Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu çizgili pijamayı alan arkadaşım hangi ay aldı ?? Kimdi hatırlayamadım. Beden çok az seçenek var,hangi bedeni alayım ?? 3-6 mı 6-9 mu hangisi mantıklı
DeFacto Erkek Bebek Pijama Takım Çizgili Penye Uzun Kollu Üst Uzun Tulum Alt C3537A524AU

Kızlar siz birşeyler almaya başladınız mı 26 hafta olduk biz.Annem diyor ben 8 aylık doğmuşum benim hep nedense içimde 40 haftayı doldurmadan 37 38 de doğacakmış gibi bir his var ve hiç birşey almadık hala bu ay almam lazım en azında ilk acil hastaneye götürecekleri :KK51:

Bu çizgili pijamayı alan arkadaşım hangi ay aldı ?? Kimdi hatırlayamadım. Beden çok az seçenek var,hangi bedeni alayım ?? 3-6 mı 6-9 mu hangisi mantıklı
DeFacto Erkek Bebek Pijama Takım Çizgili Penye Uzun Kollu Üst Uzun Tulum Alt C3537A524AU
Ben 3-6 ay aldım canım. Attığım fotoğraf 3-6 ay için olan

Acıktım , sıkıldım , huysuzum , şiddetli gazim var ve kabizim. Hosgeldin 3. trimester. Gidiyim de biraz bdvde millete salça olayım.
Atıştır, kocana sar, sen benimle neden ilgilenmiyorsun diye ağla, yürüyüş yap gazı çıkar, su iç iç iç iç sabah da kalkınca soğan sarımsak yağda kavur ye su iç bdv ye gitme burda ketçap idare ederiz

Daha hiçbir şey almayan arkadaş varmış tebrik ediyorum sabrını :) ben işk üç ay zor durdum😀 ama geç de kalma mobilya yatak grubu bazen iki ayda teslimat sağlanıyor ☺️

Sende canını sıkma, üzme kendini,bi hafta dediğin nedir,halledersin misler gibi. Sigarayı bırakmak seni zorluyorsa bırakmam gerek diye kendini şartlama. Onun yerine azalt ancak beslenmene dikkat et. Halledersin bebişim yaaaaa, sen süpersin,şahanesinnnnnn hadi kalk bi kuruyemiş hazırla kendine ❤️
Bugün kendime kota koydum içtiğim zamanları saatli yazıyorum bugünkü kıtaya inş uyacak gibiyim. Yarın 1 tane azaltıcam hadi bakalım diyorum kendime 😅

Arkadaşlar hamilelikte hiç uçuk geçiren oldumu 3 gündür kocaman bir uçuk çıktı dudağımda iyileşmiyorlar da😭 bazı yerlerdede uçuk gebelikte tehlikeli falan diye okudum korktum doktorumda ulaşamadım henüz seminerde imiş sardı beni bir merakla endişe 😟 bilgisi olan varmı
Ağızda tehlikeli değil bende de çıktı. Ama emzirme döneminde çıkınca asla bebeği öpme ve maske tak ben kızımda hep öyle yapıyorum

Eklentiler

• IMG_7654.jpeg
    IMG_7654.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 9
Arkadaşlar kaşınan var mı? Kaburgaların olduğu bölge. Kan sulandırıcı kullanıyorum 10-15 gündür ondan mı acaba?
Çatlamaya meyilli misin? Ben de aspirin kullanıyorum kan sulandırıcı gibi çatlama çok olmaya başladı weleda yağ kullanmaya başladım bi de bunu kullanıyorum nemlendirici

Eklentiler

• IMG_7655.jpeg
    IMG_7655.jpeg
    154 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar siz birşeyler almaya başladınız mı 26 hafta olduk biz.Annem diyor ben 8 aylık doğmuşum benim hep nedense içimde 40 haftayı doldurmadan 37 38 de doğacakmış gibi bir his var ve hiç birşey almadık hala bu ay almam lazım en azında ilk acil hastaneye götürecekleri :KK51:
Ben de hiç bir şey almadım dolap dışında. 😂 kıyafet eksiğim yoktu kızımdan kalma kıyafetler var. Kanguru vs aldım. Ama bebek arabası, beşik, sallanan ana kucağı, plastik küvet vs almadım alırım yaaa modundayım 😂 10 haftaya falan doğacak bebe sanırım sağ erken de olabilir ama yok yani rahat rahat yayılıyorum 😂

Ben de hiç bir şey almadım dolap dışında. 😂 kıyafet eksiğim yoktu kızımdan kalma kıyafetler var. Kanguru vs aldım. Ama bebek arabası, beşik, sallanan ana kucağı, plastik küvet vs almadım alırım yaaa modundayım 😂 10 haftaya falan doğacak bebe sanırım sağ erken de olabilir ama yok yani rahat rahat yayılıyorum 😂
Bende oda yok ilk çocuğum heyecandan hep alırım sanırdım ama hiç öyle olmadım sağdan solda hediyeler harici birşeyi yok yavrumun :KK51:

X