2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay maşallah annesi bu hemşirelerde şaşırmış mavi şapka yok muymuş koca hastanede 😅 neyse anı kalır ilerde bakıp gülerseniz gelinine anlatırsın artık sünnet hikayesi gibi 😅🤣
😂😂 Sorma ya... Benim dediğim ilk şey 51 cm se yenidoğanlara nasıl sığacak bu şimdi diyip ağlamak oldu 😂 abisi kilolu ama kısaydı bu zayıf ama uzun ayyy içim bi hoş oldu ya çok mutluyum 2 gündür ağlayamıyordum görür görmez hüngür hüngür ağladım 😂🥺

😂😂 Sorma ya... Benim dediğim ilk şey 51 cm se yenidoğanlara nasıl sığacak bu şimdi diyip ağlamak oldu 😂 abisi kilolu ama kısaydı bu zayıf ama uzun ayyy içim bi hoş oldu ya çok mutluyum 2 gündür ağlayamıyordum görür görmez hüngür hüngür ağladım 😂🥺
Ay 2 oğluşun mu oldu canım şimdi inşallah seni bunaltmazlar yaramaz çıkmaz ben bazen korkuyorum diyorum ki nasıl yapacağım ben anneliği düşün 2 yıldırda çocuk olsun diye tedavi tüp bebek neler çektiğim halde sen tecrübelisin gerçi ilk olacak benim ya tam Bi belirsizlik 😅😅

Ay nasıl bir kasılma diye sorsam çok mu saçmalamış olurum🫠
Bende hiçbir şey yok korkuyorum 42’ye kadar bekler mi diye çocuk😂
Yok kuzum ne saçmalaması benimde ilk doğum olacak. Ama hissiyatı şöyleydi sanki biri elleriyle karnımı iki yandan sıkıyor ama deli gibi sıkıyor nefes alamıyorum . Bırakır gibi oluyor ama daha da sıkıyor. . Böyle içerde kaslar birbirine girmiş gibi. Bebekte sanki içerde üşümüşte titriyor gibi. Bende de tık yoktu sadece dün akşam böyle oldu. Sende de olsa anlarsın kesin anlamamak mümkün değil 😂

Hanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzun 🥺 pembe şapka takmışlar çok komik 😅
Yaaaaaa oy maşallah maşallah boyuna posuna pembiş şapkasına 🥰🥰 ilerde anlatırsın oğlum neler hazırladım sen acele ettin pembe şapkayla dolandın diye . Sağlıkla büyüsün uzakta olsanız sütünü içecek oğlun 😇😇

Ay 2 oğluşun mu oldu canım şimdi inşallah seni bunaltmazlar yaramaz çıkmaz ben bazen korkuyorum diyorum ki nasıl yapacağım ben anneliği düşün 2 yıldırda çocuk olsun diye tedavi tüp bebek neler çektiğim halde sen tecrübelisin gerçi ilk olacak benim ya tam Bi belirsizlik 😅😅
Ben haylaz bir çocuktum hala da öyleyim bana iki erkek en iyisi 😂 kızın nazından tribnden saçı başı bakımı süsü hrpsinden dsha kolay geliyo bana 😅 3 yaşında bir oğlum var haylazlıkları hep benden öğrenmiştir normslde sessiz sakin çocuk 😂

Yaaaaaa oy maşallah maşallah boyuna posuna pembiş şapkasına 🥰🥰 ilerde anlatırsın oğlum neler hazırladım sen acele ettin pembe şapkayla dolandın diye . Sağlıkla büyüsün uzakta olsanız sütünü içecek oğlun 😇😇
Valla allah öyle bir nasip etti ki sütüm geldi hepsi kolostrum geldi 500 ml yakın sütün geldi 80cc vericeklermiş aralıklarla en korktuğum şeydi hem erken doğdu hemde kucağıma hiç alamadım ya sütüm gelmezse diye korkuyordum 🥺 hemşire bile baya sütün var iyi dedi😅

Annem bana hamileyken yasamis hep anlatir ben karacigere baski yapiyormusum sonrasinda karni inmeye baslayinca gecmis. Gebe okulunda kasinmanin ciddi sorun teskil edecegi derhal doktora basvurulmasi gerektigi soylenmisti doktorunuza danisin ne olur ne olmaz

Hangi gaviskonu kullaniyorsun? Double action pastil olan bana iyi geliyor gunde uc ogun oncesi ve sonrasi seklinde alinabilirmis. Doktorum bu kesmezse lansor baslariz dekiati ama bana iyi geliyor double action olan
Normal gaviskon şurup kullanıyorum gece inanki fayda etmiyor. Bi de onu deyeyim

Kafamı yastığa koymuyorum 😀bildiğin dik pozisyonda uyuyorum tek iyi gelen şey o oldu bana ne gaviscon ne tahin artık kesmiyor maalesef
Oturarak uyumaya çalış canım . Bende şükür bu yok ama arkadaşımda vardı. Ve hep oturarak yarı dik pozisyonda uyurdu mideyi aşağıda bırakmazdı . Faydasını görmüştü umarım sende de işe yarar
Kızlar yemin ederim kafamın altında 2 yastıkla bildiğin oturarak uyuyakalmaya çabalıyorum öyle bile yemek borumun yanması rahatsız ediyor. Resmen uyuyakalmayı bekliyorum ya kızım çok saçlı olur inşallah bu kadar eziyet çektim 🤣🤣🤣

Yok kuzum ne saçmalaması benimde ilk doğum olacak. Ama hissiyatı şöyleydi sanki biri elleriyle karnımı iki yandan sıkıyor ama deli gibi sıkıyor nefes alamıyorum . Bırakır gibi oluyor ama daha da sıkıyor. . Böyle içerde kaslar birbirine girmiş gibi. Bebekte sanki içerde üşümüşte titriyor gibi. Bende de tık yoktu sadece dün akşam böyle oldu. Sende de olsa anlarsın kesin anlamamak mümkün değil 😂
Ay hiç yaşamadım böyle bir şey. Ama iyi anlarmışım kesin😂
O kadar saçma bir ruh halindeyim ki sancım olsa ayrı dert olmasa ayrı dert gibi 😂 Sağlıkla kucağımıza alsaydık bebişleri 😍

Hanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzun 🥺 pembe şapka takmışlar çok komik 😅
Yaaa maşallah 🧿 çok güzel ay çok duygulandım 🥹 bi an önce taburcu olup kavuşursunuz inşallah 😍

Of cok ama cok tatli maşallah🥹🥹 bizim bebişler de şimdi doğsalar bu kdr olcaklar demek ne duygusal doğunca görünce anliycaz diyordum kendi kendime hep, çok şaşirtici geliyo şuan içimizde bu kadarlar mi diyorum ya🥹

Kızlar Braun burun aspiratörü almayı düşünen varsa MediaMarkt ta baya inmiş, mağazadan bulunursa alınabilir. 997 TL’ye inmiş normalde 1500 fln

Of cok ama cok tatli maşallah🥹🥹 bizim bebişler de şimdi doğsalar bu kdr olcaklar demek ne duygusal doğunca görünce anliycaz diyordum kendi kendime hep, çok şaşirtici geliyo şuan içimizde bu kadarlar mi diyorum ya🥹
Oladabilir olmayadabilir 😅 abisi 2 hafta sonra doğmuştu daha kısaydı ama daha kiloluydu🥺 34 haftalık doğdu rüzgarım 🥺 abidi 36 haftalıktı 😊

Oyyyyy kuzucuk maşallah süphanallah çok tatlı Aşlahım nazarlardan korusun güzel ömrü olsun🥹😍❤️🥰

Kızlar yemin ederim kafamın altında 2 yastıkla bildiğin oturarak uyuyakalmaya çabalıyorum öyle bile yemek borumun yanması rahatsız ediyor. Resmen uyuyakalmayı bekliyorum ya kızım çok saçlı olur inşallah bu kadar eziyet çektim 🤣🤣🤣
Kaçıncı haftadasın benimde bir ara zirve yanma oldu acaba dedim kızım saçlı mı batıl inanç ama insan hevesleniyor kel olsun istemem😂😂şimdi 36. Haftadayım kesildi maşallah hiç yanma kalmadı niye bir anda geçti anlamadım da gerçi belki bebeğin duruşundan dolayı oluyordu bilemiyorum

Kaçıncı haftadasın benimde bir ara zirve yanma oldu acaba dedim kızım saçlı mı batıl inanç ama insan hevesleniyor kel olsun istemem😂😂şimdi 36. Haftadayım kesildi maşallah hiç yanma kalmadı niye bir anda geçti anlamadım da gerçi belki bebeğin duruşundan dolayı oluyordu bilemiyorum
Deli gibi mide yanmam vardı oğlum çok az saçlı doğdu 😅

Ay ay maşallah 🧿 Allahım esirgesin çok tatlı bi an önce kavuşun inşallah

X