Ay evet iyi dikkat ettiniz 35. Haftam bitiyor diye düşünürken yanlış yazmışım 34+6 yımAynı kaderi paylaşıyoruz hatta ben Eylül grubunu da takip ediyorumama 35+6 olduğundan emin misin?
Sat'a göre 5 kasım olsa benden 1 hafta geri olaman lazımbenim sat 25 ocak. Bugün 35+4üz
Hahah 2 aydır 2 ay var diyorum ben deAynen öyle vakit geçmiyor. Eşim diyor ki "nasıl iş bu ya 1 aydır 1 ay var"
Kaç rapor verdiniz acaba? Ben de bugün dilekçemi verdim aynı sebeple. Ama tekrar doktor raporu istediler memden. 32den sonra çalışır raporu almıştım 34de ayrılmak için tekrar Dr raporu istedilerNormalde benim de 2 hafta vardı ama hesapladım ki o 2 hafta 15 tatile denk geliyor. Boşu boşuna çalışmış olacağım. O yüzden 2 hafta erken ayrıldım izne.
Bende burdan yaptırdım canım kapı süsü ve yastık bu renk olunca uyumlu olsun istedimKızlar ben çikolatayı şurdan yaptırıyorum çok hoşuma gitti sizin istediğiniz tasarımı da yapıyolar instada cikolata.atolyesi.. Çikolata Atölyesi (@cikolata.atolyesi) • Instagram photos and videos
Evet ben de 2 tane verdim. 1i 32den sonra 37ye kadar çalışabilir. Diğeri de izne ayrıldığım zaman doktora gidip iş göremezlik raporu aldım. Dilekçe ile idareye teslim ettimKaç rapor verdiniz acaba? Ben de bugün dilekçemi verdim aynı sebeple. Ama tekrar doktor raporu istediler memden. 32den sonra çalışır raporu almıştım 34de ayrılmak için tekrar Dr raporu istediler
Bugün bana iş arkadaşım dediAynen öyle vakit geçmiyor. Eşim diyor ki "nasıl iş bu ya 1 aydır 1 ay var"
Aa bu sancıların tehlikesi erken doğum mu oluyor o yüzden mi ilaca başlanıyor hemenArkadaşlar geçen sağ tarafta sertleşme diye konu açmıştım kasilmami değil mi diye bugün o sertleşme yüzünden nst ye bağlandım ve sancım çıktı Serum takıldı günde 6 tane nidicard 2 tanede adalat kullanicam suanda 32+4 oldum
Evet canım oyleAa bu sancıların tehlikesi erken doğum mu oluyor o yüzden mi ilaca başlanıyor hemen
Bi tarafta oluşan kabarıklıktan bahsediyoruz dimi canım? Bende de oluyor ama onun için doktora gitmedim hiç ya, gitsem mi acabaEvet canım oyle
Ay bu bi tarafa toplanip bizim kafa diye sevdiklerimizden mi bahsediyoruzEvet canım oyle
Ben cuma gittim doktor olabilir dedi normalmiş ama nst de sancım çıkmadı o an yapmadıBi tarafta oluşan kabarıklıktan bahsediyoruz dimi canım? Bende de oluyor ama onun için doktora gitmedim hiç ya, gitsem mi acaba
EvetAy bu bi tarafa toplanip bizim kafa diye sevdiklerimizden mi bahsediyoruz
Korkuyorumm yaaaKız napıcan 39 4036 sonrası gelen gelsin 1 gün bile sabır edemiyo insan sonlara doğru
Yok yoook hele o son haftalar o kadar zorlamaya başlıyor ki doğsun artık diye dua ediyorsunKorkuyorumm yaaane kadar uzarsa o kdr iyi gibi geliyo bana da