Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kayınvalidem ve 4,5 kg bebesi doğan arkadaşım sürekli büyük al diye darlıyorlar beni🙄
4.5 kilo doğarsa zaten direk 3 aylık giyer ama gelişimine göre bellidir az çok seker yoksa haftasına uyumluysa 4.5 kilo da doğmaz heralde

Kızlar sol kasığımda çok ağrı oldu bugün benim ya. 28. Haftadayım. Sanki spor yapmışım da zorlamışım gibi. Erken doğum hikayelerini okudukça anksiyetem azıyo sürekli. Canım da hiç tatlı değil normalde, acaba çok mu ağrıyo doktora mı gitmeyelim de dayanıyor muyum diye gözüme uyku girmiyor. Bu dönemde ağrılar normal sanırım di mi? En hızlı büyüdüğü zamanlar galiba. İçimi ferahlatın gözünüzü seveyim 😂

benim perinatolog da 32 de ciğer geliştirici yapıp 34u görürüz inşallah diyor 🤣🤣🤣 ben 20 ocak diyorum hala
Valla ciğer geliştiriciyi bana ne zaman vururlar onu da hiç konuşmadık sağolsunlar ben sormadan bilgi vermeyi çoğu zaman unutuyor sonradan aklına geliyor her şey 🥲

Kızlar sol kasığımda çok ağrı oldu bugün benim ya. 28. Haftadayım. Sanki spor yapmışım da zorlamışım gibi. Erken doğum hikayelerini okudukça anksiyetem azıyo sürekli. Canım da hiç tatlı değil normalde, acaba çok mu ağrıyo doktora mı gitmeyelim de dayanıyor muyum diye gözüme uyku girmiyor. Bu dönemde ağrılar normal sanırım di mi? En hızlı büyüdüğü zamanlar galiba. İçimi ferahlatın gözünüzü seveyim 😂
Eğer enfeksiyon yoksa yeterli magnezyum alıyorsan karnın komple taş gibi olup yani kasılıp gevşemiyorsa düzenli, sorun yoktur. Olur bu zamanlar normal.

X