Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum bugun bır vıdeo ızledım ana kıcagını govdeye takmalı olanlar cok ezıyetlı ve cok kullanıssızmıs.iyi düşün alırken,sadece vıdeo degıl iş yerındekı arkadaslarımda ozellıkle tembıhledı benı araba bakmaya gıderken.kolay kapanan uzun kullanabılecegın modellere bak.

Bana arkadaşım verdi kullanıp sonrasımda geri vereceğim. Dediğin gibi ana kucağı puset de sonraki aylar da kullanılacak olan koltuk da çıplak gövdeye takılıyor çift yönlü travel sistem takıp çıkarma kullanma denemesi yaptım kolay mamas&papas
Sağolun kızlar aklımda bulunsun söyledikleriniz. Bir gidip bakmadan olmayacak galiba içime sinmesi için ☺️

Kizlar mide yanmaniz oluyor mu ?
Oluyor yaa bi ara 2-3 gün üst Üste oldu. Sonra geçti baya olmadı. Şimdi gene oldu. Olduğu gibi süt içiyorum rahatlatıyor
Ben de bebek arabalarinizin agirligini merak ediyorum, benim begendigim 12.5 kilo, burada arabasiz da hicbir sey yapilamiyor. İlk zamanlar araba koltugunu bebekle oldugu gibi kaldirip koyucam, hani o daha bir okey sayilir, cunku arabanin bos hali 9 kilo, yeni dogan koltugu 3-4 kilo, ilk alti ay hallolur gbi de, sonrasinda 12.5 kiloyu gunde iki uc defa indir kaldir bilemedim ya, acaba ben de daha hafif bir secenekle mi devam etsem diye dusunuyorum
Benim ki 7 kilo canımm

Kızlar hepsiburada da U.S. Polo assn kız bebek için 10 lu hastane çıkışı uygun fiyatlı 1070 tl normalde 2000 tl ihtiyacı olan varsa bir baksın ben aldım eklemeye çalışıyorum ama inşallah ekleyebilmişimdşr

U.S. Polo Assn. U.s. Polo Assn Lisanslı Pudra Kız Bebek 10LU Hastane Çıkış Seti

Kızlar selammm 🌸🌸 bime valiz organizeri gelecekmiş böyle bir şey haberiniz olsun 15 Kasım yazıyor 😅 kullanışlı olur mu acaba

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-08-10-27-23-949_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-11-08-10-27-23-949_com.instagram.android.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 18
Bebebao P1 240 ml Elektrikli Süt Sağma Göğüs Pompası (Türkiye Garantili)
#reklamdeğil

Bekleyeni varsa bebek15 koduyla indirimli oluyor. Ben hala pompa konusunda kararsızım. Duruma göre mi alsam? Bebi büyüyünce çalışıcam o zaman mutlaka lazım olcak ama ya emmezse vs vs duruma göre mi alsam hiç bilemedim

Kızlar hamilelikte hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz? Ya benim cildim çok kuruyor yetişemiyorum ellerim ayaklarımın üstü yaralanıyor kanıyor kuruluktan. Kuru havaya hiç gelmiyor cildim. Yardımınıza ihtiyacım var. Temiz içerikli nemlendirici önerir misiniz?
Incıa var canım ben de memnunum #reklamdeğil

Kızlar fikir almaya geldim. İş çıkışı falan böyle bacaklarım üşüyor. Triko takımların altına giymelik böyle rahat tayt önerileriniz var mı? Rahatsız etmeyen, kaşındırmayan, çok kalın olmayan

X