2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
koldan denemedim hiç. bacaktan da cesaret edemedim. ama doktor vurma derse mecbur denicem bi cesaret.

bende de az miktarda kan ve ilaç çıkıyor. yapacak bişey yok o kadar da çıksın diyorum :) züğürt tesellisi :/
Ben mecbur kaldım karın kabul etmedi artık diye kol için yardımcı biri olması lazım yanında ben o yüzden saatini depşltşrdşm ilacımın kolumu biri sıkıyor ben vuruyorum

Bende gün aşırı vuruluyordum ama bende de düşükler olduğu için tedbiren başlandı testlerde bir şey çıkmadı doktorum uzun zamandır kullanmasanda olur diyordu ben korkumdan kullanıyordum en son 3 günde bir yap dedi öyle yapıyordum son 10 gündür bıraktım artık bebeğin kan akışı falan da iyi bıraktım dedim güldü geç kalınmış bir bırakma ama insanın aklına hep kötü senaryolar geliyor kolay değil karnında bir melek taşıyorsun ama bence doktoruna güven o ne diyorsa onu dinle ben boş boşuna canımı yaktım aylarca

Oluyor mu öyle yaaa Ben de dil döküyorum gel oğlum hadi oğlum yok, hiç tık yok

Bugün tam 34üm 2300 lü bişey kilosu, 46 cm boyu çıktı göbek bölgesi de 1 hafta geri çıktı diyorki senin vucudun gibi Baş geliş pozisyonunda ama daha yukarda bebek dedi ben de yukarda hissediyorum daha var benim doğurmama yanii 2 hafta sonra 36 da bağlayacakmış nst’ye. Artık 2 haftada 1miş randevularr. Ben de şu ana kadar 10 kilo almışım. Sizde de var mı bilmiyorum eklemleriö elleriö acaip acıyo karpal tünel sendromu olmuş sinirler sıkışıyormuş ödemden..

Canım hangi hastanede oldu bu? Merak ettim.

Ayyy eve geçtim de rahat ettim canım ben inan yatıyorum sürekli hiç bir iş yapmıyorum ama akşamları falan yürüyorum o iyi geliyor düzenli yemek yiyorum baya iyi geldi ev bana

İnşalalh oluyordur . Yoksa halısız perdesiz eve doğacak benimkisi ay bende ilerde doğ artık diye yalvarıyormuşum şeninde baya az kalmış ha
Aynen sürekli belirti arıyorum kendimde. Ay belim mi ağrıdı ay kasığım mı battı. Ama yok ne gelen var ne giden

İnşalalh oluyordur . Yoksa halısız perdesiz eve doğacak benimkisi ay bende ilerde doğ artık diye yalvarıyormuşum şeninde baya az kalmış ha
Yaaa ırmak çocuğun gelesi varsa gelmeyecek haa anaaa anaaa yapaydın bu temizliği sen ben gelene kadar diyecek sana ama sen ne olur olmaz canım çantayı hazırla koy yanına bu bebekler 35’ten sonra patır patır geliyorlar

Kız bende hiçbirşey yoktu doktorda daha gelmez dediydi. Ne rahattım ben şu 1 haftadır doğuranları gördükçe bana bi haller oldu kargo bekliyorum ya gelmeyeceği tuttu gelse çantayı hazırlıcam gelecek olan şey direk çantanın kendisi zaten napsın çocuğum taşıncam diye temizliği erteledim kiracı yüzünden 5 Aydır yeni eve giremiyorum bende artık kendi evimizde doğsun istiyorum bebek ama zor hala çıkmadı kiracı sözde bu pazar çıkıyor. Ondan 2 hafta daha dayanması lazım oğlumun

Ay nasıl bir kasılma diye sorsam çok mu saçmalamış olurum
Bende hiçbir şey yok korkuyorum 42’ye kadar bekler mi diye çocuk

Hanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzun pembe şapka takmışlar çok komik

Eklentiler

• IMG-20241014-WA0022.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 135
Oyyyy annesi maşallah çok sevindim çok şükür, hemencecik kavuşun inşallah

Ayyy çok tatlı ya kuzum benim annesi en kısa zamanda kucağına alıp koklaya koklaya öpersin inşallah ömrü bahtı güzel olsun

Ay bilmiyorum daha iyi olur mu ama bide bez gibi bişeyi koynuna koyup kokunu sindirip göndersen alırlar mı ki

Ay maşallah annesi bu hemşirelerde şaşırmış mavi şapka yok muymuş koca hastanede neyse anı kalır ilerde bakıp gülerseniz gelinine anlatırsın artık sünnet hikayesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…