Beeen. Ve ben doğurdumKızlar merhaba,
34+1 deyiz karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor son 3-4 gündür doktorum progestan 100 mg verdi NST çekildik herşey yolunda dedi. İstersen yatırıp serum vereyim sertleşme erken doğum belirtisi dedi.
Başına gelen oldu mu daha önce?
Aynı şekilde mi hissettiniz sizde? Kaçıncı haftada doğumunuz oldu? ilaç aldınız mı?Beeen. Ve ben doğurdumdaha çok erken yatış iste en iyisi sen hem bilinçli olduğundan önlem de alınır. Acilden doğuruyorum diye gitmenden iyidir
Senden bir gün fazlam var. 34+2 de düzenli kasılmalar yaşadım ve aşırı bir bel ağrısı ayrıca sürekli sık tuvalete gitme isteği. Acilden doğum yapacağım hastaneye gittim. Acilde sancılar düşsün diye serum bağlandı ilkinde azalma olmadı sancılar artmaya devam etti 2. Serumda iyice düzenli hale geldi sezeryane alındım amelliyat için beklerken açılmam olmasın doğum kendi kendine başlamasın diye 3. Serum verildi. Eğer ben kontrolle ilerlemiş olsaydım oğluma çoktan ciğer geliştirme iğnesi yapılabilirdi küveze girmesi gerekmeyebilirdi nefes darlığı yaşadı. Başka bir hastanede oğlum şuan burda yer yok diye yoğun bakımda. İnşallah bugün haber alacağızAynı şekilde mi hissettiniz sizde? Kaçıncı haftada doğumunuz oldu? ilaç aldınız mı?
Kızlar Nstde bu şekilde yükseklerde sancı çıkması normal mi? Yani anormal bence ama çok yüksek olması daha anormal gibiHenüz 34. haftada ve sancıyı hissediyorum ama çok değil açıkçacı.
Aynı şikayetler ile hastaneye geldim direk yatisimi verdiler serum ilaçlar ile durdurmaya calisiyorlarKızlar merhaba,
34+1 deyiz karnım çok sertleşiyor taş gibi oluyor son 3-4 gündür doktorum progestan 100 mg verdi NST çekildik herşey yolunda dedi. İstersen yatırıp serum vereyim sertleşme erken doğum belirtisi dedi.
Başına gelen oldu mu daha önce?
Oturarak uyumaya çalış canım . Bende şükür bu yok ama arkadaşımda vardı. Ve hep oturarak yarı dik pozisyonda uyurdu mideyi aşağıda bırakmazdı . Faydasını görmüştü umarım sende de işe yararKızlar gece sabah sürekli midem yanıyor cayır cayır, kafamı yastığa ne zaman koysam midem ağzıma geliyor uyuyamıyorum ya gaviskon dışında ne yapabiliriz gerçekten yemekten 6 saat sonra yatıyorum yine ağzıma geliyor uyuyamıyorum
Günaydın canım bebeşi yardım mı görmeye gideceksinSenden bir gün fazlam var. 34+2 de düzenli kasılmalar yaşadım ve aşırı bir bel ağrısı ayrıca sürekli sık tuvalete gitme isteği. Acilden doğum yapacağım hastaneye gittim. Acilde sancılar düşsün diye serum bağlandı ilkinde azalma olmadı sancılar artmaya devam etti 2. Serumda iyice düzenli hale geldi sezeryane alındım amelliyat için beklerken açılmam olmasın doğum kendi kendine başlamasın diye 3. Serum verildi. Eğer ben kontrolle ilerlemiş olsaydım oğluma çoktan ciğer geliştirme iğnesi yapılabilirdi küveze girmesi gerekmeyebilirdi nefes darlığı yaşadı. Başka bir hastanede oğlum şuan burda yer yok diye yoğun bakımda. İnşallah bugün haber alacağızeğer sen doktor kontrolüyle yatış yaparsan her şey daha kontrollü ve organize ilerler o yüzden kesinlikle yatış iste. Sancıların artmasını bekleme yada başka belirtiler bekleme sadece düzenli kasılma ve bel ağrısıyla doğumum başladı amelliyathanede suyum geldi ucu ucuna yetiştik gibi birşey yani
Ben göremicem malesef en erken yarın taburcu oluyorum. Eşim bugün gidecek öğleden sonra doktorla görüşmeye durum hakkında bilgi almaya. Duruma göre de gelip benim sağdığım kolostrum sütleri götürücek oğlumuza hastanede kalmaya devam ederse salı gününden sonra bende giderim yanına artık ne zaman taburcu edilir bakalımGünaydın canım bebeşi yardım mı görmeye gideceksin
Annem bana hamileyken yasamis hep anlatir ben karacigere baski yapiyormusum sonrasinda karni inmeye baslayinca gecmis. Gebe okulunda kasinmanin ciddi sorun teskil edecegi derhal doktora basvurulmasi gerektigi soylenmisti doktorunuza danisin ne olur ne olmazMerhaba arkadaşlar umarım herşey güzel ilerliyordur benim bu aralar gebelik uyuzu gibi bir durumum var bacaklarım karnım aşırı kaşınıyor kan içinde kalıyor resmen kırmızı kırmızı lekeler oluşuyor bu durumu yaşayan var mı acaba
Hangi gaviskonu kullaniyorsun? Double action pastil olan bana iyi geliyor gunde uc ogun oncesi ve sonrasi seklinde alinabilirmis. Doktorum bu kesmezse lansor baslariz dekiati ama bana iyi geliyor double action olanKızlar gece sabah sürekli midem yanıyor cayır cayır, kafamı yastığa ne zaman koysam midem ağzıma geliyor uyuyamıyorum ya gaviskon dışında ne yapabiliriz gerçekten yemekten 6 saat sonra yatıyorum yine ağzıma geliyor uyuyamıyorum
Cok gecmis olsun vaktiyle gelsin bebislerAynı şikayetler ile hastaneye geldim direk yatisimi verdiler serum ilaçlar ile durdurmaya calisiyorlar
Aynen ben de her gece ayni seyi dusunuyorum 33. Haftaya kadar her sey guzeldi ama sonrasi cok zormus ya hele suan donemiyorum donsem karnima sanci giriyo kalkip tekrar oturmak cok zor ayak tabanlarim cok agriyo33+5 ten selamlar efendim. Artık modem çok yanmaya hatta bulanmaya başladı doktora 3 gün önce gittim bebisin kilosu 2 yi geçmiş arrik. Geceleri uyuyamıyorum. Diyorumbki yani 2 3 hafta daha sabredip sonra dogursam ne güzel olur millet 40 hafta nasil dayanıyor
Kafamı yastığa koymuyorumKızlar gece sabah sürekli midem yanıyor cayır cayır, kafamı yastığa ne zaman koysam midem ağzıma geliyor uyuyamıyorum ya gaviskon dışında ne yapabiliriz gerçekten yemekten 6 saat sonra yatıyorum yine ağzıma geliyor uyuyamıyorum
Hayırlı haberlerle gelsin eşin inşalalh. Belki çok tutmazlar küvezde aynı anda taburcu olup kavuşursunuz evladınlaBen göremicem malesef en erken yarın taburcu oluyorum. Eşim bugün gidecek öğleden sonra doktorla görüşmeye durum hakkında bilgi almaya. Duruma göre de gelip benim sağdığım kolostrum sütleri götürücek oğlumuza hastanede kalmaya devam ederse salı gününden sonra bende giderim yanına artık ne zaman taburcu edilir bakalım
Benim doktorum 34 ten sonra ciğer geliştirici vurmuyoruz önermiyoruz demişti canım şimdi ben de şüpheye düştüm birde senin bebek 34 ama 37 gelişimli değil miydi o 37 organları kapsamıyor mu yani bu durumdaSenden bir gün fazlam var. 34+2 de düzenli kasılmalar yaşadım ve aşırı bir bel ağrısı ayrıca sürekli sık tuvalete gitme isteği. Acilden doğum yapacağım hastaneye gittim. Acilde sancılar düşsün diye serum bağlandı ilkinde azalma olmadı sancılar artmaya devam etti 2. Serumda iyice düzenli hale geldi sezeryane alındım amelliyat için beklerken açılmam olmasın doğum kendi kendine başlamasın diye 3. Serum verildi. Eğer ben kontrolle ilerlemiş olsaydım oğluma çoktan ciğer geliştirme iğnesi yapılabilirdi küveze girmesi gerekmeyebilirdi nefes darlığı yaşadı. Başka bir hastanede oğlum şuan burda yer yok diye yoğun bakımda. İnşallah bugün haber alacağızeğer sen doktor kontrolüyle yatış yaparsan her şey daha kontrollü ve organize ilerler o yüzden kesinlikle yatış iste. Sancıların artmasını bekleme yada başka belirtiler bekleme sadece düzenli kasılma ve bel ağrısıyla doğumum başladı amelliyathanede suyum geldi ucu ucuna yetiştik gibi birşey yani
Ay evet ya o ablalar hiç özenmiyor tabikide bende kendim gibi beklemiyorum ama bende dolap içi temizliği için çağırdım dolap kapaklarını silmişler sadece . Ee ben dolap içi temizliğine çağırmışım tek istediğim de o niye silmiyorsun demi.Doğuran anneler maşallah sağlıcakla en kısa sürede evlerinize dönersiniz inşallah. Çok mutlu oluyorum doğuranları gördükçe. 34+2 yiz bugün. dün evde büyük temizlik vardı. 2 abla tuttum ama ne olursa olsun kimse senin gibi özenmiyor evine. haliyle bende peşlerinde dolandım gözüme batan yerleri bezle aldım arkalarından. neyse bişey demek istemiyorum ama kızdım epey.
haliyle çok yoruldum ayakta dolanmaktan vs. Beşiği kurdu eşimde bu arada. ikimiz de aşırı duygulandık.
benim çok uzun süredir kasılma ve karın sertliği var ama şükür bişey çıkmıyor nst ya da bebeğin gelişiminde. en son 32 de gittim dr a plesanta kan akışı vs her şey yolunda demişti. bebek de maşallah cok cok hareketli.
haftaya cumartesi 35. haftada doğum yaptıracak doktorumla görüşücem. bakalım ne diyecek. en son başı yukarı çıkmıştı. normal mi sezaryen mi ona karar verebiliriz. bi de ben oksapar kullanıyorum onu ne zamana kadar kullanıcam vs onları sorucam.
bende geceleri bacak ağrısı sırt ağrısı çok oluyor. bacaklarıma kramp girecek canım çok yanacak diye çok tedirgin yatıyorum. uyku kalitem kötü olunca da bebek o kasılmayla iyice kaskatı oluyor. korkuyorum ama kontrollerde bişey çıkmayınca da Allaha emanet bebeğim diyorum.
eşimde artık paniklemeye başladı gece uyanıp sürekli iyi misin bitanem modunda. hemen randevu alalım da gidelim doktor artık bişey desin diyor. heyecanlıyız.
Rabbim hepimize en kolayından sağlıcakla bebekler nasip etsin. sona geldik Rabbim kolaylaştırsın.
İnşallah öyle olurHayırlı haberlerle gelsin eşin inşalalh. Belki çok tutmazlar küvezde aynı anda taburcu olup kavuşursunuz evladınla