Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey soracağım biraz önce karşı masamda oturan arkadaşım bana bir şey fırlattı yakala diye sola doğru gitti bende refleks olarak sıçradım uzandım baya o anda karnıma bir sancı girdi anlık geçti sonra ama ağrım var şuanda kasıklarımda bir şey olmamıştır dimi ? İçime bir kurt düştü
Bir sey olmaz o kadardan. Dikkat edin, stres yapmayin. :KK66:

Kızlar bir şey soracağım biraz önce karşı masamda oturan arkadaşım bana bir şey fırlattı yakala diye sola doğru gitti bende refleks olarak sıçradım uzandım baya o anda karnıma bir sancı girdi anlık geçti sonra ama ağrım var şuanda kasıklarımda bir şey olmamıştır dimi ? İçime bir kurt düştü
Canım bende ayaktayken çok şiddetli hapşırdim aynı sanciyi bende hissettim kasiktaki bağlar geriliyor ondan ağrı oluyor pamuk ipliğine bağlı degil bebeklerimiz Rabbimize emanet olsunlar yinede daha dikkatli olmakta fayda var

Canım bende ayaktayken çok şiddetli hapşırdim aynı sanciyi bende hissettim kasiktaki bağlar geriliyor ondan ağrı oluyor pamuk ipliğine bağlı degil bebeklerimiz Rabbimize emanet olsunlar yinede daha dikkatli olmakta fayda var
Doğru söylüyorsun canım ama işte çok kıymetliler bir şey olacak diye ödümüz patlıyor , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Kesildi çok şükür ben enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum gebeliğimin başından beri akıntı var bence normal idrar test sonucunda da bir şey çıkmadı çok acılı bir işlem bence hiç söylemeyin doktorunuza gerçekten kabus gibiydi ancak kendime geliyorum
Bence de normaldir akıntınız nasıl bi akıntı gebelerde oluyo

Canım dikkat et böyle seylere. Bende normalde cok refleksleri güçlü biriyimdir. Bir kac gün önce benimde başıma geldi. Düşen biseyi tutayim diye aniden uzandım ve agrim oldu. Bende korktum ama sonra gecti agrisi. Seninki de gecer canim inşallah dinlenmeye çalış.

Kızlar saç boyama konusunda doktor görüşü alan oldu mu ? Bazıları 3 aydan sonra diplere değmeden olur diyor, bazıları kesinlikle boyamayın diyor. Saçlarım platin :) altı kaval üstü şişhane oldu diplere değdirmeden kalanını da orijinale döndüreyim diyorum, bilgisi olan var mı ?
Valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri oje bile sürmüyorum, çok vicdan yaparım boyamam kumralım kalsın tek tük beyazlar

X