Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bir arkadaş anne yanı çanta sormuştu. Ben dün sipariş verdim bugün geldi çanta çok kullanışlı gözüküyor tek dezavantajı boş hali bile biraz ağır ama sağlam, kaliteli birşey belli 😄

#reklamdeğil

Bunu bende begeniyorum favoriledim fakat fiyati biraz yuksek gelince yorumlarinizi buradan iletir misiniz 😊

Bunu bende begeniyorum favoriledim fakat fiyati biraz yuksek gelince yorumlarinizi buradan iletir misiniz 😊
200 TL kupon verdi bende çok araştırdım ama 1700 altında hem şık gözüken hem kullanışlı bir çanta beğenemedim.
Biraz önce geldi çanta o yüzden yazdım. Ben beğendim çünkü kolay kolay yıpranmaz ve çok kullanışlı. Sitesinde ki video gözüktüğü gibi. Sadece düşündüğümden büyük ve biraz ağır geldi bana 😊

Benim doktorum rutin kontrollerde karından bakarak rahim ağzı uzunluğu ölçüsünü veriyor
Yani ben perinat takipliyim ilk gebeliğimde rahim ağzı kısalığı vardı alttan baktılar bunda da kısalık var diye alttan baktı hem kendi doktorum hem perinat, ayda 1 kendi doktoruma 2 haftada bir de perinata gidiyorum cuma tekrar gidicem kısalık için 35. Haftaya kadar progestan kullanıcam eğer kısalma devam etmişse de cuma serkilaj olacağım

200 TL kupon verdi bende çok araştırdım ama 1700 altında hem şık gözüken hem kullanışlı bir çanta beğenemedim.
Biraz önce geldi çanta o yüzden yazdım. Ben beğendim çünkü kolay kolay yıpranmaz ve çok kullanışlı. Sitesinde ki video gözüktüğü gibi. Sadece düşündüğümden büyük ve biraz ağır geldi bana 😊
Anladim tesekkur ederim benimde aklimda bu ve puredu var. Agir olmasi dezavantaj olmus 🙁 maya91 maya91 siz puredu almistiniz sanirim geldi mi 😊

Kızlar ben de bu çantayı beğendim ama hiç duyudunuz mu markayı acaba güvenemedim de
IMG_1854.png

Ben Deniz koymak istiyorum ama eşim hiç yakın değil bu isme jdjdj Deniz ya da Devrim olacak gibi ama du bakalım 😂😂
O zaman Devrim😍
Anladim tesekkur ederim benimde aklimda bu ve puredu var. Agir olmasi dezavantaj olmus 🙁 maya91 maya91 siz puredu almistiniz sanirim geldi mi 😊
Evet evet ben alalı çok oldu canımm 1300tl falandı düşün. Aşırı kaliteli bişey eşim bile kullanır yani böyle çok anne anne bi çanta değil bilmem anlatabildim mi sdlfk hani bebeyle işim bitince de normal kullanabilirim

Yani ben perinat takipliyim ilk gebeliğimde rahim ağzı kısalığı vardı alttan baktılar bunda da kısalık var diye alttan baktı hem kendi doktorum hem perinat, ayda 1 kendi doktoruma 2 haftada bir de perinata gidiyorum cuma tekrar gidicem kısalık için 35. Haftaya kadar progestan kullanıcam eğer kısalma devam etmişse de cuma serkilaj olacağım
Geçmiş olsun kuzum. 🥺 Benim 5. Ay bitecek hala progestan kullanıyorum. Bir de sürekli ayaklarımı yüksekte tutup dinleniyorum. Benim doktorum hep üstten bakıyor ölçü söylüyor uzunluğu iyi diyor. Detaylı ultrason a girince belki alttan bakar

O zaman Devrim😍

Evet evet ben alalı çok oldu canımm 1300tl falandı düşün. Aşırı kaliteli bişey eşim bile kullanır yani böyle çok anne anne bi çanta değil bilmem anlatabildim mi sdlfk hani bebeyle işim bitince de normal kullanabilirim
Supermis😍 ne renk aldiniz ben bej rengine bakiyorum fakat cabuk kirlenir mi emin olamadim

Öyleymiş canım ben de en başında yanlış vermişim ama doktorun yönlendirir zaten. Sanırım idrar tahlilinde sorun varsa sonradan kültür isteniyor
ilacı 7 gün kullanıp tekrar gideceğim inşallah geçer ya. hem ilaç içiyorum hem yoğurt kefir. çamaşırı da ütülerim bugün gördüm burada günde 3lt de su içiyorum geçmesini umuyorum canım sıkılıyor

O zaman Devrim😍

Sen de mi brütüs jsjdjd 😂😂
Devrim'i de ben önermiştim ama bilemiyorum.... 😅

Geçmiş olsun kuzum. 🥺 Benim 5. Ay bitecek hala progestan kullanıyorum. Bir de sürekli ayaklarımı yüksekte tutup dinleniyorum. Benim doktorum hep üstten bakıyor ölçü söylüyor uzunluğu iyi diyor. Detaylı ultrason a girince belki alttan bakar
Teşekkür ederim canım bende detaylıya gidince önce üstten baktı kısalman var bir de alttan bakacağım dedi öyle baktı, sonra sonuç göstermeye gidince kendi doktorumda baktı 20.haftamda perinata gittim şimdide gidicem bol bol dinlenmek gerek bu süreçte bende elimden geldikçe dinlenmeye çalışıyorum eşim daha çok bebeğe bakar oldu

Teşekkür ederim canım bilgi için 🤍 mayanın dediğini alıcam ama 11.11 i bekliyorum 😄
Tamam ben de takipteyim Haberleşelim indirim konusunda
Hatta bende kısalık var perinat doktoru vajinalden bakalım ki net sonuç görelim kaç olduğunu dedi cuma yine gidicem geçen haftada kendi doktoruma sordum alttan bakılınca daha net oluyor sıkıntı yoksa bakmıyoruz alttan demişti belki de benim var diye tam mm görmek için baktılar ilkinde de hep alttan baktılar
hassas ölçüm yapmaları gerektiğinde rutin dışına çıkıyorlar diye biliyorum canım

X