Ay maşallah annesi bu hemşirelerde şaşırmış mavi şapka yok muymuş koca hastanedeneyse anı kalır ilerde bakıp gülerseniz gelinine anlatırsın artık sünnet hikayesi gibi
Ay 2 oğluşun mu oldu canım şimdi inşallah seni bunaltmazlar yaramaz çıkmaz ben bazen korkuyorum diyorum ki nasıl yapacağım ben anneliği düşün 2 yıldırda çocuk olsun diye tedavi tüp bebek neler çektiğim halde sen tecrübelisin gerçi ilk olacak benim ya tam Bi belirsizlikSorma ya... Benim dediğim ilk şey 51 cm se yenidoğanlara nasıl sığacak bu şimdi diyip ağlamak oldu abisi kilolu ama kısaydı bu zayıf ama uzun ayyy içim bi hoş oldu ya çok mutluyum 2 gündür ağlayamıyordum görür görmez hüngür hüngür ağladım
Yok kuzum ne saçmalaması benimde ilk doğum olacak. Ama hissiyatı şöyleydi sanki biri elleriyle karnımı iki yandan sıkıyor ama deli gibi sıkıyor nefes alamıyorum . Bırakır gibi oluyor ama daha da sıkıyor. . Böyle içerde kaslar birbirine girmiş gibi. Bebekte sanki içerde üşümüşte titriyor gibi. Bende de tık yoktu sadece dün akşam böyle oldu. Sende de olsa anlarsın kesin anlamamak mümkün değilAy nasıl bir kasılma diye sorsam çok mu saçmalamış olurum
Bende hiçbir şey yok korkuyorum 42’ye kadar bekler mi diye çocuk
Yaaaaaa oy maşallah maşallah boyuna posuna pembiş şapkasınaHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
Ben haylaz bir çocuktum hala da öyleyim bana iki erkek en iyisiAy 2 oğluşun mu oldu canım şimdi inşallah seni bunaltmazlar yaramaz çıkmaz ben bazen korkuyorum diyorum ki nasıl yapacağım ben anneliği düşün 2 yıldırda çocuk olsun diye tedavi tüp bebek neler çektiğim halde sen tecrübelisin gerçi ilk olacak benim ya tam Bi belirsizlik
Valla allah öyle bir nasip etti ki sütüm geldi hepsi kolostrum geldi 500 ml yakın sütün geldi 80cc vericeklermiş aralıklarla en korktuğum şeydi hem erken doğdu hemde kucağıma hiç alamadım ya sütüm gelmezse diye korkuyordumYaaaaaa oy maşallah maşallah boyuna posuna pembiş şapkasınailerde anlatırsın oğlum neler hazırladım sen acele ettin pembe şapkayla dolandın diye . Sağlıkla büyüsün uzakta olsanız sütünü içecek oğlun
Normal gaviskon şurup kullanıyorum gece inanki fayda etmiyor. Bi de onu deyeyimAnnem bana hamileyken yasamis hep anlatir ben karacigere baski yapiyormusum sonrasinda karni inmeye baslayinca gecmis. Gebe okulunda kasinmanin ciddi sorun teskil edecegi derhal doktora basvurulmasi gerektigi soylenmisti doktorunuza danisin ne olur ne olmaz
Hangi gaviskonu kullaniyorsun? Double action pastil olan bana iyi geliyor gunde uc ogun oncesi ve sonrasi seklinde alinabilirmis. Doktorum bu kesmezse lansor baslariz dekiati ama bana iyi geliyor double action olan
Kafamı yastığa koymuyorumbildiğin dik pozisyonda uyuyorum tek iyi gelen şey o oldu bana ne gaviscon ne tahin artık kesmiyor maalesef
Kızlar yemin ederim kafamın altında 2 yastıkla bildiğin oturarak uyuyakalmaya çabalıyorum öyle bile yemek borumun yanması rahatsız ediyor. Resmen uyuyakalmayı bekliyorum ya kızım çok saçlı olur inşallah bu kadar eziyet çektimOturarak uyumaya çalış canım . Bende şükür bu yok ama arkadaşımda vardı. Ve hep oturarak yarı dik pozisyonda uyurdu mideyi aşağıda bırakmazdı . Faydasını görmüştü umarım sende de işe yarar
Ay hiç yaşamadım böyle bir şey. Ama iyi anlarmışım kesinYok kuzum ne saçmalaması benimde ilk doğum olacak. Ama hissiyatı şöyleydi sanki biri elleriyle karnımı iki yandan sıkıyor ama deli gibi sıkıyor nefes alamıyorum . Bırakır gibi oluyor ama daha da sıkıyor. . Böyle içerde kaslar birbirine girmiş gibi. Bebekte sanki içerde üşümüşte titriyor gibi. Bende de tık yoktu sadece dün akşam böyle oldu. Sende de olsa anlarsın kesin anlamamak mümkün değil
Yaaa maşallahHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
3. Hain aramıza hoşgeldinKızlar aranızdaki hain benmişim29 Ekime gün aldıkk
Of cok ama cok tatli maşallahHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
Oladabilir olmayadabilirOf cok ama cok tatli maşallahbizim bebişler de şimdi doğsalar bu kdr olcaklar demek ne duygusal doğunca görünce anliycaz diyordum kendi kendime hep, çok şaşirtici geliyo şuan içimizde bu kadarlar mi diyorum ya
Oyyyyy kuzucuk maşallah süphanallah çok tatlı Aşlahım nazarlardan korusun güzel ömrü olsunHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik
Kaçıncı haftadasın benimde bir ara zirve yanma oldu acaba dedim kızım saçlı mı batıl inanç ama insan hevesleniyor kel olsun istememKızlar yemin ederim kafamın altında 2 yastıkla bildiğin oturarak uyuyakalmaya çabalıyorum öyle bile yemek borumun yanması rahatsız ediyor. Resmen uyuyakalmayı bekliyorum ya kızım çok saçlı olur inşallah bu kadar eziyet çektim
Deli gibi mide yanmam vardı oğlum çok az saçlı doğduKaçıncı haftadasın benimde bir ara zirve yanma oldu acaba dedim kızım saçlı mı batıl inanç ama insan hevesleniyor kel olsun istememşimdi 36. Haftadayım kesildi maşallah hiç yanma kalmadı niye bir anda geçti anlamadım da gerçi belki bebeğin duruşundan dolayı oluyordu bilemiyorum
Ay ay maşallahHanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzunpembe şapka takmışlar çok komik