Aminnnn canım benim sende iyi ol sen nasılsın toparlayabildin mi. Şükür sütün falan geldi allahtan . Ama kendine de dikkat etİnşallah öyle olur olmazsa da sorun değil yeter ki sağlıklı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn canım benim sende iyi ol sen nasılsın toparlayabildin mi. Şükür sütün falan geldi allahtan . Ama kendine de dikkat etİnşallah öyle olur olmazsa da sorun değil yeter ki sağlıklı olsun
Hayır bunu ultrasonda göremezler. Boyut olarak 37 haftalıktı ama gelişim olarak adete göre düşündüğümüzde 34 haftalıktı. 37 dedikleri sadece cüssesi kilosu boyu anlayacağın öyle detaylı bakmadılar.Benim doktorum 34 ten sonra ciğer geliştirici vurmuyoruz önermiyoruz demişti canım şimdi ben de şüpheye düştüm birde senin bebek 34 ama 37 gelişimli değil miydi o 37 organları kapsamıyor mu yani bu durumda
Oksapar bendede var 38sonu bırakıp doğumdan sonra 6 hafta daha kullanıcaz dedi banadaAy evet ya o ablalar hiç özenmiyor tabikide bende kendim gibi beklemiyorum ama bende dolap içi temizliği için çağırdım dolap kapaklarını silmişler sadece . Ee ben dolap içi temizliğine çağırmışım tek istediğim de o niye silmiyorsun demi.
Oskapr içinde bende kullanıyorum doktor bana doğumdan sonra 15 gün daha kullanacaksın demişti bakalım sana ne dicek doktor .
Bu bacak kasılması içinde doktor eşin gece yatmadan ayağına masaj yapsın. Ayakta bileğinden dizine doğru yukarı yukarı masaj yapsın çok ise yarar demişti: o masajdan beri hiç kasılmam olmadı. Birde kasıldıgı an ayağa kalk üzerine bas direk geçiyor aklında olsun. Ama masajı kesinlikle tavsiye ederim 1/2 dk Yapıyor tüm gece rahatım .
Bence bu kişiye göre doza göre değişiyor. Ben oksapar dışında kan sulandırıcı hapta kullanıyordum mesela günde 2 kez onu ilk 1 e düşürdü sonra 35 de kesti sadece iğne devam dedi. Kişiye bağlı galibaOksapar bendede var 38sonu bırakıp doğumdan sonra 6 hafta daha kullanıcaz dedi banada
Evet canım öyle oluyor önde olması demek genelde kilo ve boy olarak önde olmak oluyor galiba . Geri kalanlar adete göre devam ediyor sanki.Hayır bunu ultrasonda göremezler. Boyut olarak 37 haftalıktı ama gelişim olarak adete göre düşündüğümüzde 34 haftalıktı. 37 dedikleri sadece cüssesi kilosu boyu anlayacağın öyle detaylı bakmadılar.
Tabi bende Factor V olduğu için böyleBence bu kişiye göre doza göre değişiyor. Ben oksapar dışında kan sulandırıcı hapta kullanıyordum mesela günde 2 kez onu ilk 1 e düşürdü sonra 35 de kesti sadece iğne devam dedi. Kişiye bağlı galiba
Hiçbir belirtim yoktu rahim uzunluğu iyiydi suyum iyiydi sancı kasılma hiçbirşeyim yoktu şu son iki gündür bana birşeyler olmaya başladı. Cumartesi inanılmaz bir sırt bel ağrısıyla uyandım ardından da düzenli kasılmalar başladı işte. Ciğer geliştiricinin 34 de vurulmadığını bilmiyordum ama en azından doktor kontrolünde olduğunda önlem alabilirler erken doğan bebeğe diye düşünüyorum. Brn acilden girdim doğuruyorum diyorum inandıramıyorum kimseyi 3 saat boyunca boşu boşuna sancımın düzene girmesini beklediler resmen serum veriyorlar artıyor yok hala inatla serum veriyorlar bir de beni azarlıyorlar sancıların azalmış gibi niye yüzün hala bu halde acı çeker gibi... Ben diyorum sancı sağda sen takıyorsun sola sonra sancı var ama yüksek değil diye bana laf ediyorsun... En son bir doktor geldi 2. Serumdan sonra karnıma bir dokundu direkt sezeryane alıyoruz dedi bende 3 saat hemşireler ebeler tarafından azarlandığımla kaldım... O kadar geç müdahale ettiler ki amelliyathanede suyum geldi ucu ucuna yetiştik resmen.Benim doktorum 34 ten sonra ciğer geliştirici vurmuyoruz önermiyoruz demişti canım şimdi ben de şüpheye düştüm birde senin bebek 34 ama 37 gelişimli değil miydi o 37 organları kapsamıyor mu yani bu durumda
Hangi hastanede oldu kuzum bu çok geçmiş olsunHiçbir belirtim yoktu rahim uzunluğu iyiydi suyum iyiydi sancı kasılma hiçbirşeyim yoktu şu son iki gündür bana birşeyler olmaya başladı. Cumartesi inanılmaz bir sırt bel ağrısıyla uyandım ardından da düzenli kasılmalar başladı işte. Ciğer geliştiricinin 34 de vurulmadığını bilmiyordum ama en azından doktor kontrolünde olduğunda önlem alabilirler erken doğan bebeğe diye düşünüyorum. Brn acilden girdim doğuruyorum diyorum inandıramıyorum kimseyi 3 saat boyunca boşu boşuna sancımın düzene girmesini beklediler resmen serum veriyorlar artıyor yok hala inatla serum veriyorlar bir de beni azarlıyorlar sancıların azalmış gibi niye yüzün hala bu halde acı çeker gibi... Ben diyorum sancı sağda sen takıyorsun sola sonra sancı var ama yüksek değil diye bana laf ediyorsun... En son bir doktor geldi 2. Serumdan sonra karnıma bir dokundu direkt sezeryane alıyoruz dedi bende 3 saat hemşireler ebeler tarafından azarlandığımla kaldım... O kadar geç müdahale ettiler ki amelliyathanede suyum geldi ucu ucuna yetiştik resmen.
Aynen öyle geçen hafta çarşamba kontrolde doktor da öyle dedi 33 haftalık ama büyüklüğü 35 ile uyumlu. Dedim hangisine göre takip etmeliyim o da 33 e göre takip et çünkü gelişimi adetle uyumlu oluyor dediEvet canım öyle oluyor önde olması demek genelde kilo ve boy olarak önde olmak oluyor galiba . Geri kalanlar adete göre devam ediyor sanki.
PAI GEN MUTASYONU var bende de. Başından beri oksapar kullanıyorum bi de tüp bebek olunca önlem amaçlı başlamıştık sonra 12. haftada kan tahliliyle devam etme karar aldık. coraspirin de vardı ama kesti onu 12. haftada sadece oksapar vuruluyorum. 5. aydan itibaren de gün aşırı vuruluyorum açıkçası.Tabi bende Factor V olduğu için böyle
Çam sakura büyük hastane ama yoğun bakımları dolu oğlum başka hastanede şuanda göremedim bile inşallah bugün haber alıcazHangi hastanede oldu kuzum bu çok geçmiş olsun
Resmen travma yaratmışlar azarlar gibi birde Rabbim iyi doktor hemşireyle karşılaştırsın gerçekten doktor önemli ebe daha da önemli bizim stresimiz bize yetiyor zatenHiçbir belirtim yoktu rahim uzunluğu iyiydi suyum iyiydi sancı kasılma hiçbirşeyim yoktu şu son iki gündür bana birşeyler olmaya başladı. Cumartesi inanılmaz bir sırt bel ağrısıyla uyandım ardından da düzenli kasılmalar başladı işte. Ciğer geliştiricinin 34 de vurulmadığını bilmiyordum ama en azından doktor kontrolünde olduğunda önlem alabilirler erken doğan bebeğe diye düşünüyorum. Brn acilden girdim doğuruyorum diyorum inandıramıyorum kimseyi 3 saat boyunca boşu boşuna sancımın düzene girmesini beklediler resmen serum veriyorlar artıyor yok hala inatla serum veriyorlar bir de beni azarlıyorlar sancıların azalmış gibi niye yüzün hala bu halde acı çeker gibi... Ben diyorum sancı sağda sen takıyorsun sola sonra sancı var ama yüksek değil diye bana laf ediyorsun... En son bir doktor geldi 2. Serumdan sonra karnıma bir dokundu direkt sezeryane alıyoruz dedi bende 3 saat hemşireler ebeler tarafından azarlandığımla kaldım... O kadar geç müdahale ettiler ki amelliyathanede suyum geldi ucu ucuna yetiştik resmen.
Ben de 1 aydır kola geçtim koldan vuruyorum oksaparı karnım kabul etmedi daha hep şişti birde vururken ilaç geri geri çıktı hep son zamanlarda iğneyi çıkarırken kara kanlı fışkırıyordu doktorda bu zamandan sonra karından olmaz kola geçeceksin dediPAI GEN MUTASYONU var bende de. Başından beri oksapar kullanıyorum bi de tüp bebek olunca önlem amaçlı başlamıştık sonra 12. haftada kan tahliliyle devam etme karar aldık. coraspirin de vardı ama kesti onu 12. haftada sadece oksapar vuruluyorum. 5. aydan itibaren de gün aşırı vuruluyorum açıkçası.
karnım da sertleştiğinden ve bacaktan koldan hiç vurmadığımdan da zor oluyor artık vurması. hep karından devam ediyoruz.
bakalım bu cumartesi ne diyecek doktorum.
Ay evet ya o ablalar hiç özenmiyor tabikide bende kendim gibi beklemiyorum ama bende dolap içi temizliği için çağırdım dolap kapaklarını silmişler sadece . Ee ben dolap içi temizliğine çağırmışım tek istediğim de o niye silmiyorsun demi.
Oskapr içinde bende kullanıyorum doktor bana doğumdan sonra 15 gün daha kullanacaksın demişti bakalım sana ne dicek doktor .
Bu bacak kasılması içinde doktor eşin gece yatmadan ayağına masaj yapsın. Ayakta bileğinden dizine doğru yukarı yukarı masaj yapsın çok ise yarar demişti: o masajdan beri hiç kasılmam olmadı. Birde kasıldıgı an ayağa kalk üzerine bas direk geçiyor aklında olsun. Ama masajı kesinlikle tavsiye ederim 1/2 dk Yapıyor tüm gece rahatım .
Neyse ki amelliyatımdakiler olsun odaya çıktıktan sonra olsun herkes çok iyiydi ben sıkıntıyı acilde yaşadım. Amelliyattaki doktorla hemşire saolsun panik atak geçirmedim ama orda da tam uyuşmadan kesildim acı hissettim ama olsun be yine de ilk oğlumdaki kadar travmatik değildi doğumum sıkıntı acildeydi işte...Resmen travma yaratmışlar azarlar gibi birde Rabbim iyi doktor hemşireyle karşılaştırsın gerçekten doktor önemli ebe daha da önemli bizim stresimiz bize yetiyor zaten
Minikler hep çok kuvvetli olur derler Rabbim tez zamanda birbirinize kavuştursun. Siz iyileşip güçlenmeye bakın eve geçtiğinizde bıdığınız size her şeyi unutturacakÇam sakura büyük hastane ama yoğun bakımları dolu oğlum başka hastanede şuanda göremedim bile inşallah bugün haber alıcaz
koldan denemedim hiç. bacaktan da cesaret edemedim. ama doktor vurma derse mecbur denicem bi cesaret.Ben de 1 aydır kola geçtim koldan vuruyorum oksaparı karnım kabul etmedi daha hep şişti birde vururken ilaç geri geri çıktı hep son zamanlarda iğneyi çıkarırken kara kanlı fışkırıyordu doktorda bu zamandan sonra karından olmaz kola geçeceksin dedi
Burda bebekler ağlıyor sürekli oğlumun sesi nasıldır acaba diye diye içim içimi kemirdi bir de iki kere yanlışlıkla başkasının bebeğini odama getirdiler. Her gelen temizlikçi bebek nerde diyor biraz üzücü ama geçecek biliyorumMinikler hep çok kuvvetli olur derler Rabbim tez zamanda birbirinize kavuştursun. Siz iyileşip güçlenmeye bakın eve geçtiğinizde bıdığınız size her şeyi unutturacak
Canım tez zaman da kavuşursunuz inşallah. Seni bekliyordur minik adamında sabırsızlıkla. az kaldı inşallah kavuuşmanıza.Burda bebekler ağlıyor sürekli oğlumun sesi nasıldır acaba diye diye içim içimi kemirdi bir de iki kere yanlışlıkla başkasının bebeğini odama getirdiler. Her gelen temizlikçi bebek nerde diyor biraz üzücü ama geçecek biliyorum