- 28 Ağustos 2024
- 82
- 25
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki probiyotik var mi içinde10.hafta benimde ben omega3 lu falan içinde bi suru vitaminli folik alıyorum bana doğuma kadar devam edebilirsin demişti..
Bende penti balensiz kullanıyorumKızlar yeni sütyen bakanlar var mı benim evdekiler asla olmuyor rahat bakıyorum önerisi olan var mı
Ay masallah.. bence sizin kızınız olacakAğrı ve lekelenme telaşından paylaşmayı unuttum kızlar 10 hafta tahminleriniz alırım
Eki Görüntüle 3499396
Aynı aynı valla boş boş dolanıyorumTuvalete kalkınca geri uyuyamama olayını ne yapacağız ya? 5'ten beri ayaktayım...
Amiin inşallah o dönem çok üzüldüm ama sağlıklı değildi demekki o yüzden kalbi durdu. Allah oğluma ve yeni bebeğime sağlıklı uzun ömür versin inşallahYaa iikinci hikaye üzdü beni Allahim hepimizin evlatlarini korusun olumsuz seyler hep uzak olsun. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza yavrularimizi.. bende biraz daha bekleme taraftariyim aslinda. Ama indirimler aklimi celiyor. Kayitsiz kalmak cok zor senin bebis sansli bir cok esyasi hazir, bizim daha ilk herseyimizi sifirdan alicaz hepsi de güzel süreçler. Allah isteyen herkese de nasip etsin
Bende sırf o nedenlerden devlete de gidiyorum. Bide iyi doktorlara denk geldim bende devlette hep gittigimde ordan da bende memnun kaldim ayni senin soyledigin gibi. Insallah hep güzel haberlerle ilerleriz.
Bende henüz olmuyor ama öğrencilerim de arkadaşlarım da sağolsunlar çok hassas o konuda. Çocuklar hocam duygularınız tavan yapıp bize kızmazsınız demi diye sordu amaBir de benim isteki konsantrasyonum acayip dustu. Istedigim cevaplari alamadigimda da, kendi kendime de olsa, gereksiz tepki veriyorum filan :)) Sizde de oluyor mu?
12+2 feyiz fetal DNA henüz çıkmadı ama bugün sabah kontrol vardı drumuz kız gibi dedi ama yine de kesin değil dediKIZLAR CİNSİYETİ ÖĞRENİP TABLODA GÜNCELLEMESİ OLMAYANLAR BANA MESAJ ATSINLAR LÜTFEN!!!!!
Sakatat türevleri parazit taşıma riskinden dolayı yasaklamıştı doktorum bana öyle hatırlıyorum.Ay kızlar bugün çok ilginç bişey oldu Akşam yemeğinde dışardaydık. Konsept bir mekandı. Sırayla getirip sunum yapıyorlardı. En son şişte ciğer geldi garson elleriyle lavaşa sardı kimyonunu vs döktü bi güzel hazırlayıp bana uzattı. Tam alacakken bi dakika hanımefendi siz hamilemisiniz diye sordu. Evet deyince biz hamilelere ciğer vermiyoruz kusura bakmayın deyip geri çekti. Ben şaka yapıyor sandım ama ciddiymiş çok şaşırdım. Varmı aslını astarını bilen? ilk hamileliğimde yemiştim hiç bişey olmadı çok garibime gitti doğrusu.
Aynen canim valla gidişat annelerimize benzeyecegimizi gösteriyor dedigin dogru biraz hareketlerini falan hissetsek belki bizde rahatlarizAnnelerimiz gibi olucaz bizde desenebelkide zamanla degisiriz simdi hissetmedigimiz icinde bu kadar tedirginiz
Çok geçmiş olsun canım eşimin dedesi evde tekken böyle bir bahane ile iki kadın giriyor, birisi dedeyle konuşurken diğeri su içme bahanesi ile evin heryerini karıştırıyor. Çorapların içlerini bile kontrol etmiş altın bulabilmek için, zavallı adam kadınlar aniden gidince çok korkup aramıştı bizimkileri, kimseye güvenmemek lazım verilmiş sadakanız varmışKızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı
Çok geçmiş olsunKızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı
Çok geçmiş olsun.Kızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı
Beyaz bazen sarımsı renkte kokusuz yumurta akı kıvamında bir akıntı canımBence de normaldir akıntınız nasıl bi akıntı gebelerde oluyo
Bu da öyle yapmaya çalıştı, akşam 8.10 kala gibi önce iki kadın geldi zile bastılar açtım ayy yanlış geldik deyip gittiler binamızda baya büyük katta 7 daire var. Kapı da şifreli falan ama takip etmişler demekki benim saflığıma geldi. Allahtan sonrada aydımda bağırarak evden çıkardım. Eşim eve nasıl geldiğini bilemedi tani. Ben doğma büyüme istanbulluyum ilk defa başımıza böyle bir şey geliyor. Kimseye acıyıp kapınızı açmayın bana ders olduÇok geçmiş olsun canım eşimin dedesi evde tekken böyle bir bahane ile iki kadın giriyor, birisi dedeyle konuşurken diğeri su içme bahanesi ile evin heryerini karıştırıyor. Çorapların içlerini bile kontrol etmiş altın bulabilmek için, zavallı adam kadınlar aniden gidince çok korkup aramıştı bizimkileri, kimseye güvenmemek lazım verilmiş sadakanız varmış
Evet ben de duydum canım hamilelere ciğer önerilmiyormuş ama garsonun yaptığı da gösterip elletmemek olmuş afiyet olsun ben de gün sayıyorum Türkiye'ye gelip bol bol yemek için burda hiç yemeklerin tadı tuzu yok her şey baharatAy kızlar bugün çok ilginç bişey oldu Akşam yemeğinde dışardaydık. Konsept bir mekandı. Sırayla getirip sunum yapıyorlardı. En son şişte ciğer geldi garson elleriyle lavaşa sardı kimyonunu vs döktü bi güzel hazırlayıp bana uzattı. Tam alacakken bi dakika hanımefendi siz hamilemisiniz diye sordu. Evet deyince biz hamilelere ciğer vermiyoruz kusura bakmayın deyip geri çekti. Ben şaka yapıyor sandım ama ciddiymiş çok şaşırdım. Varmı aslını astarını bilen? ilk hamileliğimde yemiştim hiç bişey olmadı çok garibime gitti doğrusu.
Hissiyatla dayanarak kız diyorumEki Görüntüle 3499559 kızlar cinsiyete ne dersiniz şahsen ben hiçbir şeye benzetemiyorumm 10 haftalık bu arada
Probiyotikli olanın adı nedir benim geçmeyen ishal problemim var ona da iyi gelirPeki probiyotik var mi içinde
Benimkinde var
Bir tık rahatlatti
Çok çok geçmiş olsun canım. Çok içine sinmezse kamera taktir erkenden için ferah olurBu da öyle yapmaya çalıştı, akşam 8.10 kala gibi önce iki kadın geldi zile bastılar açtım ayy yanlış geldik deyip gittiler binamızda baya büyük katta 7 daire var. Kapı da şifreli falan ama takip etmişler demekki benim saflığıma geldi. Allahtan sonrada aydımda bağırarak evden çıkardım. Eşim eve nasıl geldiğini bilemedi tani. Ben doğma büyüme istanbulluyum ilk defa başımıza böyle bir şey geliyor. Kimseye acıyıp kapınızı açmayın bana ders oldu
Gecmıs olsun canım okuduklarıma göre normal endişelenme bence deBeyaz bazen sarımsı renkte kokusuz yumurta akı kıvamında bir akıntı canım
Geçmiş olsun canım sürgü taktırabilirsin kapıya delikten bakmadan seslenmeden açma mümkünse iyice çivisi çıktı ortalığınBu da öyle yapmaya çalıştı, akşam 8.10 kala gibi önce iki kadın geldi zile bastılar açtım ayy yanlış geldik deyip gittiler binamızda baya büyük katta 7 daire var. Kapı da şifreli falan ama takip etmişler demekki benim saflığıma geldi. Allahtan sonrada aydımda bağırarak evden çıkardım. Eşim eve nasıl geldiğini bilemedi tani. Ben doğma büyüme istanbulluyum ilk defa başımıza böyle bir şey geliyor. Kimseye acıyıp kapınızı açmayın bana ders oldu
2 ilac verdi bana biri özel biri devlet karşılıyor,probiyotikli olan özel olan ama pahalı değilProbiyotikli olanın adı nedir benim geçmeyen ishal problemim var ona da iyi gelir
Çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasınKızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı