- 23 Ekim 2022
- 556
- 384
- 30
Ben mecbur kaldım karın kabul etmedi artık diye kol için yardımcı biri olması lazım yanında ben o yüzden saatini depşltşrdşm ilacımın kolumu biri sıkıyor ben vuruyorumkoldan denemedim hiç. bacaktan da cesaret edemedim. ama doktor vurma derse mecbur denicem bi cesaret.
bende de az miktarda kan ve ilaç çıkıyor. yapacak bişey yok o kadar da çıksın diyorum :) züğürt tesellisi :/
Bende gün aşırı vuruluyordum ama bende de düşükler olduğu için tedbiren başlandı testlerde bir şey çıkmadı doktorum uzun zamandır kullanmasanda olur diyordu ben korkumdan kullanıyordum en son 3 günde bir yap dedi öyle yapıyordum son 10 gündür bıraktım artık bebeğin kan akışı falan da iyi bıraktım dedim güldü geç kalınmış bir bırakma ama insanın aklına hep kötü senaryolar geliyor kolay değil karnında bir melek taşıyorsun ama bence doktoruna güven o ne diyorsa onu dinle ben boş boşuna canımı yaktım aylarcaPAI GEN MUTASYONU var bende de. Başından beri oksapar kullanıyorum bi de tüp bebek olunca önlem amaçlı başlamıştık sonra 12. haftada kan tahliliyle devam etme karar aldık. coraspirin de vardı ama kesti onu 12. haftada sadece oksapar vuruluyorum. 5. aydan itibaren de gün aşırı vuruluyorum açıkçası.
karnım da sertleştiğinden ve bacaktan koldan hiç vurmadığımdan da zor oluyor artık vurması. hep karından devam ediyoruz.
bakalım bu cumartesi ne diyecek doktorum.
Canım ben 35+2 Şuan .
Oluyor mu öyle yaaaKızlar bende dün gece doğuruyorum dedim nasıl bir sancı kasılma. Ne yapsam geçmedi. Dedim oğlum dur daha halılar yıkamadan gelmedi biberon kaynatılmadı çanta hazır değil bekle annecim dedim durdumçocuk doğacağı varsa da durdurdum
İnşalalh oluyordurOluyor mu öyle yaaaBen de dil döküyorum gel oğlum hadi oğlum yok, hiç tık yok
Canım hangi hastanede oldu bu? Merak ettim.Hiçbir belirtim yoktu rahim uzunluğu iyiydi suyum iyiydi sancı kasılma hiçbirşeyim yoktu şu son iki gündür bana birşeyler olmaya başladı. Cumartesi inanılmaz bir sırt bel ağrısıyla uyandım ardından da düzenli kasılmalar başladı işte. Ciğer geliştiricinin 34 de vurulmadığını bilmiyordum ama en azından doktor kontrolünde olduğunda önlem alabilirler erken doğan bebeğe diye düşünüyorum. Brn acilden girdim doğuruyorum diyorum inandıramıyorum kimseyi 3 saat boyunca boşu boşuna sancımın düzene girmesini beklediler resmen serum veriyorlar artıyor yok hala inatla serum veriyorlar bir de beni azarlıyorlar sancıların azalmış gibi niye yüzün hala bu halde acı çeker gibi... Ben diyorum sancı sağda sen takıyorsun sola sonra sancı var ama yüksek değil diye bana laf ediyorsun... En son bir doktor geldi 2. Serumdan sonra karnıma bir dokundu direkt sezeryane alıyoruz dedi bende 3 saat hemşireler ebeler tarafından azarlandığımla kaldım... O kadar geç müdahale ettiler ki amelliyathanede suyum geldi ucu ucuna yetiştik resmen.
Ayyy eve geçtim de rahat ettim canım ben inan yatıyorum sürekli hiç bir iş yapmıyorum ama akşamları falan yürüyorum o iyi geliyor düzenli yemek yiyorum baya iyi geldi ev banaİş yerinde de son 9 iş günüm nasipse sonrasında evdeyim. en azından gündüzleri biraz uyur dinlenirim diyorum.
oturmakta artık yoruyor.
bel ağrım yok şükür. ben sancılı regli olan biriydim ömrüm boyunca. bel ağrısından kıvranırdım.
doğumu da bel ağrısıyla hissederim inşallah böylece hemen anlayabilirim diyorum. çünkü şuan bacak ağrısı ve kasılma dışında bi belirtim yok. onlar da uzun süredir var.
Aynen sürekli belirti arıyorum kendimde. Ay belim mi ağrıdı ay kasığım mı battı. Ama yok ne gelen var ne gidenİnşalalh oluyordur. Yoksa halısız perdesiz eve doğacak benimkisi ay bende ilerde doğ artık diye yalvarıyormuşum şeninde baya az kalmış ha
Yaaa ırmakİnşalalh oluyordur. Yoksa halısız perdesiz eve doğacak benimkisi ay bende ilerde doğ artık diye yalvarıyormuşum şeninde baya az kalmış ha
Ay ne nankörüz birimiz doğma daha diyor birimiz hadi gel diyorAynen sürekli belirti arıyorum kendimde. Ay belim mi ağrıdı ay kasığım mı battı. Ama yok ne gelen var ne giden
Kız bende hiçbirşey yoktu doktorda daha gelmez dediydi. Ne rahattım ben şu 1 haftadır doğuranları gördükçe bana bi haller olduYaaa ırmakçocuğun gelesi varsa gelmeyecek haa anaaa anaaa yapaydın bu temizliği sen ben gelene kadar diyecek sana ama sen ne olur olmaz canım çantayı hazırla koy yanına bu bebekler 35’ten sonra patır patır geliyorlar
Çam sakuradaCanım hangi hastanede oldu bu? Merak ettim.
Ay nasıl bir kasılma diye sorsam çok mu saçmalamış olurumKızlar bende dün gece doğuruyorum dedim nasıl bir sancı kasılma. Ne yapsam geçmedi. Dedim oğlum dur daha halılar yıkamadan gelmedi biberon kaynatılmadı çanta hazır değil bekle annecim dedim durdumçocuk doğacağı varsa da durdurdum
Oyyyy annesi maşallahHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
Ayyy çok tatlı ya kuzum benimHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
Ay bilmiyorum daha iyi olur mu ama bide bez gibi bişeyi koynuna koyup kokunu sindirip göndersen alırlar mı kiHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
Sanmıyorum süt dışında dışardan birşey sokmazlar şuan enfeksiyona müsait ya ben yarın taburcu olup çarşamba görmeye gidicem inşallahAy bilmiyorum daha iyi olur mu ama bide bez gibi bişeyi koynuna koyup kokunu sindirip göndersen alırlar mı ki
Ay maşallah annesi bu hemşirelerde şaşırmış mavi şapka yok muymuş koca hastanedeHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik