişim eşimde değilmiş benimki bir umut
Varya anne olmak ne kadar zor ha. Birde ikinci bir evlatta evde bekliyor seni. Kesiyorlar biçiyorlar birde bebeğe bakmanı herşey normalmiş gibi davranmanı bekliyorlar. Lohusa denilen şey çok normal be anamSancım var biraz kesinin kenarlarında. Sabahtan beri biraz arttı ama geçer inşallah yakında. Oturup kalkarken biraz zorlanıyorum vücudumda hala çok kan var bir de büyüğüme hala çıkamadım o da sancı yapıyorayrıca bu çok akıllı anne adayınız bacağının uyuştuğunu farketmeyip toto üstü yere kapaklandı 1 saat önce neyse ki iyiyim tuttum kenardan da sert düşmedim
34 haftada 51 cm doğan bebem 38 i beklerse doğamayacağını düşünmüş olabilir benceAyyyy bu bebekler neden içerde durmuyor ya patır patır gelmeye başladılar. Olmayan anksiyetem tuttu
Demi ya Kasım anneleri Ekim ortasında dökülmeye başladıAyyyy bu bebekler neden içerde durmuyor ya patır patır gelmeye başladılar. Olmayan anksiyetem tuttu
Ayy sorma... 3 yaş oğlum var sürekli karnım ağrıyor diyormuş yemek yemiyormuş tuvalete gitmiyormuşVarya anne olmak ne kadar zor ha. Birde ikinci bir evlatta evde bekliyor seni. Kesiyorlar biçiyorlar birde bebeğe bakmanı herşey normalmiş gibi davranmanı bekliyorlar. Lohusa denilen şey çok normal be anam
Oy kıyaamm ben ona oda daha bebek aslında ana kuzusu hala. Allahım tez zamanda iki oğluna da kavuştursun inşalalh seniAyy sorma... 3 yaş oğlum var sürekli karnım ağrıyor diyormuş yemek yemiyormuş tuvalete gitmiyormuşkarnım ağrıyor demesi de benim hamileyken karnım acıyor kardeşin tekmeliyor dememden... Görüntülü konuşurken anne karnım acıyor kardeş tekmeliyo dedi
Yarın taburcu olup kocccaman sarılıcam doruğumaOy kıyaamm ben ona oda daha bebek aslında ana kuzusu hala. Allahım tez zamanda iki oğluna da kavuştursun inşalalh seni
Ahh dikkat et canım yanında kim kaliyor kayısı kompostosu falan içsen yakınlardan getircek birileri yok muSancım var biraz kesinin kenarlarında. Sabahtan beri biraz arttı ama geçer inşallah yakında. Oturup kalkarken biraz zorlanıyorum vücudumda hala çok kan var bir de büyüğüme hala çıkamadım o da sancı yapıyorayrıca bu çok akıllı anne adayınız bacağının uyuştuğunu farketmeyip toto üstü yere kapaklandı 1 saat önce neyse ki iyiyim tuttum kenardan da sert düşmedim
Ay gerçekten maşallah. Boyunu uzatmak için ne yedin içtin diyecektim de babası uzundu hatırladığım kadarıyla34 haftada 51 cm doğan bebem 38 i beklerse doğamayacağını düşünmüş olabilir bence
İçemem malesef midemi bulandırıyor parçalı yiyeceklerAhh dikkat et canım yanında kim kaliyor kayısı kompostosu falan içsen yakınlardan getircek birileri yok mu