Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günde mi 😔 bence haftada bir iki kere tatmin olmasına manuel el dille artık yardımcı olmaya çalışın yapacak bisey yok yani alışsın.. benim eşimde istekliydi Dr bi hafta falan yasaklamıştı sonra serbest dedi ama progeston ilaç kullanıyorum o da penise geliyor diye komple vazgeçti 🤣 çok şükür dedim… genel olarak akşamları vs uyuduğum için haftasonu ancak beni yakalıyor onda da elimden(!) geleni yapıyorum
Yok kız biz günlük yapmıyoruz normalde de zaten 10-15 gün yapmasak itiraz etmezdi şimdi yasak diye isyanlarda günlük yapalım desem yok demeyecek durumda sizin yine iyi vazgeçmiş fitil olarak kullanıyorsan rahatsız olması iyi olmuş mecbur normal ilişki yasak olduğu için Allah ne verdiyse öyle yapmaya çalışıyorum

Kızlar az önce çıktım kontrolden :) haftasına göre +2 gün ilerideymis, çok tatlıydı hiç durmadı ultrason boyunca 😬 veeeeee bir premses de benden geliyor ☺️ ilk tahmin erkekti ama net olarak bacak arasını gösterdi kızımız olacak Mervenur277 Mervenur277 canım listeye ekler misin ?
Hayırlı olsun canım prenses💕 Babamda az önce bana doktora gerek yok senin kızın olacak diyor dkdahah

Günaydın hanımlar benim bugün dr kontrolüm vardı her şey yolunda dedi cinsiyetini söylemedi yine inatla 16. Haftada söylerim dedi ama ultrasonda sanki erkek görünüyor bi bakar mısınız rica etsem 😊
Cinsel organı kaplumbağa şeklindeyse erkek hamburger gibi 3 katmanlı gözüküyorsa kız canım bu bariz erkek gözüküyor hayırlı olsun 😄

Kızlar az önce çıktım kontrolden :) haftasına göre +2 gün ilerideymis, çok tatlıydı hiç durmadı ultrason boyunca 😬 veeeeee bir premses de benden geliyor ☺️ ilk tahmin erkekti ama net olarak bacak arasını gösterdi kızımız olacak Mervenur277 Mervenur277 canım listeye ekler misin ?
Maşallah kuzucum sağlıkla gelsin🌸

Bacak arası görüntüsü bu şekildeydi bu arada kızlar belki fikir olur merak edenlere

Eklentiler

• IMG-20241108-WA0009.jpeg
    IMG-20241108-WA0009.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar Miele elektrik süpürgesi kullanan memnun olan var mı? İndirim varmış süpürgem bozuldu? Teknik servisleri falan nasıl acaba

X