2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben de 35+6 dayım bugün, yarın yeni bir haftaya giriyoruz ve kontrolümüz var. Doktor hep ekim sonu kasım başı dediği için iki gruptaki de mesajları takip etmekten yorgun düştüm🤣 yarın biraz daha net tarih isteyeceğim ama hoş normal doğum düşünüyorum.
Bavulu tamamlayınca ben de ayrıntılı olarak yazacağım kızlar henüz daha girizgah yaptım sayılır çanta liste olarak paylaşacağım birbirimize fikir veririz çoğumuzun ilk doğumu cahiliz.
Ben de yürüyüş olayına çok okeyim bir süredir epey salmıştım dün ellerim Ali Rızanın tombik elleri gibi kapanmayınca aha dedim ödem geliyor, attım kendimi dışarı 30 dk yürüdüm. Ben de sabah 30 akşam 30 şeklinde düşünüyorum
Aynı kaderi paylaşıyoruz hatta ben Eylül grubunu da takip ediyorum 🤣 ama 35+6 olduğundan emin misin?
Belki de canım uygulamada sat’a göre 5 kasım gösteriyor cinsiyet erkek 🙂 bakalım yarın öğrenince söylerim doktor ne kadar bekleyelim diyecek
Sat'a göre 5 kasım olsa benden 1 hafta geri olaman lazım 😅 benim sat 25 ocak. Bugün 35+4üz

SAT a göre Hamilelik+ progrmaı var ya o 24 kasım hesaplıyor ama doktorum 25 kasım hesaplıyor devlet öyle hesaplıyomuş gibi bişey dedi hamilelik + kullanan var mı

süper bir etkinlik olur bence tabi yapabilirmiyiz ben sabah kalk çocugu okula bırak işe geliyorum kendi işim bu arada .akşamda okuldan al çık eve yemek yap oluyor hangi ara yapıcaz. birde yürüyüş normal doğum için daha iyi ben nasıl olsa sezeryan olcam diyom üşeniyorum
Doktor bana baştan beri yürü diyor benim üşengecliğim tavan 😂bugün yarım saat yürüdüm ama eve geldim makarna yedim 3 de 🙈kendimi aç hissediyorum da 😊

Kızlar bugün 31+5teyiz, muayenede kızım 44cm 2100 kg çıktı doktor 1 hafta ileride olduğunu söyledi. Tamam maşallah güzel gidiyor ama benim ilk gebeliğim normal doğum düşünüyordum, böyle önden giderse sezeryan ile alınma ihtimali mi olur ne diyorsunuz, gün alan arkadaşları görüyorum, böyle önden gidişatlı bebekler daha çok sezeryana mı yönlendiriliyor kızlar bi fikir verin

Kızlar öğleden beri geçmeyen ve şiddetlenen bel ağrım var kasıklarımda iğne batmaları oluyor ara ara bide karnım toplanıyor bi yerde 33+3 deyim yalancı kasılma mı yaşıyorum?

Kızlar öğleden beri geçmeyen ve şiddetlenen bel ağrım var kasıklarımda iğne batmaları oluyor ara ara bide karnım toplanıyor bi yerde 33+3 deyim yalancı kasılma mı yaşıyorum?
Aralıkları nasıl canım? Eğer yakınsa hastane bir nst çekinsen iyi olur

Bende bugün 33+2. Tahmini doğum 18 Kasım gözüküyor . İlk gebelik normali bekleyelim dedi doktor herhangi bir sıkıntı olmazsa tabi . Sezeryan olacak olursa bile 39/40. Haftayı beklerim ben dedi. Ben bir rahatladım ya Ekim sonu doğum düşünürken kasım 2. Haftası beni bir rahatlattı 🥰🤣🤣 tabi oğluşum erken gelmek isterse o ayrı 🤣
Insallah erken gelmezler 🥰 bugün nst girdim yandaki kadın 37. Haftasında doğuma alındı sancilari çikti şok oldım ilk gebelikmiş onunda her an ne olacaği belli olmuyor yaa inşallah görürüz 40 lari 39 lari🥹

Bu arada kizlar tsh değerim 0.08 çikti ayda bir kontrole gidiyordum bi zarari var midir euthyrox 75 kullaniyordum doktor 50 ye düşürdü bugün. Ama mantıklı gelmedi hala kullanmak ilaci çok çok düşük cikti çnki

Insallah erken gelmezler 🥰 bugün nst girdim yandaki kadın 37. Haftasında doğuma alındı sancilari çikti şok oldım ilk gebelikmiş onunda her an ne olacaği belli olmuyor yaa inşallah görürüz 40 lari 39 lari🥹
Kız napıcan 39 40 😃 36 sonrası gelen gelsin 1 gün bile sabır edemiyo insan sonlara doğru 🤭

Kızlar bugün 31+5teyiz, muayenede kızım 44cm 2100 kg çıktı doktor 1 hafta ileride olduğunu söyledi. Tamam maşallah güzel gidiyor ama benim ilk gebeliğim normal doğum düşünüyordum, böyle önden giderse sezeryan ile alınma ihtimali mi olur ne diyorsunuz, gün alan arkadaşları görüyorum, böyle önden gidişatlı bebekler daha çok sezeryana mı yönlendiriliyor kızlar bi fikir verin
İlerde olmasıyla sezeryanın alakası yokmuş kafası 100mm i geçerse çıkmıyor zor oluyor dedi benim doktor çatı ne kadar müsait olursa olsun ıkın ıkın çıkmıyor dedi o yüzden kafa ölçüsü önemli oluyormuş sezeryan veya normal demek için

İlerde olmasıyla sezeryanın alakası yokmuş kafası 100mm i geçerse çıkmıyor zor oluyor dedi benim doktor çatı ne kadar müsait olursa olsun ıkın ıkın çıkmıyor dedi o yüzden kafa ölçüsü önemli oluyormuş sezeryan veya normal demek için
Ya cevabın için teşekkür ederim 🙏 sanırım bekleyip göreceğiz şuan 8.3 o dediğinde. Hayırlısı bakalım tarih alanları görünce şaşırdım

Omuzları geniş olunca da genelde sezeryans yönlendiriyorlar canım

X