Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Çok doğru işte bıçak saplanır gibi oluyor. Ben de zor dönüyorum. Sabah kalkınca yataktan bebek sanki aşağı doğru bir anda düşüyor gibi alt kısma baskı yapıyor
Dışarı çıktığımda bide çok yürüyünce iç camasir islaniyordu bence altına kaciriyorum bugun onu düşündüm daha öncede oluyordu terleme diye düşünüyordum havalar sicakken😂

Bebek adam kaburgalarıma vuruyor hem de sertçe. Gerçekten çok zor bir şey hamilelik. Hamileligini özleyen falan oluyor mudur acaba
Ay ben ne kızımın hamileliğini özledim nede seneler sonra şimdiki hamileliğimi özlerim. Özleyenler uzaylı bence 🤪
Doktoruma vajinada sol tarafta ağrımdan bahsettim dolgunluk gibi değil de acıyor orası.Bu vajinadaki kemiklerden soldaki ağrıyor benim.Doktor çatı ağrısı dedi ona.Bazen yürürken oluyor bazen yatakta dönerken.Dolgunluk da arada oluyor ama kafası aşağıda diye galiba yürürken veya yatarken acayip rahatsız ediyor🥲
Yaaa bi kaç gündür bende de bu var. Bende düşünüyordum neden acaba diye. Sabahları uyandığımda özellikle yataktan kalkınca vajina kemiklerim öyle bir acıyor ağrıyor ki. Anlamadım sebebini

Cnm ben oğlumda doğuma 64le hamile kaldım 76yla doğum yaptım.ve bı iki ay içinde verdim bütün kiloları .oğlum kolikti yatmazdi kucakta gece gündüz gezerdik evin içinde.pandemi donemydi bide.bebek arabasında asla durmazdi dışarda da.bel ağrım çok fenaydı ağlardım ağrıdan.gecen yıl eylulde hamile kaldım bı kaç kilo aldım sonra kürtaj olmak zorunda kaldim.simdi 66yla hamile kaldım şuan 77yim.belim arada ağrıyor .doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum.insallah ağrımaz .çünkü bel tutmuyor doğum sonrası.ama bu kişiden kişiye değişiyor ağrı olayı.
Valla insallah dogumdan sonra falan agrimaz sinir oluyorum😬
Ay allah seni sesli güldürdün beni şu halimle 😂😂😂 maşallah selamlar anneciğine ozaman sırrı bizimlede paylaşırsa seviniriz 🤭
Genetik aktarim der gecer 9. Cocugum ben bu arada🤣 dogudaki aşiretlere taş cikartiriz 🤣
Lady Luck Lady Luck canım madre şuan stoklarda yok muhtemelen yakında yeni stok girilir fakat birde şu model dikkati mi çekti park beşikte tecrübeli olduğundan sana sormak istedim. Bu model hakkında ne düşünüyorsun böyle birşeye gerek var mı sence?

Kiz bu daha guzel🤣 ekstralari var yandan acikiyor ana kucagi var guzel begendim

Depend almayan varsa alsın kızlar 3 paket aldım ben
3 paket çok canim bence 2 oaket almiştim 1.5 paketi duruyor simdi 2. Bebekte kullancam🤣 onu giymek çile geldi bana ya ped daha pratik sadece hastanede kullandim

Kizlar sgk olan biri asgari ucret ile rapor dogum ucreti ne aliyor merak ettim🤣 ona göre harcama hedefi yapayim🤣

Valla insallah dogumdan sonra falan agrimaz sinir oluyorum😬

Genetik aktarim der gecer 9. Cocugum ben bu arada🤣 dogudaki aşiretlere taş cikartiriz 🤣

Kiz bu daha guzel🤣 ekstralari var yandan acikiyor ana kucagi var guzel begendim
Genetiğini seveyim 😂
İşte emin olamadım madre güzel falan dedin ya ona odaklandım ben hep 😂

Teşekkür ederim. Banada kendini çok yorma bir sonraki kontrolde duruma göre yönlendireceğim dedi. Ben geçen sene Histeroskopiyle rahim genişletme ameliyatı oldum, o nedenle başından beri takip ediliyor. şuan 30+3 deyim. 32 de kesin izne çıkaralım evde dinlen dedi doktor. Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?
Progestan kullanıyorum günde 2 kere

Kızlar Dagi de indrim var emzirme atleti almamıştım alanlar bedenleri nasıl seçti doğumdan sonra hafif göbek giderse çok büyük almak istemiyorum şuan 73 kiloyum 40 beden nasıl olur ki🤦🏼‍♀️
Ben de almayı düşünüyorum, bunlar kapsız galiba. Acaba çok belli eder mi uçları, kaplı mı almak lazım karar veremedim bir türlü 🙄

Hem kendim istiyordum sezaryen olmasını çünkü güzel bir normal doğum sürecim olmadı. Hemde şuan zorunlu sezaryene döndü plasentam aşağıda olduğu için canım.
Evet ya bazı kişiler bunu diyor. Üçüncü doğumunu yapan kuzenim üçüncüyü sezaryen oldu. Benim normal doğumlarım çok zor oluyprdu dedi.

5 fıtığa rağmen epidural olabiliyormuş demekki. Valla helal olsun inş tez zamanda tedavisini olursunuz geçer ne diyim bilemedim 🙄
Anestezi iğnesinin yapıldığı yerle, fıtık yerlerinin alakası yok demişti anestezi doktorum. Dahası boyun fıtığım da var, çok ağrı çekiyorum. Doğumdan sonra tekrar emara falan gireceğim

2022 bir arkadaş çalışırken 35-36 haftalıkken acil sezeryanla doğum yaptı 16 haftasını da doğumdan sonra kullandı.

Erken doğum hâlinde kullanılmayan doğum öncesi süreler ne olur?​

İş Kanunu 74'üncü madde hükmü gereğince; "Kadın işçinin erken doğum yapması hâlinde ise doğumdan önce kullanamadığı çalıştırılmayacak süreler, doğum sonrası sürelere eklenmek suretiyle kullandırılır."

Googleda aradığınızda da bu şekilde bulabilirsiniz.
Bende sonraya kullanılır die biliyorum.
Ay ben ne kızımın hamileliğini özledim nede seneler sonra şimdiki hamileliğimi özlerim. Özleyenler uzaylı bence 🤪

Yaaa bi kaç gündür bende de bu var. Bende düşünüyordum neden acaba diye. Sabahları uyandığımda özellikle yataktan kalkınca vajina kemiklerim öyle bir acıyor ağrıyor ki. Anlamadım sebebini
Kız hamisken bebeğin karninda oynaması faln ben onları özledim 🤣yaa bu çatı ağrısı beni öldürüyor kemik fln kalmıyor.sanki kırılıyor 🥴

X