Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    99
Ay maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin ❤️ sizinle aynıyız cuma 14 oluyoruz biz de. Biz kalp atışını duyar duymaz ailelere soyledik. Yakın cevremize de bu hafta söyledik ikili tarama temiz çıkınca. Ben biraz sabırsız olduğum için direkt söyledim 😂 iyi sabretmissiniz ben catlardim 😬
Hepimizin ki inşallah <3
Başta biraz zor geldi ama şimdi çok sevdik sadece ikimizin olmasını.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah aynı hafta bebeklerimizi <3

Aaaa şu an aynı durumdayız benim de Çin ve maya takviminde kız çıkıyor ama bu gece rüyamda bebeğimin ultrasonunu gördüm çok hareketliydi ve doktor erkek bebek demişti biz de sağlıklı olsun tabi ama kız olsun istiyorduk hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzum
Sağlıkla gelsin, gönlünüzden geçtiği gibi inşallah <3

Oncelikle hosgeldin ve tebrik ederim 😍
Bizde ailelerimize 7 haftalikken söylemiştik. Ama ailelerimiz dışında kimse bilmiyor. Gelecek hafta söylemeyi düşünüyoruz. Iyi dayanmissiniz vallahi siz 🙃

Biz ayri ayri haber verdik ailelerimize, oncesinde hadi fotoğraf çekelim dedik. Bir kac kare cektik sonra bide telefonu ayarlayip çekelim dedik telefonu koyup video kaydını actik, herkes poz verince ben hamileyimm dedim 🥲 sonrasi sevinc gozyaslariii🥰 abimler sehir dışında onlara da hadi görüntülü konusurken hep beraber bir fotomuz olsun dedim hepsi geldiler kamera önüne o anda ultrason fotografini ve aldigimiz ayakkabilari gosterip ben hamileyim dedim, kenardan da ikinci telefonla kamera kaydi aldik🥰
Şimdi hepsinin görüntüsü var. Hepsini birlestirip sakliycam cok güzel bir anı oldu hala izleyip duygulaniyoruz 🥲
Çok tatlı bir anı olmuş. Biz de minik babetlerimizi ve ultrason görüntüsünü bir kutuda verelim diyoruz.
Ama çok ağlarım biliyorum..
Hep güzel anlar ve anılar biriktirelim <3

Ayy aynı benim rüyalarım😂😂 evet pskolojik olarak gerçekten cogu kısı bızım gibi benim de okuduguma göre bence de normal🙏
Bazen uyaninca anlatiyorum eşime zaten kac saat uyudun da bu kadar rüya gördün diyor 😁😁 2 saatte bir wc yolcusuyum malum. Bide uyaniyorum mesela gözümü kapatinca rüya kaosu devam ediyor hemen. Surekli bi aksiyonun içindeyim 😂😂

Çok tatlı bir anı olmuş. Biz de minik babetlerimizi ve ultrason görüntüsünü bir kutuda verelim diyoruz.
Ama çok ağlarım biliyorum..
Hep güzel anlar ve anılar biriktirelim <3
Sizinki de çok hoş bir sürpriz olur. Ama bence videoya almalisiniz o anları. Çünkü gercekten o anın şoku ile kime bakip kimin ne tepki verdigini kaciriyoruz. Sonra izleyince herkes ayri bir detay oluyor 🥰 amiin insallah hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize 🙏

Kizlar herseye evhamlanma durumlari sizde de basladi mi ya 🙄 bende anlayamadigim bi her ihtimali düşünme modu aktiflesti. Gerek bebegimle gerek esimle alakali. Allah korusun hersey yolunda mi diye düşünüyorum bebegimde, agrim olunca karnimda hemen gecsin diye bekliyorum resmen. Esim bir yere giderken kafama takılıyor. Kendim ekmek almaya falan giderken bile elim istemsiz karnima gidiyor bazen bebegimi koruyayim diye. Bazen küçük çocuklar kosup carpiyor ya tam karın seviyemize, küçük çocuklardan uzak duruyorum disarda falan. Allahim annelik evhamli olup kafada bin tane şey kurmakmis gercekten galiba 🥲🥲 bir ben mi böyleyim yaa bana yalniz olmadigimi söyleyin 😁
Bende ayni sen gibiyim tatlim😂kotu seyler dusunmemek icin soz verdim kendime ama istemsizce aklima geliyor...yolda yururken ayni sekil bende karnimi tutuyorum ozellikle karsidan karsiya gecerken😀

Kızlar saç boyama konusunda doktor görüşü alan oldu mu ? Bazıları 3 aydan sonra diplere değmeden olur diyor, bazıları kesinlikle boyamayın diyor. Saçlarım platin :) altı kaval üstü şişhane oldu diplere değdirmeden kalanını da orijinale döndüreyim diyorum, bilgisi olan var mı ?

Simdi nasılsınız kesildi mi lekelenme, bende de sarı akıntı oluyor idrar yolu enf san olabilir benimkide ozaman
Kesildi çok şükür ben enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum gebeliğimin başından beri akıntı var bence normal idrar test sonucunda da bir şey çıkmadı çok acılı bir işlem bence hiç söylemeyin doktorunuza gerçekten kabus gibiydi ancak kendime geliyorum

Bende ayni sen gibiyim tatlim😂kotu seyler dusunmemek icin soz verdim kendime ama istemsizce aklima geliyor...yolda yururken ayni sekil bende karnimi tutuyorum ozellikle karsidan karsiya gecerken😀
Ay nolcaz biz böyle 😂 eskiden anneme kizardim ay anne nerden aklina geliyor boyle seyler ya alla alla derdim. Simdi ben aynisi oldum daha bebos karnimda iken üstelik. Doğunca neler olur bilmiyorum 😂
Ya bende ayniyim karnimi sakiniyorum istemsizce. Sonra mesela yürürken yamuk bir kaldırım taşından geciyosam ayy ayagim burkulursa ya simdi diyorum 😂😂 heralde yavas yavas hunilik oluyorum

Ağrı ve lekelenme telaşından paylaşmayı unuttum kızlar 10 hafta tahminleriniz alırım 😊
IMG_9058.jpeg

Kızlar bir şey soracağım biraz önce karşı masamda oturan arkadaşım bana bir şey fırlattı yakala diye sola doğru gitti bende refleks olarak sıçradım uzandım baya o anda karnıma bir sancı girdi anlık geçti sonra ama ağrım var şuanda kasıklarımda bir şey olmamıştır dimi ? İçime bir kurt düştü

X