Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Atıştır, kocana sar, sen benimle neden ilgilenmiyorsun diye ağla, yürüyüş yap gazı çıkar, su iç iç iç iç sabah da kalkınca soğan sarımsak yağda kavur ye su iç bdv ye gitme burda ketçap idare ederiz
gittim sarmadı banlanmalik konu aradım veya sexili mexili filan yok millet gebelik testi atıyor. 🤣🤣🤣 eşime sardım o da hormonların yükseldi diyip alttan aldı fındık getirdi onları kemirdim. yürüdüm masaj da yaptım.biraz iyi geldi

Ben de hiç bir şey almadım dolap dışında. 😂 kıyafet eksiğim yoktu kızımdan kalma kıyafetler var. Kanguru vs aldım. Ama bebek arabası, beşik, sallanan ana kucağı, plastik küvet vs almadım alırım yaaa modundayım 😂 10 haftaya falan doğacak bebe sanırım sağ erken de olabilir ama yok yani rahat rahat yayılıyorum 😂
benim biraz kıyafet var o kadar hastaneden çıkaracak kadar arabası vardı yatakla puset aldım o kadar. daha dolap ve oda yok ortada perde ve hali da almam lazım kişisel bakımlarını hiçbiri yok. çok rahatım ben de en büyük erken doğurma adayıyım bir de 🤣🤣🤣 ama 38 de 20 ocak civarı doğuracak gibi hissediyorum kendimi

yenidogan beş tane aldım 7 8 tane 0 3 ay aldım. 3 6 ve 6 9 luk kafama göre çok beğendiysen aldım.
1 takım hediye geldi içeriği çok battaniye,uzun kollu kısa kollu zıbın önlük bere eldiven vs bir tanede ben almak istiyorum sadece alt üst bere önlüklü
Bana da bir tane hediye gelmişti ama inanılmaz küçük geliyor gözüme 🥲 en üstteki hastane çıkışı, diğerleriyle farkına bakın

d6830eee-efdc-4d7d-9a14-3373ca547a16.jpeg

Bana da bir tane hediye gelmişti ama inanılmaz küçük geliyor gözüme 🥲 en üstteki hastane çıkışı, diğerleriyle farkına bakın

Eki Görüntüle 3500948
ayyy güle güle giysin tosuncuk ama o kadar küçük oluyor ilk altı ay yüzde yüz büyüyerek iki katı oluyor. hayatımızda öyle hizli bir büyüme dönemi yok bir daha. gözüne küçük geliyor ya 4 5 ay sonra arkadakine gececek

gittim sarmadı banlanmalik konu aradım veya sexili mexili filan yok millet gebelik testi atıyor. 🤣🤣🤣 eşime sardım o da hormonların yükseldi diyip alttan aldı fındık getirdi onları kemirdim. yürüdüm masaj da yaptım.biraz iyi geldi
Müge anlı izle Xe gir ya da YouTube’dan yağmur çevik magazin programı falan izle aşırı güzel oluyor tam guilty pleasure 😂

ayyy güle güle giysin tosuncuk ama o kadar küçük oluyor ilk altı ay yüzde yüz büyüyerek iki katı oluyor. hayatımızda öyle hizli bir büyüme dönemi yok bir daha. gözüne küçük geliyor ya 4 5 ay sonra arkadakine gececek
Kayınvalidem ve 4,5 kg bebesi doğan arkadaşım sürekli büyük al diye darlıyorlar beni🙄

benim biraz kıyafet var o kadar hastaneden çıkaracak kadar arabası vardı yatakla puset aldım o kadar. daha dolap ve oda yok ortada perde ve hali da almam lazım kişisel bakımlarını hiçbiri yok. çok rahatım ben de en büyük erken doğurma adayıyım bir de 🤣🤣🤣 ama 38 de 20 ocak civarı doğuracak gibi hissediyorum kendimi
Kız sen gibiyim ben de doktorum 32den sonra risk arz ediyorsun dedi. Seni riskli değil fazla riskli olarak kaydettim dedi 😂 dedim övüyon mu ağzıma mı ediyon 😂😂 bu şekil özel olmak istemiyorum ya sıradan çinko karbon pil olaydım 😂😂

He ya başta 500 500 alan bebe sonra 50 gram alsa keşke gözünün yağını yeyim yemek ye ulan mod on 😂😂

Benim şuana kadar hayatımda her istediğim heves ettiğim şeyler çok zor oldu yada son anda büyük imtihanlar geçirdim erkenden alıp anılarıyla kahrolurum diye hiç elim gitmedi yoksa annesi ona kurban olur ruhsuz ne demek ya aşk olsun canımdan bir parça o benim
Ay bozulma ya esprisine dedim Allah korusun deme öyle şeyler bizim ailede hevessiz gaisiz sabırlı kişilere denir o hakaret değil espri. Benden daha sakinsin ya hem de ilk çocuk espri yaptım 🥲

Kız sen gibiyim ben de doktorum 32den sonra risk arz ediyorsun dedi. Seni riskli değil fazla riskli olarak kaydettim dedi 😂 dedim övüyon mu ağzıma mı ediyon 😂😂 bu şekil özel olmak istemiyorum ya sıradan çinko karbon pil olaydım 😂😂
benim perinatolog da 32 de ciğer geliştirici yapıp 34u görürüz inşallah diyor 🤣🤣🤣 ben 20 ocak diyorum hala

X