- 30 Haziran 2013
- 20.949
- 16.128
ilginç konu yoktu orası da sarmadıAllah aşkına konum at ben de geleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilginç konu yoktu orası da sarmadıAllah aşkına konum at ben de geleyim
duphalac verdi dr bana da ama bugün dona rağmen kabizim nasıl bir hormonlar bu arkadaş bu ilacı araştırayım burada var mı bakayimCanım bak benim doktorum demir içince kabız oluyorum diye bana bunu yazdı
yenidogan beş tane aldım 7 8 tane 0 3 ay aldım. 3 6 ve 6 9 luk kafama göre çok beğendiysen aldım.Ya kızlar hastane çıkışı alıyor musunuz? Yoksa çok mu küçük onlar?
gittim sarmadı banlanmalik konu aradım veya sexili mexili filan yok millet gebelik testi atıyor. eşime sardım o da hormonların yükseldi diyip alttan aldı fındık getirdi onları kemirdim. yürüdüm masaj da yaptım.biraz iyi geldiAtıştır, kocana sar, sen benimle neden ilgilenmiyorsun diye ağla, yürüyüş yap gazı çıkar, su iç iç iç iç sabah da kalkınca soğan sarımsak yağda kavur ye su iç bdv ye gitme burda ketçap idare ederiz
1 takım hediye geldi içeriği çok battaniye,uzun kollu kısa kollu zıbın önlük bere eldiven vs bir tanede ben almak istiyorum sadece alt üst bere önlüklüYa kızlar hastane çıkışı alıyor musunuz? Yoksa çok mu küçük onlar?
benim biraz kıyafet var o kadar hastaneden çıkaracak kadar arabası vardı yatakla puset aldım o kadar. daha dolap ve oda yok ortada perde ve hali da almam lazım kişisel bakımlarını hiçbiri yok. çok rahatım ben de en büyük erken doğurma adayıyım bir de ama 38 de 20 ocak civarı doğuracak gibi hissediyorum kendimiBen de hiç bir şey almadım dolap dışında. kıyafet eksiğim yoktu kızımdan kalma kıyafetler var. Kanguru vs aldım. Ama bebek arabası, beşik, sallanan ana kucağı, plastik küvet vs almadım alırım yaaa modundayım 10 haftaya falan doğacak bebe sanırım sağ erken de olabilir ama yok yani rahat rahat yayılıyorum
Sen ilaç önerme bacım sonra canımız çekiyor ordan zor oluyorCanım bak benim doktorum demir içince kabız oluyorum diye bana bunu yazdı
yenidogan beş tane aldım 7 8 tane 0 3 ay aldım. 3 6 ve 6 9 luk kafama göre çok beğendiysen aldım.
Bana da bir tane hediye gelmişti ama inanılmaz küçük geliyor gözüme en üstteki hastane çıkışı, diğerleriyle farkına bakın1 takım hediye geldi içeriği çok battaniye,uzun kollu kısa kollu zıbın önlük bere eldiven vs bir tanede ben almak istiyorum sadece alt üst bere önlüklü
ayyy güle güle giysin tosuncuk ama o kadar küçük oluyor ilk altı ay yüzde yüz büyüyerek iki katı oluyor. hayatımızda öyle hizli bir büyüme dönemi yok bir daha. gözüne küçük geliyor ya 4 5 ay sonra arkadakine gececekBana da bir tane hediye gelmişti ama inanılmaz küçük geliyor gözüme en üstteki hastane çıkışı, diğerleriyle farkına bakın
Eki Görüntüle 3500948
anam sen de amma ruhsuzmuşunBende oda yok ilk çocuğum heyecandan hep alırım sanırdım ama hiç öyle olmadım sağdan solda hediyeler harici birşeyi yok yavrumun
Aynen varsa bi bakabilirsin jel buduphalac verdi dr bana da ama bugün dona rağmen kabizim nasıl bir hormonlar bu arkadaş bu ilacı araştırayım burada var mı bakayim
Müge anlı izle Xe gir ya da YouTube’dan yağmur çevik magazin programı falan izle aşırı güzel oluyor tam guilty pleasuregittim sarmadı banlanmalik konu aradım veya sexili mexili filan yok millet gebelik testi atıyor. eşime sardım o da hormonların yükseldi diyip alttan aldı fındık getirdi onları kemirdim. yürüdüm masaj da yaptım.biraz iyi geldi
Kayınvalidem ve 4,5 kg bebesi doğan arkadaşım sürekli büyük al diye darlıyorlar beniayyy güle güle giysin tosuncuk ama o kadar küçük oluyor ilk altı ay yüzde yüz büyüyerek iki katı oluyor. hayatımızda öyle hizli bir büyüme dönemi yok bir daha. gözüne küçük geliyor ya 4 5 ay sonra arkadakine gececek
Benim şuana kadar hayatımda her istediğim heves ettiğim şeyler çok zor oldu yada son anda büyük imtihanlar geçirdim erkenden alıp anılarıyla kahrolurum diye hiç elim gitmedi yoksa annesi ona kurban olur ruhsuz ne demek ya aşk olsun canımdan bir parça o benimanam sen de amma ruhsuzmuşun
Kız sen gibiyim ben de doktorum 32den sonra risk arz ediyorsun dedi. Seni riskli değil fazla riskli olarak kaydettim dedi dedim övüyon mu ağzıma mı ediyon bu şekil özel olmak istemiyorum ya sıradan çinko karbon pil olaydımbenim biraz kıyafet var o kadar hastaneden çıkaracak kadar arabası vardı yatakla puset aldım o kadar. daha dolap ve oda yok ortada perde ve hali da almam lazım kişisel bakımlarını hiçbiri yok. çok rahatım ben de en büyük erken doğurma adayıyım bir de ama 38 de 20 ocak civarı doğuracak gibi hissediyorum kendimi
ahahahhahahsb valla doktor uçuş yasağını da koydu beni zor bulursun kuzum doğru diyonSen ilaç önerme bacım sonra canımız çekiyor ordan zor oluyor
He ya başta 500 500 alan bebe sonra 50 gram alsa keşke gözünün yağını yeyim yemek ye ulan mod onayyy güle güle giysin tosuncuk ama o kadar küçük oluyor ilk altı ay yüzde yüz büyüyerek iki katı oluyor. hayatımızda öyle hizli bir büyüme dönemi yok bir daha. gözüne küçük geliyor ya 4 5 ay sonra arkadakine gececek
Ay bozulma ya esprisine dedim Allah korusun deme öyle şeyler bizim ailede hevessiz gaisiz sabırlı kişilere denir o hakaret değil espri. Benden daha sakinsin ya hem de ilk çocuk espri yaptımBenim şuana kadar hayatımda her istediğim heves ettiğim şeyler çok zor oldu yada son anda büyük imtihanlar geçirdim erkenden alıp anılarıyla kahrolurum diye hiç elim gitmedi yoksa annesi ona kurban olur ruhsuz ne demek ya aşk olsun canımdan bir parça o benim
aynen o mod canım ergenlikten bile öyle hızlı bir büyüme olmuyor dahaHe ya başta 500 500 alan bebe sonra 50 gram alsa keşke gözünün yağını yeyim yemek ye ulan mod on
benim perinatolog da 32 de ciğer geliştirici yapıp 34u görürüz inşallah diyor ben 20 ocak diyorum halaKız sen gibiyim ben de doktorum 32den sonra risk arz ediyorsun dedi. Seni riskli değil fazla riskli olarak kaydettim dedi dedim övüyon mu ağzıma mı ediyon bu şekil özel olmak istemiyorum ya sıradan çinko karbon pil olaydım